Dodaj do ulubionych

Składam wniosek formalny o zbanowanie hepika1 .

22.01.05, 23:35
Składam wniosek formalny o zbanowanie hepika1 .
powód:

cytat z netykiety(Ignoruj trolle - użytkowników, których
jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie.)
w tym wypadku mamy bez precedensowy atak na jednego z użytkowników!

-może by tak ciebie zbanować sam od roku 2003 wyklepałeś ok. 1531
postów!
A Notgeld, od 2003 ok. 9457 postów, co daje 57%! pozostałość, ciupazka -627 ,
w36 - 253, pejsaty-255, edzioszka 180, 126-jozefosmenda, osi-ris-114,

Dowód:
hepik1 napisał:
>(cut..) To może sie umówić jakoś z Notgeldem (...),i co wieczora
podeśle panu mejlem z 20-30 fraszek.(cut.)
później:
>Każda fraszka notgelda mniej -jeden dzień życia więcej.
i dalej:
>Ładnie ,pięknie. Tyle,że Brecht,Kennedy,Horacy ,Gogol a Notgeld gdzie?
Cudze chwalicie swego nie znacie?Następnym razem dołożyć jedną stronę
albo antyramę, jeszcze z fraszkami .
dalej:
>Czy Notgeld jest chory?
>Ja jestem za eutanazją...
>Forum bez Notgelda -próba mikrofonu
>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=16296540
>(..)świadczy o poziomie intelektualnym Notgelda.I gdyby powiedzenie
>'Jest Pan zerem"nie zostało zdezawuowane przez premiera Millera to
>mógłbym go z czystym sumieniem użyć w stosunku do Bronka Wątroby.A tak
>tylko powiem,że jesteś dla mnie naprawdę malutki i cieniutki a i
>nikczemniutki (naprawdę słodkie przyp. autor)
>komentarz fraszką ,która wnosi do meritum sprawy wielkie G
>A ja bym poszedł dalej i eliminował żałosne osobniczki typu
>ciupazka,albo przynajmniej jako narzędzie niebezpieczne wprowadził ich
>reglamentację albo
>przynajmniej jakieś zezwolenie uzyskiwane za poręczeniem społecznym na
>najbliższych komendach w miejscu zamieszkania(..),
>W całości podtrzymuje moją opinię, co do poczytalności i ograniczonych władz
>umysłowych (..) Bronka Notgelda z Rudy Śląskiej.

--
Kurde - ździybko mie tu niy ma
Zaroz leci taki tymat
No i jak tu niy rymować?
Żol - jak bydzie mie brakować
bd.
ja zakończę tym
"pojawienie się prawdziwego geniusza na świecie łatwo poznać po tym, że
wszyscy głupcy zawierają przeciw niemu porozumienie."
Jonatan Swift
Obserwuj wątek
    • w36 Re: Składam wniosek formalny o zbanowanie hepika1 23.01.05, 03:29
      osmenda_k napisał:

> Składam wniosek formalny o zbanowanie hepika1 .

Trudno mi się wypowiedzieć w tej sprawie, bo nie znam Waszych rozliczeń z
      Bronkiem i pewno nie powinienem się w to mieszać, to się nie wtrącam.

Ale przy okazji tej statystyki (mam 5-te miejsce, nie przypuszczałem ;) ):

> -może by tak ciebie zbanować sam od roku 2003 wyklepałeś ok. 1531
      > postów!
      > A Notgeld, od 2003 ok. 9457 postów, co daje 57%! pozostałość, ciupazka -627 ,
      > w36 - 253, pejsaty-255, edzioszka 180, 126-jozefosmenda, osi-ris-114,

Przypomniała mi się sprawa z tym nickiem osi-ris. Wyraźnie ten nick został od
      Ciebie lekko mówiąc "wypożyczony", przecież był to Twój pseudonim artystyczny na
      wiadomej galerii. A jest on bardzo unikalny w internecie (chodzi o sposób
      zapisu). Trudno tu mówić o przypadku, chyba że łączy Was zainteresowanie tą
      kapelą (szumnie powiedziane):

artists.iuma.com/IUMA/Bands/OsiRis_tha_Phallen/
      Co Ty na to?

• hepik1 Re: Składam wniosek formalny o zbanowanie hepika1 23.01.05, 05:54
        Kawał dobrej roboty (k)rzychu odwaliłeś,mam nadzieje,że nie kosztem swoich
        normalnych zawodowych obowiązków i nie w godzinach pracy.Tyle cytatów ze
        mnie,tyle liczb z wyszukiwarki(a jak ona chodzi wszyscy wiemy)-naprawdę jestem
        pod wrażeniem.
        A wniosek jak wniosek-najlepiej zgłaszać bezpośrednio do ADM GW.Choć -marne
        szanse.A w zasadzie żadne.
        A co do meritum-nie po to ponad rok zaangażowania mojego,w36 ,adminów zawodowych
        i społecznych w ucywilizowanie Notgelda,by BN wracał ,bo Józek do poduszki chce
        sobie poezyji rudzkiego Poety poczytać.Zresztą jest tego na forum tyle,że do
        wyborów starczy ,zakładając kilka fraszek dziennie po głównym wydaniu Wiadomości.
        A sentencja:
        "pojawienie się prawdziwego geniusza na świecie łatwo poznać po tym, że
        wszyscy głupcy zawierają przeciw niemu porozumienie."
        Jonatan Swift
        jest na czasie -rudzianin od strony ortografii a ty od BN szyki zwieracie.
        Tyle ,że z tym geniuszem w obu wypadkach trochę przesada.A juz na pewno w
        wypadku Notgelda ;)
        • hepik1 Re: Składam wniosek formalny o zbanowanie hepika1 23.01.05, 06:23
          A i jeszcze gwoli ścisłości.Wątek :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=16296540
          nie mój.
          Między hepik 1 a hepikl jest drobna różnica.Do zauważenia nie tylko w
          nadużywaniu słowa "kurwa".
          Okularki,kolego,okularki.
          • osmenda_k ban ci się należy hepik1 24.01.05, 19:52
            a co do hepiki faktycznie troszku mnie to "i" lub "L" małe zmyloło ale to
            troszkę póżno było.
            dalej podtrzymuję forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16671&w=14788029

to by było na tyle.
            ps.
            Wiesz okularki dodają uroku,
            • hepik1 Re: ban ci się należy hepik1 24.01.05, 20:36
              osmenda_k napisał:

> Czytam cały czas to co piszecie, to forum jest dużo lepsze bez jednej osoby
              > (wiecie o kim pisze)..

Za bardzo to ja niewiele już rozumiem.Bo to chyba o BN chodziło.

Jeśli sie tyle cytatów naszukałes to trzeba sie zapoznac z całościa - o co
              chodziło i nam ,i adminom.Różne były fazy tej walki,z tym,że większośc
              prowadzona była z przymrużeniem oka,czego cytaty ,wyrwane z kontekstu juz nie
              oddają.
              A zupełnie na marginesie-BN teraz wreszcie jest szczęsliwy-ma reklamę na stronie
              katowickiej GW w postaci odnosników do swoich wątków na FK.Czyli jednak
              doceniono jego i europejskośc i obywatelskośc.Nikt go tam nie gnębi,ograniczył
              sie tam do paru wątków(inna sprawa,że weny mu troche i tutaj juz brakowało) a że
              tam o wiele więcej ludzi pisze nie jest tamto forum zawalone jego twórczością.
              I to by było na tyle.
              A Twój wniosek to mnie akurat lata albo wisi.I nie tylko mnie.Ale popracuj nad
              tym,mnie z Notgeldem rok zajeło to może w 2006 i ty sie doczekasz;))
              • osmenda_k itd... 24.01.05, 20:48
                nie zmienia to faktu - jesteś TROLEM..
                • w36 Re: itd... 24.01.05, 21:14
                  osmenda_k napisał:
                  > nie zmienia to faktu

Powiedz może od razu o co chodzi z tym Twoim Bronkiem, bo nie bardzo czuję.
                  Kiedy Bronek opuścił te forum, miałem przeczucia że ten fakt przyciągnie , pewne
                  osoby , jakby to powiedzieć, z kręgów jedynie prawdziwych Ślązaków ;) czy innych
                  specyficznych, na ponure, beznadziejne dyskusje. Ale nie, na szczęście obyło się
                  bez tego.
                  Lecz później (dla mnie nieco dziwna sprawa) jakimś przypadkiem dwie obce sobie
                  osoby, lecz o takim samym nazwisku, zaczęły wykazywać aktywność w tej sprawie.
                  Hepikowi znowu się czachę wali (nie pierwszy raz, pewno przywykły). Co to ? :))
                  • hepik1 Cosik czuję... 24.01.05, 21:24
                    ...że Notgeld zasilił szeregi Naszego Miasta.Ta tęsknota Józka za wieczorami
                    poezji,nadstawianie (prężnej-wątłej;niewłaściwe skreślić) piersi osmendy_k w
                    obronie fraszkopisarza -tak jakoś pachnie partyjno stowarzyszeniowa solidarnoscią.
                    A ja jestem TROLEM:
                    www.sfast.dk/gif/trolde/542.gif
                    Ale to lepiej niz być OSIOLEM ;)
                    • osi-ris Cosik czuję... 27.01.05, 09:51
                      ale ci się dostałe najpirew byłeś Piórkowskim teraz to !
                      Ciekaw jestem czy twoje działanie nie dąży do przejęcia tego forum?
                      • broneknotgeld Re: Cosik czuję... 17.06.05, 23:34
                        A to ci lektura
                        Ze gowom we chmurach.
                        • hepik1 Re: Cosik czuję... 17.06.05, 23:53
                          Bronek -dosyć żałośnie to wygląda to ciągłe przypominanie o sobie.Wiem,że ci
                          głupio,że bez ciebie życie forumowe sie toczy dalej ale tak to juz bywa...
                          • broneknotgeld Re: Cosik czuję... 20.01.06, 18:06
                            Co znaczy "bez ciebie"?
                            Zresztom rożne knify tu tyż som widoczne.
                            • jozefosmenda Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 20.01.06, 21:37
                              Bronek!
                              Bez ciebie byłoby do kitu!!!
                              Przecież nikt by się nie złościł ani nie odpisywał czy do admina "vottum
                              separattum" nie zgłaszał?
                              A tak przynajmniej jest śmieszniej jak mawia kabareciarz Jan Pietrzak.
                              • broneknotgeld Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 20.01.06, 23:13
                                No, jak braknie starych wontkow, to sypnie sie gyńści nowymi.
                                Przeca stołeczność zobowionzuje.
                                • w36 Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 20.01.06, 23:24
                                  Bronisław Wątroba napisał:

> No, jak braknie starych wontkow, to sypnie sie gyńści nowymi.

Ziółka sobie zaparz, Bronuś. Może pomogą. I pamiętaj o witaminach, bo to zima
                                  przecież.
                                  • broneknotgeld Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 20.01.06, 23:39
                                    Łoj agyńciku, niy trop sie ło mie, a tym bardzi ło fraszka.
                                    • w36 Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 20.01.06, 23:50

> Łoj agyńciku, niy trop sie ło mie, a tym bardzi ło fraszka.

Dzięki, Bronek.
                                      Ale inne osoby też jak widzę, niepokoją Twoje narastające kłopoty i starają się
                                      pomóc.
                                      Że wspomnę jednego radnego i niezawodną Ritę dbającej o Twoje sprawy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=35354159

nie rozumiem tylko samej końcówki jej postu.

• broneknotgeld Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 20.01.06, 23:56
                                        Jake niby "kłopoty"?
                                        Przeca mom coroz wiyncy radochy
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=760&w=35026944
                                        Łostatnio to mie ucieszyło.
                                        • w36 Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 21.01.06, 00:20

> Łostatnio to mie ucieszyło.

Widziałem Bronku ten właśnie artykuł w Tygodniku Górniczym. Mam też
                                          potwierdzenie że jeszcze jeden mieszkaniec Rudy go czytał, tak na marginesie.
                                          Zaskoczyła mnie jednak Twoja niezwykła skromność w tej sprawie:

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=tgartyk

Wysłałeś linka tylko na dziesięć forów :o . Nie przesadzasz z tą skromnością?
                                          • w36 Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 21.01.06, 00:26
                                            w36 napisał:

> szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=tgartyk

Nie działa :(

Tu lepsza linka:

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?index=2005-2006&VE_szukaj_a=tgartyk&orderby=&autor=&A_szukaj=tresc&tag=&ile=&sort=data_desc

• hepik1 [...] 21.01.06, 08:27
                                          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                                          • broneknotgeld Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 21.01.06, 09:40
                                            Widać aes niypoprawny
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=34763064&v=2&s=0
                                            Choć mu zdo sie że zabawny.
                                            • broneknotgeld Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 21.01.06, 10:01
                                              Swojom drogom, trolololu, trza sie było wysilić na nowy wpis, a niy przeklejynie
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=760&w=35026944&a=35362819
                                              Niy pedziołbych nic jakby była to przeklejono fraszka.
                                              Niy bojisz sie że ci to wytnom?
                                              • hepik1 Re: Cosik czuję,że jest dobrze... 21.01.06, 11:27
                                                Spam zgłaszaj na forum.abuse.@gazeta.pl ;)))
    • broneknotgeld Re: Składam wniosek formalny o zbanowanie hepika1 04.01.07, 21:29
      Pierombol, juz tu nawet niy idzie mojego miasta promować
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8548680
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka