mama.ola 18.06.08, 17:41 Witam! Czy znacie jakiegos dobrego taniego stolarza, które robi meble kuchenne na wymiar? Łącznie z projektem? Albo znacie też stolarza, którego raczej należy unikać? Dzięki z góry za informacje i namiary! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina_12 Re: meble kuchenne na wymiar 27.06.08, 19:58 Witam 0 mnie poleciła znajoma gościa, który robi meble na wymiar i naprawde piękne ale nie aż tak tanie, tyle że niepowtarzalne i bardzo oryginalne - jak dla mnie cudo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadiar Re: meble kuchenne na wymiar 11.11.13, 23:10 Znam, ale z prawdziwego drewna zawsze będzie dobra cena. Jest stolarz na Wawoku jest tam taki znak "stolarz nawet" skręca się w prawo jadąc od centrum Rudzką, to taki starszy Pan. Poza tym poleciłbym starych dobrych fachowców od Mebli kuchennych o nazwie Kuchnie Klima. mebleklima.pl mają taki adres strony www. Robią nawet z marmuru jak chcesz i mają nowoczesne i stylowe kuchnie. Wiem, że robią porządnie jak Polak. mama.ola napisała: > Witam! Czy znacie jakiegos dobrego taniego stolarza, które robi > meble kuchenne na wymiar? Łącznie z projektem? Albo znacie też > stolarza, którego raczej należy unikać? Dzięki z góry za informacje > i namiary! Odpowiedz Link Zgłoś
zadiar Re: meble kuchenne na wymiar 11.11.13, 23:23 zapomniałem dodać że robią też z litego drewna i oczywiście posiadają swojego projektanta wnętrz, architekta wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś