amarian2 02.07.13, 19:42 Wracając do starego wątku. Tak na poważnie, czy Rada przyjęła uchwałę o przyjęciu o przyjęciu sprawozdania finansowego nie widząc go na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalar2011 Re: Józefie 03.07.13, 06:27 przecież zefel to wszystko widzioł, przeca Zefel się staro jak, przeca Zefel to wszystko wie. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda ależ proszę Marianie.... 03.07.13, 22:16 Ja nie mam czasu by tu codziennie zaglądać jak skalar. W końcu skalary to wścibskie rybki,które nieraz i zamulają akwarium wskutek znacznych ilości odchodów. Mój sąsiad, który hoduje sobie różne rybki mówi, że skalary więcej srają niż jedzą ale czy to prawda to nie wiem bo ja się na tym nie znam. Natomiast Marianie będziesz rozczarowany ale okazuje się, że 18 radnych zagłosowało za przyjęciem sprawozdania finansowego. Z tego wynika prosty wniosek, że sprawozdanie widzieli, zapoznali się z nim i je zaakceptowali. 3 radnych było przeciwnych i można przyjąć, że albo nie widzieli, albo nie wiedzą o co chodzi albo byli wkurzenia, że nadwyżka budżetu wyniosła 26.624.357,42 . Widocznie wkurzyło ich te 42 grosze? 1 radny się wstrzymał bo być może nie trafił we właściwy przycisk wskutek drżenia ręki albo się zamyślił nad tak dobrze wykonanym budżetem? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: ależ proszę Marianie.... 03.07.13, 22:27 ZEFEL czy złożyleś już wniosek o rozpędzenie na cztery wiatry rady miasta? złożyleś publiczną deklarację w tym temacie -CZEKAMY kiedy otrzymamy potwierdzenie tego wniosku? Odpowiedz Link Zgłoś