annaa1973 22.08.06, 19:16 Rozpoczęłam dziś po raz szósty? Czy ktoś dołączy/ Proszę o wsparcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnisia2006 Re: Kto ze mną? 22.08.06, 20:51 Czesć!!!! Kochana my tu wszystkie jestesmy z Tobą i nie ważne czy na początku diety, czy po. Pisz co Cię trapi, a my bedziemy Cię wspierać jak tylko potrafimy. W kupie raźniej. Pozdrawiam. Agnieszka. Odpowiedz Link
voluptas Anno, 23.08.06, 08:01 dołączyć niestety nie mogę, ale wspierac obiecuję! :) Pisz, jak Ci idzie. Odpowiedz Link
martop10 Re: Anno, 23.08.06, 10:11 Witam! Dolacze z mila checia do grupy wsparcia, bedzie dobrze , zobaczysz chyba wszystkie musimy po prostu w to uwierzyc:) Odpowiedz Link
vagaboond Re: Kto ze mną? 23.08.06, 18:39 Ja tez :) Tez od dzis i chetnie sie przylacze. Pozdrawiam, Vagaboond Odpowiedz Link
annaa1973 Re: Kto ze mną? 26.08.06, 17:54 Dziękuję wam wierne towarzyszki niedoli zupno - koktajlowej!!! Zaczęłam po raz szósty i jakoś idzie, choć jest ciężej niż zwykle, bo chyba organizm mi się wygłodzil przez minione pół roku. Niestety klasyczna idiotka ze mnie, którą dopadł efekt jo-jo. Ostrzegam wszystkie, jeszce niewtajemniczone: odzyskuje się w tydzień to, co sie traci w trzy tygodnie. A potem żal. Co mam powiedzieć: po tych pięciu cyklach i cholernym (choć w istocie-dość względnym) obżarstwie w wakacje mam tylko minus 10 kg. I poczucie upadku z wysoka. Mam nadzieję, że wam, moje drogie wspłodchudzaczki zostanie to oszczędzone. Papaja!!! Do zobaczenia za kilka kilogramów. Aaa! Ja mam jedna taką metodę, która pomaga, gdy jest ciężko: mówię wtedy do czekoladki: no, kto jest silniejszy - ty czy ja? Pomaga! Cmoki Odpowiedz Link
annaa1973 Re: Kto ze mną? 26.08.06, 17:58 Dzięki, dzięki dzięki! Jak zwykle jesteście niezawodne. Cmoki!!! Wszystko gra! Odpowiedz Link