emkauk 02.01.06, 10:47 przez internet można zamawiać dc? na posta odnośnie mojego miasta nikt nie odpisał :( a chciałabym jak najszybciej rozpocząć odchudznie, proszę o podpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_30 Re: czy tylko... 02.01.06, 13:11 Oczywiście że można zamawiać na internecie, chociażby na allegro, albo bezpośrednio na stronach konsultantów. Wpisz w przeglądarkę hasło "dieta cambridge" i dużo takich stron Ci znajdzie. Ja kupuje u konsultantki za pośrednictwem netu i płacę 5,50 za szaszetkę. Jak robię zamówienie rano to następnego dnia paczka już do mnie dochodzi (a konsultantka mieszka dość daleko ode mnie w innym mieście. Odpowiedz Link
emkauk Re: czy tylko... 02.01.06, 20:08 zapytałam czy tylko przez neta ale i tak dzięki za odp. myślałam raczej o kontaktach osobistych itp pozdrawiam Odpowiedz Link
aghara Re: czy tylko... 03.01.06, 10:09 poprzeglądaj net, powinnaś trafić na stronę dystrybutora DC, jak do nich zadzwonisz to podadzą Ci tel do najbliższego konsultanta. Odpowiedz Link
moni_30 Re: czy tylko... 03.01.06, 12:40 W "Super Linii" gdzieś przy końcu jest ogłoszenie odnośnie DC i są podane telefony do konultantów w różnych miastach. Ja mam ostatnią "Super Linię" więc jak chcesz to napisz mi skąd jesteś a ja napiszę Ci nr tel. do konsultanta z Twojedo miasta. Odpowiedz Link