Dodaj do ulubionych

loża siedlecka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 00:53
podglądając zwyczaje napływowych mieszkańców warszawy którzy pochodzą z Łodzi lub gdańska proponuję stworzenie loży siedlczan mieszkających w wawie??
Obserwuj wątek
    • energy.m Re: loża siedlecka 23.04.05, 09:44
      A nie lepiej loży Warszawiaków mieszkających w Siedlcach? To miasto ma
      zdecydowanie lepszy klimat (do plotek)
    • Gość: ???? Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:23
      miły pomysł
    • Gość: ten co wie Re: loża siedlecka IP: 217.11.133.* 25.04.05, 11:44
      na prezesa lozy proponuje Coolmana
      on zna wszystkich i wszystko zalatwi w warszawce

a kto go nie zna to niech szybko sie po znajomych zorietuje kim on jest

pozdrawiam i popieram pomysl
      • tramwajsiedlecki Re: loża siedlecka 25.04.05, 17:55
        A może loża warszawska w Siedlcach?
        • mr_white_wolf Re: loża siedlecka 26.04.05, 09:41
          ilu znasz ludzi ktorzy urodzili sie w warszawie a mieszkaja w siedlcach i jesli
          takich znasz czy przyjechali tu oni by robic kariere czy siedziec pod siedlcami
          w lasach??
          loza wlasnie to daje czlonkom ze wspiera ich w roznych sprawach

a moze masz problem ze niektorze z Siedlec wyjezdzaja i sa w warszawie i tam
          chca zakladac loze bo tam zyja i wcale nie chca wracac ???
          • Gość: n_l Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:30
            Jeżeli mieszkają w Wawie i nie chcą wracać,to może
            opowiednie miejsce na dyskusje na temat założenia loży
            będzie gdzieś tu:forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=1271370
            • mr_white_wolf do n_l 26.04.05, 13:44
              ojoj no i po co ten sarkazm to ze sie nie mieszka w siedlcach to nie znaczy ze
              sie czlowiek wyzbywa swoich kozeni, siedlce bardzo lubie a tym bardziej duzą
              czesc ludzi z siedlec i dlatego pomysl spotykania sie ludzi pochodzacych z
              siedlec a mieszkajacych w innych miastach jest dobry a wiadomo ze na forum
              siedleckim wlasnie mozna spotkac nie tylko tych co w siedlcach mieszkaja
              • Gość: n_l Re: do Pana Białego Wilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:11
                Żaden sarkazm,po prostu podejrzewam że część siedlczan
                mieszkająca w Wawie nie zagląda na Forum Siedlce
                a siedzi na forum warszawskim.Masz większą szansę
                na dotarcie do odpowiedniej grupy.
                A jeszcze większą sznsą będzie pisanie na obu forach.
                Tak w ostatniej chwili przyszło mi to na myśl.
                • Gość: Bambi Do obu panów ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:17
                  Przypominam iz crossposty są niezgodne z netykietą :)
                  • Gość: nie_stara Do Bambi IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 14:23
                    Przypominam iz crossposty są niezgodne z netykietą :)

co to za cudo, to trudne słowo na c? Poważnie pytam.
                    • Gość: n_l Re: Do Bambi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:56
                      Crosspost to jest wysłanie tej samej wiadomości na kilka grup dyskusyjnych.
                      W tym przypadku zamieszczenie tego na kilku forach.
                      A z łamaniem netykiety mamy o wiele częściej do czynienia niż nam się wydaje,
                      nawet takie pogaduchy jak w wątku na 1500 wpisów ją łamią[szanowny adminie,
                      myślę ża za tę wypowiedź niebieskiego ptaka możesz mi przydzielić :-)].
                      W tym przypadku jeśli zmieni tytuł wątku,inaczej zredaguje treść postu
                      to netykietę ominiemy,zresztą cel jest godny pochwały[a za to pewnie mi
                      tego ptaka zabieresz:-( ]
                      [*] jak pomyślę że założycielem tego wątku jest jakiś troll...,
                      starzeję się chyba,a może się Mylę :-)
                      • Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:23
                        Dzięki n_l za wyręczenie (byłem w Krakowie i nie przeglądałem forum ;))
                        A co do łamania zasad to 80% watków to łamanie netykiety ale to chyba norma ,
                        normy się zmieniają.
                        A co do loży - masoneria mnie nie pociąga (moze dlatego ze średnio jestem 10 %
                        czasu w Siedlcach a 90 % w Polsce ? )
                        • bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 11:36
                          Gość portalu: Bambi napisał(a):

masoneria mnie nie pociąga (moze dlatego ze średnio jestem 10 %
                          > czasu w Siedlcach a 90 % w Polsce ? )

A ja myślałam, że 100% czasu spędzasz w internecie...

Twoja Bogini
                          • Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:41
                            > A ja myślałam, że 100% czasu spędzasz w internecie...

jasne bo w Polsce nie ma internetu , ciekawa konkluzja
                            • bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 13:59

> > A ja myślałam, że 100% czasu spędzasz w internecie...
                              >
                              > jasne bo w Polsce nie ma internetu , ciekawa konkluzja

no teraz to już wszystko rozumiem, testujesz kawiarenki internetowe w całym
                              kraju, innymi słowy podróżujesz, aby korzystać z internetu w każdym możliwym
                              zakątku naszej cudownej ojczyzny :D

Twoja Bogini
                              • Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:07
                                > aby korzystać z internetu w każdym możliwym
                                > zakątku naszej cudownej ojczyzny

Twoja przenikliwosc mnie zaskakuje :P ale nie poddawaj sie prosze :) próbuj dalej
                                • bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 15:21

> Twoja przenikliwosc mnie zaskakuje :P ale nie poddawaj sie prosze :) próbuj
                                  dal
                                  > ej

ale ja już wszystko wyjaśniłam, przecież sam potwierdzasz, że 90% czasu
                                  spędzasz poza Siedlcami, a w internecie tkwisz przecież niemal bez przerwy
                                  (takie pozostaje wrażenie) udzielając się niemal w każdym wątku (takie
                                  pozostaje wrażenie). Zatem gdziekolwiek dojedziesz musisz szukać łącza, aby
                                  testować jak działa internet dajmy na to w Głuchołazach :D
                                  Gdyby lodówka była internetowa to też byś tam pewnie tkwił :D
                                  Dla mnie wszystko jest jasne - testujesz łącza internetowe na terenie całego
                                  kraju...robota jak każda inna :D

Twoja Bogini
                                  • Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:36
                                    > a w internecie tkwisz przecież niemal bez przerwy
                                    to pomówienie , dzisiaj wyjątkowo

> udzielając się niemal w każdym wątku
                                    to również pomówienie

> testujesz łącza internetowe na terenie całego
                                    > kraju.

no ale pisze własnie ze próbuj dalej :D ale jak jeżdze to pewnie cyklista jestem
                                    hy hy , zreszta zapraszam prv bo się zrobił offtopic

P.S.
                                    Co do siedzenia w internecie to Ty dzisiaj wcale ale to wcale nie siedzisz
                                    prawda ? :)
                                    • bogini_nocy Re: Do Bambi 29.04.05, 15:41

>
                                      > P.S.
                                      > Co do siedzenia w internecie to Ty dzisiaj wcale ale to wcale nie siedzisz
                                      > prawda ? :)

to pomówienie :D

• Gość: Bambi Re: Do Bambi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:45
                                        ;)))))))
          • Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:47
            Kariera w życiu to nie wszystko MR Wolf. Ja znam przynajmniej kilka osób
            urodzonych w stolicy a mieszkających w Siedlcach. A las w najbliższej
            odległości od Siedlec(nie licząc lasku nad Zalewem, gdzie nie da się siedzieć)
            to kilka kilometrów i to już nie Siedlce...
    • Gość: siedlcemojeciasto Re: loża siedlecka IP: 81.15.160.* 28.04.05, 20:03
      za jestem. możemy zacząć od rozpoznawczego piwa. Regenerację proponuję, bo mam
      blisko do domu
      • Gość: buahahaha Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:51
        to może tak bardzo siedlecko, lokalnie pojedziemy - proponuję spotkanie po długim weekendzie ( dużo ludzi jedzie na majówkę :) ) 6 maja - oczywiście w siedlcach - satelitarna rulezz (jak za dobrych dawnych lat) lub kanjpa wielce oświeconego przyszłego (p)rezydenta, gdzie spotykają się forumowicze gw - siedlce. Czekam na opinie
        • Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:02
          Może być satelitarna.
        • mr_white_wolf Re: loża siedlecka 29.04.05, 12:42
          jesli loza (nie masonerska) ma byc w warszawie to raczej ciezko bedzie sie
          spotkac w siedlcach (przynajmniej dla mnie) ale czekam na wasze spotkanie i
          kolejne juz w wawie proponuje
          • Gość: siedlcemojecisto Re: loża siedlecka IP: 81.15.160.* 04.05.05, 09:41
            popieram
            • Gość: energy.m. Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:11
              To jak z tym spotkaniem w satelitarnej, czy gdzieś tam?
              • Gość: buahahaha Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:53
                nie proponuję lokal (p)rezydenta - przyszłego - mylna godz. 19.00 - znak rozpoznawczy?? - dwie słomki w piwie ;)
                • Gość: ten co wie Re: loża siedlecka IP: 217.11.133.* 06.05.05, 17:34
                  jestes gburem i frustratem !!!
                  • Gość: buahahaha Re: loża siedlecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:44
                    owszem wiem i akceptuje siebie w pełni.A ty - cudowny czysty jedynie oświecony...... Też wiem kim jesteś pozdrawiam i do najbliższego spotkania
                    • Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:14
                      Jaka miła debatka. A ja nie wiem i tak jest lepiej?
                      • Gość: siedlcemojeciasto Re: loża siedlecka IP: 81.15.160.* 09.05.05, 11:04
                        I co? Było spotkanie U Prezydenta?
                        • Gość: energy.m Re: loża siedlecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:57
                          Nie wiem, mnie nie było, ale to bardzo interesujące
                          • zombi7 Re: loża siedlecka 16.05.05, 09:32
                            Już nie raz spotkałem na forum ludzi co to mówią, że mieszkają w Wawce a
                            przyjeżdżają do Siedlec na weekendy. Niektórzy chwalą się tym, niektórzy
                            skromniejsi; ganią Siedlce za wiele spraw. Sam nie wiem czy to ma znaczenie i
                            tak musimy wyjeżdżać za chlebem gdzie się da. Ale swoje miasto powinniśmy
                            zawsze szanować i starać się (jeśli mozemy) coś dla niego robić pozytywnego.
                            Ja w każdym razie czuję się patriotą lokalnym i nie mam zamiaru nigdzie
                            wyjeżdżać.
                            • klemens.klemens Re: loża siedlecka 16.05.05, 17:48
                              Należy szanować swoje korzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka