Dodaj do ulubionych

wiza do UK

24.02.12, 17:45
Witam smile

Czy ktoś z was odwoływał się od negatywnej decyzji w sprawie wizy do uk wydanej w ambasadzie w Tiranie?

Po sprawie w Londynie, dziś dostaliśmy odpowiedz o pozytywnym rozpatrzeniu sprawy.

Brat męża był dziś w ambasadzie i powiedziano mu ze na wbicie wizy musimy czekac jeszcze 3-4 miesięcy...??

Czy ktoś z was miał podobną sytuację? Czy aż tak długo trzeba czekać?

Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje.

Pozdawiam,
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • a.pollonia Re: wiza do UK 26.02.13, 22:57
      Witaj,
      Mam nadzieje, ze wszystko poszlo po waszej mysli.
      Niedlugo mam rozprawe. Mezowi odmowiono wizy za pierwszym razem; boje sie, ze przy panujacych obecnie nastrojach, znow mu jej nie przyznaja. Moglabys podzielic sie swoimi doswiadczeniami? Moze jakas podpowiedz, co mowic, jak sie sie zachowywac?
      Dziekuje
      • gms2010 Re: wiza do UK 03.03.13, 00:15
        Hej my z mezem czekalismy 6 miesiecy,choc obiecywali ze dlugo sie nieczeka gora 3 miesiace.Mam nadzieje ze szybko dostaniecie wize.Powodzenia
        • pietka233 Re: wiza do UK 26.05.13, 20:25
          Hej 6miesiecy od złożenia odwolania czy od samej decyzji? I czy moglabys mi napisac jak ta cala procedura wyglada? My złożyliśmy odwolanie ok 2miesiecy temu i jeszcze nic nie słychać!z gory dziękuję
    • a.pollonia Re: wiza do UK 03.03.13, 12:14
      Witam serdecznie.

Mam ogromna prosbe do tych dziewczyn, które starajac sie o wize dla meza przeszly przez proces w sadzie w Anglii.
      Moj maz jest Albanii, wiec caly ciezar udowodnienia, ze jestesmy prawdziwym, kochajacym sie malzenstwem spada na mnie. Odmówiono mu wizy, wiec zlozylismy odwolanie. Mam juz wyznaczona date sprawy i ogromnie sie denerwuje. Czy któras w was pamieta, jakie zadawano pytania?

Dziekuje

• agnieszkatka Re: wiza do UK 06.03.13, 14:27
        odezwij sie do mnie na maila
        agnieszka30000@op.pl

i najlepiej idz do lekarza po tabletki na uspokojenie, nie zartuje... niestety crying

pozdrawiam
        Agnieszka
    • agnieszkatka Re: wiza do UK 06.03.13, 14:30
      Wizę wydali po 8 miesiącach i złożeniu kilku skarg na ambasadę w Tiranie!

• zzabciazz Re: wiza do UK 19.10.16, 17:16
        Gdzie skladalas skargi jezeli mozna wiedziec ( jakim sposobem).
        My czekamy juz rok i 4 miesiace na odpowiedz i nic, pol roku temu dzwonili mowiac ze w nastepnym tygodniu zdecyduja i co nic nie wyslali.. Piszemy emaile dzwonilismy do ambasady w UK kaza czekac, paszport meza za tydzien sie waznosc konczy, nie rozumiem dlaczego tak dlugo. Jest napisane ze najdluzej sie czeka 3 miesiace na wize Family Member of an EEA National. My wyslalismy aplikacje w do warszawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka