jola.iza1 30.08.11, 21:15 Takiej weszki , to ja dawno nie słyszałam, zagłosuję na SLD :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:18 jola.iza1 napisała: > Takiej weszki , to ja dawno nie słyszałam, zagłosuję na SLD :) On się zajmuje wykluczonymi ... z lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:27 on się zajmuje sobą, i przytakiwaniem Sekielskiemu:( Zagłosuję na SLD, na pohybel spadochroniarzom! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Izo,a gdyby nie Arłukowicz zagłosowałabyś inaczej? 30.08.11, 21:58 jola.iza1 napisała: > on się zajmuje sobą, i przytakiwaniem Sekielskiemu:( > Zagłosuję na SLD, na pohybel spadochroniarzom! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Izo,a gdyby nie Arłukowicz zagłosowałabyś ina 30.08.11, 22:35 Miałam takie myśli, przeszło mi:) Inaczej, istnieją inne partie? Teraz to ja zagłosuję przeciw PO, taki myk , dał mi Bartosz ze smutną miną prawo wewnętrzne:) Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 22:49 A na liście SLD w Koszalinie członek Komunistycznej Partii Polski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 22:56 notozobaczymy napisał: > A na liście SLD w Koszalinie członek Komunistycznej Partii Polski :))) Partii legalnej? Bo jeśli tak, to w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 22:59 Wiele gówien jest legalnych, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:02 notozobaczymy napisał: > Wiele gówien jest legalnych, prawda? POPisowy tekst. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:05 Skoro nie zrozumiałeś jak zwykle to inaczej. NOP jest legalna. Kandydat NOP na liście jakiejś innej partii kazałby zastanowić się, czy dana partia nie zaczyna być ekstremistyczna-prawicowa. KPP też jest legalna. Ale kandydat KPP na liście SLD prowadzi do pytań, na ile SLD wraca do macierzystych komunistycznych poglądów. W końcu to nie jest jednostkowy przypadek - na liście w Katowicach jest np. Bożyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:13 notozobaczymy napisał: > Skoro nie zrozumiałeś jak zwykle to inaczej. Jak zwykle, powiadasz? > NOP jest legalna. Kandydat NOP na liście jakiejś innej partii kazałby zastanowi > ć się, czy dana partia nie zaczyna być ekstremistyczna-prawicowa. Logiczne. > KPP też jest legalna. Ale kandydat KPP na liście SLD prowadzi do pytań, na ile > SLD wraca do macierzystych komunistycznych poglądów. Macierzystymi poglądami SLD są poglądy komunistyczne? Ciekawy zabieg myślowy. > W końcu to nie jest jednostkowy przypadek - na liście w Katowicach jest np. Bożyk ;) Też z KPP? Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:19 > Też z KPP? z ROG bodajże, czyli czegoś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:29 notozobaczymy napisał: > > > Też z KPP? > z ROG bodajże, czyli czegoś podobnego Zaskakująco łatwo wystawiasz cenzurki. A czy prawdziwe, to już inna bajeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:40 To Gierek nie był komunistą? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:44 notozobaczymy napisał: > To Gierek nie był komunistą? Sądzę, że był. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 22:58 Wężykiem, z pogrubieniem, pomogę Jola Iza to stara gwardia SLD z FK Iii? Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 22:59 I trudno przypuszczać, by mogła inaczej głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:05 notozobaczymy napisał: > I trudno przypuszczać, by mogła inaczej głosować. Takiś zabetonowany, że trudno Ci przypuszczać? Notozobczymy masz problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:09 > Takiś zabetonowany Napisał beton? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jola Iza to stara gwardia SLD z FK 30.08.11, 23:16 notozobaczymy napisał: > > Takiś zabetonowany > Napisał beton? ;) O jaki beton pytasz? Ciężki,zwykły, lekki? Tak się pytam, jakom budowlaniec, Notozobaczymy? Zanim zaczniesz pokombinuj, patrz na PO! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Arłukowicz 30.08.11, 22:30 > on się zajmuje sobą, i przytakiwaniem Sekielskiemu:( Bo został wykluczony. Wykonuje tylko swoją pracę, za to mu płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:29 A bez jego wolty być zagłosowała na kogo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:36 humbak napisał: > A bez jego wolty być zagłosowała na kogo?:) Pan jest niepoprawny, panie H. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:38 Humbaku? Po co pytasz? Jak zawsze , na SLD :) Tyle tylko, że w trzech osobach, a miałam ochotę chociaż raz na PO:( Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:40 Teraz na PO warto moim zdaniem najmniej w jej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:44 Tak trzym.Lepiej na panienke tanczaca na rurze,Zbrzyznego lub kolege Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:47 Twierdzisz że PO ma samych kompetentnych kandydatów? Żadnych sportowców, muzyków i innych takich wybitnych fachowców? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:53 humbak napisał: > Twierdzisz że PO ma samych kompetentnych kandydatów? Żadnych sportowców, muzykó > w i innych takich wybitnych fachowców? Najlepsi z najlepszych ministrowie - A. Czuma, C. Grabarczyk, K. Hall, Julia Pitera, B. Klich itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: Arłukowicz 30.08.11, 23:46 > Twierdzisz że PO ma samych kompetentnych kandydatów? Żadna partia nie ma samych kompetentnych i każda ma różnych celebrytów, którzy w polityce mogą się sprawdzić lepiej lub gorzej. Na tle głównych ugrupowań konkurencyjnych PiS i SLD listy PO prezentują się po prostu relatywnie dobrze - bez różnych skrajności w rodzaju osób flirtujących ze skrajną prawicą czy betonu komunistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Arłukowicz 31.08.11, 08:40 Tak konkretnie to PO ma najbadziej rozciągniętą ideologicznie paletę kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Arłukowicz 30.08.11, 23:22 Zapewne na PO, ale wszedł tam Arłukowicz i wszystko zepsuł ;-D, T. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Arłukowicz 30.08.11, 23:30 trevik napisał: > Zapewne na PO, ale wszedł tam Arłukowicz i wszystko zepsuł ;-D, Na POPiS - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Arłukowicz 30.08.11, 21:58 jola.iza1 napisała: > Takiej weszki , to ja dawno nie słyszałam, zagłosuję na SLD :) Chyba rzadko oglądasz tv i słuchasz radia. Bartuś to polityk i wszystko powinno być jasne i oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Arłukowicz 30.08.11, 22:13 lump-1 napisał: > Chyba rzadko oglądasz tv i słuchasz radia. > Bartuś to polityk i wszystko powinno być jasne i oczywiste. I tu się mylisz, częściej, niż bym chciała. Polityk politykiem, ale tak zmarnieć na twarzy za marne grosze ministra od PO? Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Arłukowicz 30.08.11, 22:17 jola.iza1 napisała: > I tu się mylisz, częściej, niż bym chciała. I jeszcze się dziwisz ? > Polityk politykiem, ale tak zmarnieć na twarzy za marne grosze ministra od PO? Bartuś dopiero rozpoczyna swoje politykowanie/transfery daleko mu do np.Czarneckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Arłukowicz 30.08.11, 23:36 Bartosz A to jeden z tych co lubią wędrować po partiach.W UP nie udało mu się zaszefować po Jarudze Nowackiej ,to przeszedł do SDPL.W SDPL nie wpadła mu fucha po Borowskim i jeszcze Napieralski zmuszał go do wspólnego głosowania z Kaczyńskim,to przeszedł do PO.Na Platformie będzie mógł głosować z Gowinem,Niesiołowskim,Radziszewską.......aż do wyborów.A póżniej? Po 9 X będzie wykluczonym bo 9 X już nie zagłosuję na niego elektorat lewicowy a prawicowy z POPiSu tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Głosowanie na SLD... 30.08.11, 23:30 ...to akceptacja zbrodni przeciw pokojowi, jaką był udział Polski w agresji na Irak 20 marca 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Głosowanie na SLD... 30.08.11, 23:33 indris napisał: > ...to akceptacja zbrodni przeciw pokojowi, jaką był udział Polski w agresji na > Irak 20 marca 2003. Masz rację, tyle tylko, że przeciw była tylko LPR. Odpowiedz Link Zgłoś