nioszka 15.01.04, 15:00 stopy swej zostawiam na piasku, rozkładam leżak, otwieram kuchnię i czekam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: ślad 15.01.04, 15:05 pszyszedłem tylko powiedzieć że nikt nie przyjdzie bo nikogo nie ma czekaj nioszka spioszka pa Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: ślad 15.01.04, 15:08 aha no to też jest jakiś njuz, mało optymistyczny wprawdzie, tiresiasie smutasie Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: ślad 15.01.04, 15:41 powiedziałaś kuchnię? czy to moj brzuch tylko burczy? pzdr -- mariolka obierała ziemniaki od godziny.leon krokiem marszowym chodził po pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: ślad 15.01.04, 16:41 zostawiam kuchnię otwartą, dla tych co przyjdą wieczorem... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: ślad 15.01.04, 17:04 wieczorem też nikt nie przyjdzie może tylko emula jak odrobi lekcje to koło północy się podroczy śmierć, pustka, jak na przysłowiowym marsie. jałowa ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ślad 15.01.04, 17:10 zapach kuchni mnie zwabił. i ślad na piasku postanowiłem odcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ślad 15.01.04, 17:25 Dzisiaj tylko na pół gwizdka . Wczoraj naszych gości pozegnaliśmy ( na 3 tygodnie) i mogłem zająć się rozplątywamiem tego co sie [piiiii] w czasie gdy nie patrzyłem. w sumie od rana do teraz , nawet obiad łykałem ze słuchawka na głowie , pomrukami dajac znać klientowi że go nadal odbieram i mu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ślad 15.01.04, 17:37 ja zaczynam zarzadzac projektem, a nic nie wiem, ale bedzie jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ślad 15.01.04, 17:42 Chyba wiem co czujesz :))) ja mam o tyle dobrze że jestem w drugiej fali implementacji . I wiekszość list co trzeba sprawdzić i przygotować jest już gotowa . Tylko potem punkt po punkcie sprawdzasz. Oczywiścioe to teoria a praktyka dostarcza całkiem sporo adrenaliny już teraz. A godzina zero 1 maja :)) Idę odsypiać Amsterdam. Czesć Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ślad 15.01.04, 17:10 chciałbym być kwiatem paproci, zadumał się mieczysław. sąsiadka zadzwoniła po policje. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ślad 15.01.04, 17:24 :-) zrob sobie z tego sygnaturke. tylko wytnij moze te policje Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ślad 15.01.04, 18:16 czemu, ja na jej miejscu też bym tak zrobiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ślad IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.01.04, 18:13 kuchennymi drzwiami weszlam Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ślad 15.01.04, 22:14 aha. zdje sie znowu na mnie dyzur padł. ale golonki i piwa nie bedzxie. mowy nei ma. Odpowiedz Link Zgłoś