Gość: pisuar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:56 kto zgadnie w ilu partiach był ZJ Rzewuski? bo ja wiem tyle: 1. PZPR 2. ROP 3. AWS 4. PiS 5. no i teraz Samoobrona... która będzie następna?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hip Re: Rzewuski Kameleon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:57 te partie prawie niczym się od siebie nie różnią. nie wiem czym tu się podniecać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuar Re: Rzewuski Kameleon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:03 wkur..a mnie kiedy dla kogoś nic się nie liczy tylko własny za przeproszeniem INTERES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot sar Re: Rzewuski Kameleon IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 01.09.05, 19:35 trudno oderwac od koryta.Przy nastepnych wyborach bedzie w nastepnej partii.Aby do zloba.Wyborcy otworzcie oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beblak Re: Rzewuski Kameleon IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 01.09.05, 20:02 pewnie Towarzystwo Przyjacół Chińskich Ręczników Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: Rzewuski Kameleon 01.09.05, 20:32 A kto zgadnie ile dostał głosów jak startował do Sejmu z ROP Olszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jko Re: Rzewuski Kameleon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:18 1000 głosów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot sar Re: Rzewuski Kameleon IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 02.09.05, 17:36 Panie Rzewuski,moze Pan ustosunkuje sie do opinii wyborcow.Mysle ze Pan powinien ineresowac sie wypowiedziami w internecie? Chyba ze Pan niewie co to internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar Re: Rzewuski Kameleon IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 19:22 A mi sie wydaje ze tak jak wiekszosc politykow nie interesuje go nasze zdanie. Nie wybierajmy ludzi ktorzy na przelomie kilku lat zmieniali barwy .Jak mozna co pare lat zmieniac zdanie totalnie w druga strone?Jak mozna z czyms walczyc a za 2 lata byc goracym zwolennikiem idei ktora sie tempilo?Wiem ze tak robia skruszeni grzesznicy, to sie chwali .Ale dlaczego niekltorzy robia to tak czesto? A moze przy okazji tego watku ktos napisze cos jeszcze o innych kandydatach a raczej o ich przeszlosci partyjnej.Jak sadze takich "malarzy" jest wiecej. Dlaczego w zadnym programie albo rodowodzie nikt nie chwali sie ze kiedys byl w PZPR?Moze czas przypomniec kto jeszcze byl"Przewodnia sila narodu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald Re: Rzewuski Kameleon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:16 Janek i tak nie ma żadnych szans, ale trochę namiesza! Odpowiedz Link Zgłoś