majkelos1948 24.01.12, 20:18 Pytanie,jakiego kardiologa z naszego miasta, polecacie, chodzi mi o wizytę prywatna w godzinach popołudniowych.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalar2011 Re: Kardiolog 25.01.12, 21:43 będziesz musiał zgłosić się do prezesa Śmieszkowicza tylko za jego przyzwoleniem i Maryny przyjmie cię kardiolog ,albo i nie, jest jeszcze potrzebna zgoda Podludka. Ale nie pojmuję dlaczego chcesz prywatnie, przecież oDNOwieni głoszą wszem i wobec jaki to super jest szpital w Goduli pod ich panowaniem, więc chyba i kardiologia, nie wierzysz oDNOwie? Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Kardiolog 26.01.12, 10:57 ja polecam dwóch: dr.Spyra ale nie wiem gdzie przyjmuje ( zadzwoń do por.cukrzycowej oni będą wiedzieć 322442300), a drugi to dr. Białas przyjmuje w przychodni na ul.Wawelskiej, przyjmuje tam prywatnie,cena wizyty niewygórowana.Tel.322482464(5) , życzę zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
majkelos1948 Re: Kardiolog 26.01.12, 20:25 żenada,totalna wiocha,kolejny "wielki" polityk który nie dostał sie jako radny? ale skoro takie pisanie sprawia ci przyjemnosć:) baw się ;) tylko uważaj żeby ci tlenu nie zabrakło w tym akwarium Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Kardiolog 27.01.12, 10:21 majkelos 1948 o jakim akwarium piszesz ? Czy tak odpowiadasz na poważne potraktowanie Twojego problemu, dziękuję, szkoda było fatygi. Zapewniam cię, że zasiadanie w radzie pazernych mnie nie interesuje. Pozdrawiam i jeszcze raz życzę zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś