Dodaj do ulubionych

Poloczek Aleksandra prowadzi

10.02.17, 09:13
rudaslaska.com.pl/plebiscyt-odpowiedz,wybierz-najlepsze-zdjecie-zakochanych---poloczek-aleksandra,1261287,13869.html
Mnie to wygląda na molestowanie ale wyglada,że wygrają ;)
Obserwuj wątek
    • greenrs2 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 10:07
      To kolejny konkurs z rodzaju: nieważne jakie zdjęcie ale to, ilu mamy znajomych ;)
      • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 11:02
        Trudno wyczuc o co tu chodzi.Pani Ola w skali RŚl to jednak osoba publiczna.Sama fotka taka raczej mało przyjemna.Pani raczej obruszona pocałunkiem niz zachwycona.
        A sama nagroda taka sobie.dla najbiedniejszych może i atrakcyjna ale czy dla pani Oli?
        Jeśli faktycznie sama wrzuciła,to tym bardziej nie rozumiem.A jeśli ktoś,to tez nie rozumiem,że nie wycofa swojego udziału.
      • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 11:16
        A może to tylko ja juz nie rozumiem współczesnego swiata?
        Burmistrz Mikołowa ,żonaty i dzieciaty,ogłasza na fejsbuku ,że ma romans ze swoja asystentka z pracy i nie widzi w tym nic złego,że sie zakochał a jego kochanka bedzie dalej pracowała w UM jako jego asystentka...
        • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 11:39
          Pani Ola na fb potwierdziła,że to żaden fejk.No dobra,pogodziłem sie,że jestem stary a wspołczesność internetowa mnie przerasta. ;)
          • aapp11 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 11:58
            Przekazano również Panu informację, że wygrana (jeśli będzie) zostanie przekazana parze ubogich rencistów, którzy cały czas pomagają innym ludzim, mimo iż sami mają niewiele. Dostał Pan pełne informacje, ale napisał powierzchownie więc odpowiadam na pytanie. Porównanie do burmistrza Mikołowa bardzo przykre, może rzeczywiście to z racji wieku brak zrozumienia. Szkoda.
            • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 12:22
              Korespondencja na fb odbywala sie równolegle do tutejszych wpisów a raczej tutejsze wpisy wyprzedzały naszą rozmowe na fb.
              Tak swoja droga,jesli sms kosztuje 1 pln z hakiem,na pania oddano juz ponad 700 głosów,kilkaset innych na innych uczestnikow a koszt pobytu w dwojce w tym hotelu to ok 140 pln,hotel za małą kase ma reklame,to może tym emerytom byloby taniej w inny sposob pomóc?z

Post na temat burmistrza Mikolowa to tylko lużne skojarzenie w temacie dzisiejszej realnosci w mediach społecznościowych.
              • aapp11 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 12:28
                Masakra jakie sms-y? To internetowe głosowanie ZA DARMO
                • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 12:41
                  Aha,czyli po prawej obok fotki tylko u mnie sie wyswietla:

Głosuj przez SMS

Aby zagłosować, wyślij SMS o treści: sonda serce 43 pod numer 71480
                  • mietlorz707 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 19:08
                    Jesteś stary, to nie ulega wątpliwości, ale... Cała ta akcja jakaś taka słaba. Moim zdaniem to trochę jakby licealista wygrał z dziećmi z podstawówki np. na zawodach sportowych. Satysfakcja dla licealisty żadna, a dzieciaki mają popsutą zabawę, niezależnie od tego co licealista zrobi z nagrodą.
                    • zicherong Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 21:44
                      Sympatyczni z was tetrycy ha ha.
                    • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 11:14
                      Deklaracja,że w razie wygranego konkursu nagroda bedzie przekazana na rzecz biednych emerytow tez mocno słaba.Zwlaszcza w trakcie głosowania.I mocno nieuczciwa w stosunku do wszystkich innych biorących udział.Bo tamci inni pojada sami?

Tak ogólnie do pani Oli nic nie mam.A wręcz przeciwnie obserwując jej zaangażowanie w pomaganie.Pewne rzeczy po prostu trzeba przemysleć.
                      • aapp11 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 11:28
                        Panie Hepik, my do Pana też nic nie mamy i nie wiemy skąd u Pana taka troska wielka o całą ta sytuację:) To nie są emeryci, a renciści i informacja o tym została przekazana tylko tutaj, a nigdzie tam gdzie dokonuje się głosowanie. Adam jest nauczycielem, Ola nim była, głosy głównie pochodzą od naszych Uczniow, bo to młodzi, fajni ludzie, którzy czują zabawę:) Niesamowicie życzliwie do tego podchodzą żartując i trzymając za nas kciuki. Oni nie wiedzą o celu, który mamy. Proszę nam wierzyć, że tego forum na pewno nie czytają. Nigdzie indziej tej informacji nie podaliśmy. Tutaj tak, bo bardzo nas zabolały Pana wpisy. Proszę nas uszanować, to co robimy nie jest niczym złym. Nie wyrzadzamy nikomu krzywdy. Mam nadzieję, że wyjaśniliśmy Panu z nawiązką. Jeszcze raz powtórzymy, nikomu nie szkodzimy, nikogo do niczego nie zmuszamy, po prostu się z wszystkimi bawimy. Jeśli Pan może, to prosimy nam na to pozwolić. Tak po ludzku:) Serdecznie pozdrawiamy - Ola i Adam:)
                        • greenrs2 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 13:16
                          aapp11 napisał(a):

"...głosy głównie pochodzą od naszych Uczniow, bo to młodzi, fajni ludzie, którzy czują zabawę:) Niesamowicie życzliwie do tego po dchodzą żartując i trzymając za nas kciuki. Oni nie wiedzą o celu, który mamy. Proszę nam wierzyć, że tego forum na pewno nie czytają. Nigdzie indziej tej informacji nie podaliśmy. Tutaj tak, bo bardzo nas zabolały Pana wpisy. Proszę nas uszanować, to co robimy nie jest niczym złym. Nie wyrzadzamy nikomu krzywdy."

Abstrahując od celu przeznaczenia nagrody - mimo wszystko jest to nie fair w stosunku do pozostałych uczestników konkursu. Osoby publiczne - moim zdaniem - nie powinny brać udziału w tego typu konkursach razem ze zwykłymi, szarymi ludźmi bo zwyczajnie odbierają im szansę na zwycięstwo.
                          Inna sprawa, że organizacja takich konkursów całkowicie mija się z celem, bo wartość artystyczna, techniczna czy pomysł na zdjęcie nie mają tutaj najmniejszego znaczenia. Równie dobrze można by postawić pytanie kto ma więcej znajomych lub większą rodzinę i urządzić głosowanie. Nie czepiam się tu konkretnej osoby (Pani Poloczek w ogóle nie znam) - chciałem tylko pokazać bezsens tej sytuacji.
                          • zicherong Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 14:51
                            To uznajemy że inicjatywa jest męża. On nie jest osobą publiczną i elegancko.
                            • zicherong Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 15:03
                              No i jakby było cosik niy tak to przeca jest regulamin to by ich wyciepli. Reszta to jest ino wasza subiektywno ocyna. Hepik musi tu coś pisać żeby dalij mog być opiekunym forum. Ale take pierdoły. Jest łorganizator to łon decyduje. Chopy co z wos za chopy.
                      • aapp11 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 11:38
                        I jeszcze jedno:) Pomyśleliśmy, pomyśleliśmy mocno, inaczej byśmy tego zdjęcia nie posłali. Powiem więcej zazwyczaj myślimy. I bardzo nas to cieszy. Robimy swoje, dając innym robić swoje. To, co uważają za słuszne, bez oceniania ich. To jest nasza wolność i poszanowanie wolności innych. Jesteśmy tylko ludźmi, wszyscy i po ludzku do życia i innych należy podchodzić:) Życzymy Panu uśmiechu i radości oraz samych życzliwych ludzi w otoczeniu:) My takich mamy wielu:)
                        • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 17:53
                          Biorąc pod uwage szlachetny cel,sobiście deklaruję,że do końca plebiscytu bede oddawał glos na państwa fotkę,tak by przekroczyć 1000 głosów.Nie wiem jak tam stanowi regulamin ale mam neostradowe,ruchome IP,wiec mysle,że z 10 razy dziennie bedzie mi sie chciało ;)
                          • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 18:20
                            Oprócz zmiany IP,trzeba jeszcze czyścic cookies.Zmniejszam zobowiazanie do pieciu glosow dziennie. ;)
                        • mietlorz707 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 18:44
                          Aaa, czyli wpis na fejsie:

"Poloczek jeszcze nie wie, że nas zgłosiłam do konkursu, bo by fest po mnie buczoł:) Jak coś wygramy to się przyznam:):):)"

to był tylko żarcik?
                          • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 19:48
                            Mietlorz nie drąż,tylko głosuj.Naszym celem -1000 głosów! ;)
                            • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 20:03
                              Stan na teraz 832.
                              Jako,że małzonka w sypialni ma tv przez internet,już dzisiaj nie wyłączam /przełączam modemu.
                              Ale i TY mozesz oddać swój głos! ;)
                              GŁOSUJ!!!
                          • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 19:54
                            aapp11 napisał(a):

> I jeszcze jedno:) Pomyśleliśmy, pomyśleliśmy mocno, inaczej byśmy tego zdjęcia
                            > nie posłali. Powiem więcej zazwyczaj myślimy

Troche sie kłóci ale kobieta zmienna jest ;)

"Poloczek jeszcze nie wie, że nas zgłosiłam do konkursu, bo by fest po mnie buczołsmile Jak coś wygramy to się przyznamsmilesmilesmile"
                            • aapp11 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 22:21
                              Szanowny Panie zapraszamy do nas na kawę, może Pan zrozumie nasze zdystansowane podejście do codzienności i żarty. Pewnie jesteśmy specyficzni, ale bardzo gościnni i otwarci. Zapraszamy wraz z Żoną:) Proszę nie marnować czasu na "nabijanie głosów" na nasze konto. Niech to się dzieje naturalnie. W tym czasie wypijemy kawę, a wiele spraw będzie dla Pana oczywiste:) Kończymy, bo męczące to toczenie koła naokoło:) Wszystkiego dobrego. No i czekamy na Was:)
                              • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 13.02.17, 11:19
                                Pogadaliśmy tu i tam(na fb)
                                Wszelkie wyjaśnienia rozjaśniły sytuację i okoliczności.
                                Dziękując za zaproszenie,proponuje jednak kawę zafundować bardziej potrzebującym ;)
                                Biorac pod uwagę,że konkurs dobiega końca za niespełna godzinę a dzięki dużej przerwie w szkołach liczba glosów,również dzięki mojemu zaangażowaniu ;) , i przekroczyła zakładana przeze mnie liczbę 1000 glosów a zwycięstwo juz pewne prosze przyjąć moje gratulacje a panstwu rencistom,miłego pobytu w Suchej Beskidzkiej :)
                                • hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 13.02.17, 11:27
                                  Ups,widze,że ostatnie zdanie mi sie zbyt wielokrotnie złożyło ale w przecinkach nigdy nie byłem mocny.Mam nadzieję,że sens do ogarnięcia :)
                          • aapp11 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 22:28
                            Ewidentny:)
                          • aapp11 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 11.02.17, 22:37
                            mietlorz707 napisał:

> Aaa, czyli wpis na fejsie:
                            >
                            > "Poloczek jeszcze nie wie, że nas zgłosiłam do konkursu, bo by fest po mnie buc
                            > zoł:) Jak coś wygramy to się przyznam:):):)"
                            >
                            > to był tylko żarcik?

Ewidentny:)
                            P.s. mamy problem techniczny z konwersacją tutaj - brak wprawy. Gdyby Pan Hepik nas tu nie przekierował, to w życiu byśmy się tu nie udzielali. Dlatego odpowiedzi chaotycznie są umiejscowione, za co przepraszamy:)

• hepik1 Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 15:02
        Chyba masz rację.
        Całkiem sympatycznie,malarsko,z jakims pomysłem . Miejsce 58. 0 głosów.
        rudaslaska.com.pl/plebiscyt-odpowiedz,wybierz-najlepsze-zdjecie-zakochanych---piekarska-katarzyna,1261287,13867.html
    • blumkul Re: Poloczek Aleksandra prowadzi 10.02.17, 15:20
      Hepik chopie nie mosz sie czego czepiać już? Niech sie bawiom a jak jeszcze chcą jakoś pomóc to cóż ci to zawodzo? Chyba richtig żeś już jest stary. Może cza wnuki pilnować? Som się ze sobom piszesz niy szkoda ci czasu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka