Gość: buahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 00:53 podglądając zwyczaje napływowych mieszkańców warszawy którzy pochodzą z Łodzi lub gdańska proponuję stworzenie loży siedlczan mieszkających w wawie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
energy.m Re: loża siedlecka 23.04.05, 09:44 A nie lepiej loży Warszawiaków mieszkających w Siedlcach? To miasto ma zdecydowanie lepszy klimat (do plotek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:23 miły pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co wie Re: loża siedlecka IP: 217.11.133.* 25.04.05, 11:44 na prezesa lozy proponuje Coolmana on zna wszystkich i wszystko zalatwi w warszawce a kto go nie zna to niech szybko sie po znajomych zorietuje kim on jest pozdrawiam i popieram pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: loża siedlecka 25.04.05, 17:55 A może loża warszawska w Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_white_wolf Re: loża siedlecka 26.04.05, 09:41 ilu znasz ludzi ktorzy urodzili sie w warszawie a mieszkaja w siedlcach i jesli takich znasz czy przyjechali tu oni by robic kariere czy siedziec pod siedlcami w lasach?? loza wlasnie to daje czlonkom ze wspiera ich w roznych sprawach a moze masz problem ze niektorze z Siedlec wyjezdzaja i sa w warszawie i tam chca zakladac loze bo tam zyja i wcale nie chca wracac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:30 Jeżeli mieszkają w Wawie i nie chcą wracać,to może opowiednie miejsce na dyskusje na temat założenia loży będzie gdzieś tu:forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=1271370 Odpowiedz Link Zgłoś
mr_white_wolf do n_l 26.04.05, 13:44 ojoj no i po co ten sarkazm to ze sie nie mieszka w siedlcach to nie znaczy ze sie czlowiek wyzbywa swoich kozeni, siedlce bardzo lubie a tym bardziej duzą czesc ludzi z siedlec i dlatego pomysl spotykania sie ludzi pochodzacych z siedlec a mieszkajacych w innych miastach jest dobry a wiadomo ze na forum siedleckim wlasnie mozna spotkac nie tylko tych co w siedlcach mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: do Pana Białego Wilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:11 Żaden sarkazm,po prostu podejrzewam że część siedlczan mieszkająca w Wawie nie zagląda na Forum Siedlce a siedzi na forum warszawskim.Masz większą szansę na dotarcie do odpowiedniej grupy. A jeszcze większą sznsą będzie pisanie na obu forach. Tak w ostatniej chwili przyszło mi to na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Do obu panów ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:17 Przypominam iz crossposty są niezgodne z netykietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_stara Do Bambi IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 14:23 Przypominam iz crossposty są niezgodne z netykietą :) co to za cudo, to trudne słowo na c? Poważnie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: Do Bambi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:56 Crosspost to jest wysłanie tej samej wiadomości na kilka grup dyskusyjnych. W tym przypadku zamieszczenie tego na kilku forach. A z łamaniem netykiety mamy o wiele częściej do czynienia niż nam się wydaje, nawet takie pogaduchy jak w wątku na 1500 wpisów ją łamią[szanowny adminie, myślę ża za tę wypowiedź niebieskiego ptaka możesz mi przydzielić :-)]. W tym przypadku jeśli zmieni tytuł wątku,inaczej zredaguje treść postu to netykietę ominiemy,zresztą cel jest godny pochwały[a za to pewnie mi tego ptaka zabieresz:-( ] [*] jak pomyślę że założycielem tego wątku jest jakiś troll..., starzeję się chyba,a może się Mylę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:23 Dzięki n_l za wyręczenie (byłem w Krakowie i nie przeglądałem forum ;)) A co do łamania zasad to 80% watków to łamanie netykiety ale to chyba norma , normy się zmieniają. A co do loży - masoneria mnie nie pociąga (moze dlatego ze średnio jestem 10 % czasu w Siedlcach a 90 % w Polsce ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 11:36 Gość portalu: Bambi napisał(a): masoneria mnie nie pociąga (moze dlatego ze średnio jestem 10 % > czasu w Siedlcach a 90 % w Polsce ? ) A ja myślałam, że 100% czasu spędzasz w internecie... Twoja Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:41 > A ja myślałam, że 100% czasu spędzasz w internecie... jasne bo w Polsce nie ma internetu , ciekawa konkluzja Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 13:59 Gość portalu: Bambi napisał(a): > > A ja myślałam, że 100% czasu spędzasz w internecie... > > jasne bo w Polsce nie ma internetu , ciekawa konkluzja no teraz to już wszystko rozumiem, testujesz kawiarenki internetowe w całym kraju, innymi słowy podróżujesz, aby korzystać z internetu w każdym możliwym zakątku naszej cudownej ojczyzny :D Twoja Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:07 > aby korzystać z internetu w każdym możliwym > zakątku naszej cudownej ojczyzny Twoja przenikliwosc mnie zaskakuje :P ale nie poddawaj sie prosze :) próbuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 15:21 Gość portalu: Bambi napisał(a): > Twoja przenikliwosc mnie zaskakuje :P ale nie poddawaj sie prosze :) próbuj dal > ej ale ja już wszystko wyjaśniłam, przecież sam potwierdzasz, że 90% czasu spędzasz poza Siedlcami, a w internecie tkwisz przecież niemal bez przerwy (takie pozostaje wrażenie) udzielając się niemal w każdym wątku (takie pozostaje wrażenie). Zatem gdziekolwiek dojedziesz musisz szukać łącza, aby testować jak działa internet dajmy na to w Głuchołazach :D Gdyby lodówka była internetowa to też byś tam pewnie tkwił :D Dla mnie wszystko jest jasne - testujesz łącza internetowe na terenie całego kraju...robota jak każda inna :D Twoja Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:36 > a w internecie tkwisz przecież niemal bez przerwy to pomówienie , dzisiaj wyjątkowo > udzielając się niemal w każdym wątku to również pomówienie > testujesz łącza internetowe na terenie całego > kraju. no ale pisze własnie ze próbuj dalej :D ale jak jeżdze to pewnie cyklista jestem hy hy , zreszta zapraszam prv bo się zrobił offtopic P.S. Co do siedzenia w internecie to Ty dzisiaj wcale ale to wcale nie siedzisz prawda ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 15:41 Gość portalu: Bambi napisał(a): > > P.S. > Co do siedzenia w internecie to Ty dzisiaj wcale ale to wcale nie siedzisz > prawda ? :) to pomówienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:47 Kariera w życiu to nie wszystko MR Wolf. Ja znam przynajmniej kilka osób urodzonych w stolicy a mieszkających w Siedlcach. A las w najbliższej odległości od Siedlec(nie licząc lasku nad Zalewem, gdzie nie da się siedzieć) to kilka kilometrów i to już nie Siedlce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedlcemojeciasto Re: loża siedlecka IP: 81.15.160.* 28.04.05, 20:03 za jestem. możemy zacząć od rozpoznawczego piwa. Regenerację proponuję, bo mam blisko do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:51 to może tak bardzo siedlecko, lokalnie pojedziemy - proponuję spotkanie po długim weekendzie ( dużo ludzi jedzie na majówkę :) ) 6 maja - oczywiście w siedlcach - satelitarna rulezz (jak za dobrych dawnych lat) lub kanjpa wielce oświeconego przyszłego (p)rezydenta, gdzie spotykają się forumowicze gw - siedlce. Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:02 Może być satelitarna. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_white_wolf Re: loża siedlecka 29.04.05, 12:42 jesli loza (nie masonerska) ma byc w warszawie to raczej ciezko bedzie sie spotkac w siedlcach (przynajmniej dla mnie) ale czekam na wasze spotkanie i kolejne juz w wawie proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedlcemojecisto Re: loża siedlecka IP: 81.15.160.* 04.05.05, 09:41 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m. Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:11 To jak z tym spotkaniem w satelitarnej, czy gdzieś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:53 nie proponuję lokal (p)rezydenta - przyszłego - mylna godz. 19.00 - znak rozpoznawczy?? - dwie słomki w piwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co wie Re: loża siedlecka IP: 217.11.133.* 06.05.05, 17:34 jestes gburem i frustratem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:44 owszem wiem i akceptuje siebie w pełni.A ty - cudowny czysty jedynie oświecony...... Też wiem kim jesteś pozdrawiam i do najbliższego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:14 Jaka miła debatka. A ja nie wiem i tak jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedlcemojeciasto Re: loża siedlecka IP: 81.15.160.* 09.05.05, 11:04 I co? Było spotkanie U Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:57 Nie wiem, mnie nie było, ale to bardzo interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
zombi7 Re: loża siedlecka 16.05.05, 09:32 Już nie raz spotkałem na forum ludzi co to mówią, że mieszkają w Wawce a przyjeżdżają do Siedlec na weekendy. Niektórzy chwalą się tym, niektórzy skromniejsi; ganią Siedlce za wiele spraw. Sam nie wiem czy to ma znaczenie i tak musimy wyjeżdżać za chlebem gdzie się da. Ale swoje miasto powinniśmy zawsze szanować i starać się (jeśli mozemy) coś dla niego robić pozytywnego. Ja w każdym razie czuję się patriotą lokalnym i nie mam zamiaru nigdzie wyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: loża siedlecka 16.05.05, 17:48 Należy szanować swoje korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś