kublisia 28.03.11, 21:36 Gdzie w Siedlcach lub w okolicach można zrobić nagrobek w dobrej cenie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dymek1979 Re: usługi kamieniarskie 28.03.11, 21:58 Pod każdym cmentarzem są takie usługi. Na Janowskiej przy wjeździe pierwszym jest Granit, ma spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kublisia Re: usługi kamieniarskie 29.03.11, 14:53 Ze są przy cmentarzach to wiem i wiem też, że ceny mają wyższe niż w innych miejscach. Dlatego właśnie pytam o sprawdzone firmy niekoniecznie w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: usługi kamieniarskie 29.03.11, 19:50 A przy kościele Ducha św patrzyłaś? Podobno tam jest całkiem nieźle po względem i ceny i wykonania. podobno bo osobiście jeszcze nie korzystałam jeszcze z tego typu usług:D (dokładnie to jest ul Brzeska ale nie wiem ile- wiem że przez płot z kościołem) Odpowiedz Link Zgłoś
kamien_z_malopolski Re: usługi kamieniarskie 11.07.13, 16:22 Warto sprawdzić www.kamieniarz3d.pl i zapytać pobliskiego kamieniarza o projekty indywidualne nagrobków w 3D. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: usługi kamieniarskie 28.03.11, 23:20 Akurat jestem w temacie i proponuję wybrać się do Łosic do p. Olędzkiego, wychodzi taniej niż w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: usługi kamieniarskie 30.03.11, 21:06 Z czystym sumieniem polecę firmę Bazalt z Warszawskiej koło Intercars. Dwa lata temu zrobił pomnik/nagrobek za 5tys. bezproblemowo. W sumie zamówiłem, odebrałem. Co ciekawe, w ogóle nie upominał się o pieniądze. Ja zwyczajnie zapomniałem ( o długach jakoś łatwo się zapomina ;-)). Przypomniałem sobie po kliku miesiącach, kilku konkretnych 4-6. Zadzwoniłem z "pretensjami" czemu nie przypomniał a gość ... aaa ... pomyślałem że Pan chwilowo nie ma pieniędzy, więc nie upominałem się ... Rozbroił mnie tym tekstem kompletnie. Robota wykonana szybko, sprawnie i konkretnie. I ... ostrzegam przed "fachowcem" z Piaskowej. Pierw tata z nim rozmawiał i w między czasie stary pomnik uległ uszkodzeniu. "Fachowiec" twierdził że "gazy rozsadziły". A ja myślę że facet chciał wywrzeć presję co by szybciej się zdecydować. Jak wspomniałem o ty że "gazach" gościowi z Bazaltu ten tylko pod wąsem się uśmiechał. Odpowiedz Link Zgłoś
rejaba Re: usługi kamieniarskie 31.03.11, 13:20 polecam p. Głaska z Tuchowicza (za Łukowem) Odpowiedz Link Zgłoś
kublisia Re: usługi kamieniarskie 31.03.11, 17:35 Dziękuję wszystkim za informacje. Na pewno skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
amarylisek_45 Re: usługi kamieniarskie 26.07.11, 22:59 zadzwoń do firmy MSG-Granit namiar znajdziesz na ich stronie www.msg-granit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jozekikrystyna Re: usługi kamieniarskie 27.07.11, 13:19 w sumie to ja też mogę polecić tą firmę MSG-Granit jest ok wygląd w porządku i cena też do zaakceptowania polecam Odpowiedz Link Zgłoś
patenciarz Re: usługi kamieniarskie 28.01.12, 22:18 Ja mogę Ci polecić firmę Gran-Pol. Wykonywała dla mnie blaty kuchenne i wykonała dobrze. W rozsądnej cenie, solidnie i co najważniejsze, w cenie był od razu montaż z dowozem. Pełen profesjonalizm, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pamari Re: usługi kamieniarskie 31.03.12, 16:10 Osobiście polecam Pana z okolic Stoczka Łukowskiego tel 508 961 562; gość jest bezpośredni i nie nachalny. Odpowiedz Link Zgłoś
jan0007 Re: usługi kamieniarskie 13.09.22, 08:40 Ja mogę polecić firmę: kamieniarstwojanik.pl/kamieniarstwo_budowlane/index.html . Mają naprawdę szeroką ofertę wysokiej jakości kamieni budowlanych jak np. granitu i marmuru. Sam zamówiłem u nich granit do schodów i jestem z tego zakupu bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś