jozefosmenda 08.03.16, 10:59 Jakby nie patrzeć wiosna za oknem! Przyszła razem albo z okazji Dnia Kobiet? Zatem jak najlepsze życzenia dla wszystkich Pań! A jutro się obaczy czy wiosna będzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozefosmenda Re: idzie wiosna 10.03.16, 20:18 Na Dolnym Śląsku napadało śniegu w pierony! U nas nic! Zatem wiosna idzie i czeka nas wielkie sprzątanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: idzie wiosna 13.03.16, 12:14 Wiosna pokazała się i na scenie politycznej.I to bardzo wyraziście! Słowa m.innymi o oszustwie pod biało-czerwonymi sztandarami czy ojczyźnie dojnej racz nam zwrócić Panie; mogą przyprawić o zawrót głowy niczym super mocny powiew wiosny. Jak do tego dołożymy opinię Komisji Weneckiej wraz z brakiem publikacji wyroku TK ( i to wcale nie na spotkaniu przy kawie i ciasteczkach) to śmiało możemy stwierdzić, że wiosenne podmuchy już są! Ten wiosenny rozwój sytuacji przypomina mi powiedzenie: "Złapał Kozak Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma"...... Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: idzie wiosna 17.03.16, 11:40 Trochę cierpliwości bo mamy już tylko cztery dni do wiosny! Póki co wiosna u pana prezesa bo uważa, że kompromis jest możliwy. Ale 21.03.16r. i tak się to nie zazębi. Moim zdaniem wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: idzie wiosna 20.03.16, 12:03 Wg mojego kalendarza to już jutro wiosna ma zawitać. A tu tak paskudnie za oknem jak w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: idzie wiosna 21.03.16, 17:54 Józef do p.Osmendy, odpowiedź w drugą stronę Osmenda do Józika itd.... I znowu b.radny do obecnego przewodniczącego fajne forum? Dalej, dalej oby tak dalej. Pozdrawiam pana Józefa. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: idzie wiosna 22.03.16, 11:36 Ależ Miglanc! Chyba sam zauważyłeś jaka była kultura wypowiedzi. W końcu trzeba było z kimś inteligentnym porozmawiać . Ale wiosna już jest i tylko należy się zastanowić czyja ona będzie w myśl powiedzenia, że zima wasza a wiosna nasza! Czy masz jakieś typy? Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: idzie wiosna 23.03.16, 08:40 Szkoda nerwów, jestem mniej więcej w Twoim wieku więc widziałem i przeszedłem już trochę, ale to zadufanie, zacietrzewienie, ostetnacyjny nepotyzm "nowych" jest niespotykane i przerażające.Zima ich a reszta Nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: idzie wiosna 25.03.16, 16:12 Co do pierwszego zdania to podzielam całkowicie.Nawet można jeszcze kilka określeń dodać. A co do drugiego to niestety ale myślę, że ta reszta to dopiero za 3,5 roku. Ale pan szef wystąpił z apelem o porozumienie. Jutro ma być lepiej...... Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: idzie wiosna 05.04.16, 11:30 No i wiosna jest już całą gębą! Ponieważ wczoraj intensywnie pracowałem przez cały dzień aż do późnego wieczora to dzisiaj "dycham" pełnymi płucami leżąc na dowolnie wybranym boku! Innych też zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: idzie wiosna 08.04.16, 11:20 Stwierdzam, że nawet najgorsze "dychanie" jest lepsze od polityki! Tym bardziej w obecnej rzeczywistości. Ale popieram tych co protestują przeciwko marnotrawieniu męskiej spermy.To bardzo nowatorskie podejście do zaistniałego problemu i jak tylko będę w Katowicach to podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś