Dodaj do ulubionych

MIMIRA-WAKACJE W ALBANII

29.05.13, 19:08
ZAPRASZAMY DO ALBANII smile
mirmira.pl/
Obserwuj wątek
    • janmar75 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 30.05.13, 13:10
      Interesująca propozycja - szkoda, że już wybraliśmy z żoną wczasy z biurem podróży.
      • llydiaa-82 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 30.05.13, 17:28
        hmm a gdzie będziecie bo jeśli w sarandzie lub okolicach chętnie służymy pomocą na miejscu bo wiem jak często biura podrózy wysyłają tu polaków a póżniej się nimi nie interesuja w sensie aby cos pokazać albo mają i owszem jakieś wycieczki fakultatywne ale za kosmiczne kwoty .Także jeśli będziecie gdzieś w naszych rejonach to dajcie znać jak by się wam nudzilo lub po prostu potrzebowalibyscie jakiś wskazówek .
        Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku
        ps.my już wczoraj sezon pływacki zaczęlismy wink
        • janmar75 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 30.05.13, 18:10
          Witam Lidko,

miło, że służycie pomocą - jest to dla nas pierwszy kontakt z ziemią albańska także egzotyka na 100% jak dla nas smile
          Mój wątek na forum: SARANDA - Resort Hotel Mario - śmiało możesz dołożyć "kilka groszy" od siebie smile

Pozdrawiam
          Janusz
          • miras59 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 31.05.13, 19:49
            Witam!
            Ciekawa propozycja ale my również jedziemy 13.07 z biurem z tą różnicą że własnym samochodemsmile,jedziemy do Vlory-pozdrawiam
            • llydiaa-82 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 03.06.13, 21:47
              Jeśli będziecie własnym autem to zapraszamy do sarandy postaramy się abyście jak najwięcje zobaczyli kontakt pod mailem lub telefoniczny .
              pozdrawiam
              • miras59 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 03.06.13, 22:07
                Dziękuję bardzo za zaproszenie ,będziemy na pewno w Sarandzie to damy znać możemy się spotkać na kawie wink daj mi namiary gdzie i numer na komórkę wyślij mi na pl.gepard@wp.pl
                pozdrawiam
                • llydiaa-82 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 04.06.13, 18:55
                  wszystko znajdziecie tu w zakładce kontakt tam jest numer i poczta
                  www.mirmira.pl
                  do zobaczenia
                  • miras59 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 05.06.13, 22:25
                    A gdzie macie biuro w Sarandzie?
                    • llydiaa-82 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 06.06.13, 10:04
                      Biuro mamy w Tiranie gdzie siostra mojego męża zajmuje się wszystkim ponieważ organizujemy też pobyt m.in Albańczyków w PolscewinkNatomiast my mieszkamy w Sarandzie i tutaj pracujemy.
                      Pozdrawiamy słonecznie
    • jarcolek28 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 06.06.13, 16:12
      witaj, napisałem dzisiaj rano do was na formularzu z waszej strony... proszę o informację
      • ma.ci.ej Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 07.06.13, 09:09
        § 4. Serwis Forum.gazeta.pl
        (...)
        4. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na stronach Forum.gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami:
        a) przekazów reklamowych, z zastrzeżeniem postanowień ust. 10 niniejszego paragrafu,
        (...)
        5. Niedopuszczalne jest podbijanie wątków poprzez zamieszczanie wpisów nie posiadających treści

Bardzo ciekawe. że w każdym w innych wątkach pojawia się jeden wpis na kilka dni, a wpis reklamujący biuro M... jest cały czas na górze. Gdzie jest admin ???
        • llydiaa-82 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 07.06.13, 10:01
          Przepraszam ale nie podbijam wątków wpisami nie posiadającymi treści (każdy ma treść)
          a link do swojej strony internetowej każdy może wpisać
          więc nie rozumiem Pana wątpliwości
          Pozdrawiam
          Ps.teraz "niestety" też podbijam wątek odpowiadając na zarzuty
          • jarcolek28 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 07.06.13, 10:13
            pisałem już wczoraj - proszę o kontakt
            • llydiaa-82 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 07.06.13, 10:31
              Przesłałam wczoraj maila
              Przed momentem przesłałam jeszcze raz.
              Pozdrawiam
              • miras59 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 08.06.13, 09:15
                Witam Lidko!
                Mam pytanie do ciebie a mianowicie jak to jest z tym dojazdem do Thet można tam dojechać osobowym czy nie można.Ogólna opinia jest że tylko z napędem 4x4 ale z tego co widzę w Thet stoją auta osobowe to jakoś dojeżdżają a 50 Eu w jedną stronę piechotą nie chodzi,a tak naprawdę kusi mnie ten przejazd tylko nie chciałbym gdzieś utknąć na jakiejś przeprawie przez wodę mam Renault scenic.
                • llydiaa-82 Re: MIMIRA-WAKACJE W ALBANII 08.06.13, 22:01
                  hmmm troszke popytałam albańczyków i każdy mówi to samo ,że osobowym NIE- szkoda auta jest naprawdę zła droga żwirowo- kamienista dużo dziur i łatwo tam uszkodzić zawieszenie.
                  Ja osobiście równiez nie radzę szkoda Twojego auta wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka