Dodaj do ulubionych

Zaproszenie

12.05.13, 21:38
Taka ciekawostka do mnie dotarła:

Link

Ciekawe czego się o sobie dowiemy... W końcu ja i wielu mnie podobnych zbieraliśmy podpisy!!!

Hmmmm Czyżby powtórka z lutego zeszłego roku się szykowała?
Obserwuj wątek
    • komes_nn Re: Zaproszenie 12.05.13, 21:56
      Jak myślisz ilu urzędników w dniu jutrzejszym zostanie odciągniętych od swoich zajęć dla poprawienia frekwencji. Specjalnie pójdę by walnąć parę fotek i sprawdzić czy przypadkiem nie marnuje się publicznych pieniędzy.
    • olekszym Re: Zaproszenie 12.05.13, 21:59
      mrnatohk napisał:

> Taka ciekawostka do mnie dotarła:
      >
      > Link
      >
      > Ciekawe czego się o sobie dowiemy... W końcu ja i wielu mnie podobnych zbierali
      > śmy podpisy!!!
      >
      > Hmmmm Czyżby powtórka z lutego zeszłego roku się szykowała?
      Co to znowu ma być za podstep?Szykanowanie?Jutro sie dowiemy?Bo mnie to ciekawi ......A państwa ?
      • mrnatohk Re: Zaproszenie 12.05.13, 22:44
        O to że będą szykany to jestem pewien - ba - mogę się założyć o piwo :)
        Pytanie tylko jakiego kalibru... Echhhh aż strach się bać. ABW, CBA, CSI z NY pewnie już szykują się do nalotu...
        A tak na poważnie to naprawdę z ciekawością graniczącą z przerażeniem czekam na jutro g.10.00 - nie dla tego że mam coś na sumieniu - wręcz przeciwnie, bo znając możliwości Grażyny Dziedzic kładziony był straszny nacisk na poprawność w zbieraniu podpisów.
        Przerażony jestem bo zastanawiam się do czego jeszcze może się Ona posunąć w chęci zatrzymania swojego stołka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka