jozefosmenda 11.04.07, 11:35 Gdyby ktoś w mordę jeża nie wiedział, a co! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4050637.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz1948 Re: no właśnie! 11.04.07, 21:57 Jak sie modliles do Lenina i Marksa to ci nie przeszkadzalo? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: tak właśnie! 11.04.07, 22:31 A co ty Zigi (to zdrobniale od Gregor) z tym modleniem się? Czy wyraziłem się,że mnie to przeszkadza? Mnie to zwyczajnie bawi ( czytaj:poseł Gadzinowski). A tego Marksa czy Lenina to sobie pod głowę podłóż zamiast poduszki. A jak cię zmorzy sen to niech ci się przyśni ten co ci robotę załatwił jak trzeba było? Cała ta twoja filozofia w tej materii jest do d...! Ale te typy już tak mają i............. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: tak właśnie! 11.04.07, 22:52 Cała ta twoja filozofia w tej materii jest do d...! > Ale te typy już tak mają i............. Amen! No dobra masz poziom sekretarzyny PZPR a ten Amen to slyszales na Pasterce? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: tak właśnie! 11.04.07, 23:21 A tego Marksa czy Lenina to sobie pod głowę podłóż zamiast poduszki. > A jak cię zmorzy sen to niech ci się przyśni ten co ci robotę załatwił jak > trzeba było? Roboty bylo w Polsce dosc ale ich pieski zalatwili nawet zycie i dach nad glowa to jest fakt .Nawet obiecywali wycieczke darmowa"na biale niedzwiedzie" i to na koszt spoleczenstwa.Czy ty wiesz ile teraz taka wycieczka kosztuje????? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: no właśnie! 11.04.07, 22:09 Jeszcze krotka degresja.Jak kiedys bedziesz w Beskidzie Slaskim to odwiedz Rezydencje Prezydentow RP. kolo tego znajduje sie drewniany kosciolek sw. Jadwigi Slaskiej. Jest tam chrzcielnica ufundowana przez Kwasniewskiego w ktorej jak sie przypatrzysz to znajdziesz jego dwa wloski ktore panu Stolzmanowi wypadly podczas chrztu.Zwiedzanie mozesz zalatwic przez biuro podrozy "Warta" i kosztuje 25 zlp.Podobno w niedziele na Msze.Sw mozna tam do kosciola wejsc za darmo.Cegla ci na leb nie spadnie bo kosciol jest drewniany. www.zamek.wisla.pl/galeria.html Acha Kaczory tam jeszcze nie byli ale Jolcia z coreczka tylek w wannie tam moczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: no właśnie! 11.04.07, 23:04 Jeszcze jedno."Dziela Lenina" czytalem w czasie Stanu wojennego z biblioteki zakladowej bo twoi koledzy z PZPR wywalili to na bruk.Teraz czytam "Mein Kampf" w oryginale tak zeby porownac komunistow z hitlerowcami.Az dziw jak takie szakieciorze zawsze wyplyna na powierzchnie. A tak na marginesie jaka roznica ideologiczna czy tez w nazwie jest miedzy tymi partiami. pl.wikipedia.org/wiki/Narodowosocjalistyczna_Niemiecka_Partia_Robotnik%C3%B3w pl.wikipedia.org/wiki/PZPR I ty mi chcesz powiedziec ze ten kto za mlodu nie byl socjalista to na starosc jest swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 z idiotami się nie rozmawia 12.04.07, 07:21 Wielkie G. znowu ma napad, dlaczego nie jest odizolowany od społeczeństwa?. Jego napady wściekłości, poglądy z najgorszych snów Rydzyka i wypowiedzi typowo antysemickie ustawiają go jako zagorzałego faszysty. I ten baran chce porównywać innych do hitlerowców. Chciałbym poznać tego „cierpisty”. Według niego, wszyscy byli działacze Solidarności, i ci więzieni i ci internowani to przy Wielkim G..ównie małe pryszcze. Józek nie odpowiadaj temu idiocie, bo tylko się ośmieszamy mając takiego typa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
n50 fanatyzm?! 12.04.07, 08:32 www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4043349.html?as=1&ias=4&startsz=x pozwolę sobie zacytować dwa dosłownie dwa fragmenty : <szukając podłogi dla bazyliki> podróżując po świecie (...) (...)cierpiałam niewygody na chwałę Bożą <a sama mieszka w:> Architektka przyjmuje nas w ogromnym salonie swej 600-metrowej rezydencji, którą wybudowała sobie „przy okazji” stawiania licheńskiej bazyliki. Ulokowana między główną ulicą wsi a świątynią licheńska rezydencja pani Barbary ma kilkanaście pokoi, kilka garaży oraz dziedziniec z ogrodem i oczkiem wodnym. <dajcie spokój tym z PZPR> amen Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: fanatyzm?! Ależ tak ! 12.04.07, 22:04 Brawo n50 za tego linka! Jednak przeczytałem tylko 1-szą stronę i mnie wystarczy.Szkoda czasu na resztę! Tylko przy tak kretyńskim narodzie można budować jego kosztem swoje posiadłości. No i oczywiście "rżnąć głupa" jak mawia Korwin Mike. A tego "głupa" to już czytamy w tym miejscu: >>> ... Jak zamanifestować polskość? Na czym powinno polegać pojęcie polskości? Polskości w sztuce.......... Postawiliśmy to sobie jako zadanie na nowe millennium.<<< A przed nami następne zadanie tym razem w Warszawie za nasze podatki.I może znowu ktoś wybuduje sobie chałupę tym razem 1000m2? O kurcze! I już klawiaturę mam do czyszczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: z idiotami się nie rozmawia 12.04.07, 21:50 Ja Zorro jestem jednak innego zdania.Uważam,że z tego typu osobnikami(idiotami jak się wyraziłeś)należy prowadzić dyskusję na tym forum.Odkrywają oni wtedy swoje "jestestwo" i już wiemy z kim mamy do czynienia. A filozof czy debil to prawie to samo! A tak na marginesie: Zigi-Gregor oddaj dyplomy i świadectwa zdobyte za tego wrednego PRL-u i spadaj do krainy wiecznych snów.Tam możesz marzyć non stop i wygłaszać te pierdoły do znudzenia.Twojego znudzenia oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Zoro 13.04.07, 00:32 > Wielkie G. znowu ma napad, dlaczego nie jest odizolowany od społeczeństwa?. > Jego napady wściekłości, poglądy z najgorszych snów Rydzyka i wypowiedzi typowo > > antysemickie ustawiają go jako zagorzałego faszysty. > I ten baran chce porównywać innych do hitlerowców. > Chciałbym poznać tego „cierpisty”. > Według niego, wszyscy byli działacze Solidarności, i ci więzieni i ci > internowani to przy Wielkim G..ównie małe pryszcze. > Józek nie odpowiadaj temu idiocie, bo tylko się ośmieszamy mając takiego typa > na forum. Baran ty ty jestes!Jedena kontra przeciwko moim wpisom sie jeszcze nie ukazala,tylko jakies insynuacje i wyzwiska.Twoja inteligencja jest rzeczywiscie na wysokosci sekretarza partii.No ale coz z takimi kmiotami zrobic?Na konika jeszcze nie zarobiles i ze Slaska stracic sie nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
n50 biblia jak Koran? 17.04.07, 15:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4066186.html?skad=rss zapewne go uniewinnią... normalnie szkoda słów- ja chce wolności, normalnego życia Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: no właśnie! 20.04.07, 19:49 No i Matka boska trybunalska "olała" naszego marszałka. Odpadł w przedbiegach niepotrzebnie urażony! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: no właśnie! 20.04.07, 22:23 Możno piecza nad niym miała?! Coś Opatrzność w tym widziała. Odpowiedz Link Zgłoś