Dodaj do ulubionych

Czerwony kolor ubrania...

25.09.13, 16:18
Czy ktoś wie co oznacza, czerwony kolor ubrania u kobiety, która wyjdzie w takim stroju z domu?
Obserwuj wątek
    • edd.y Re: Czerwony kolor ubrania... 25.09.13, 18:34
      To znaczy, ze menstruuje.
      • bleona Re: Czerwony kolor ubrania... 25.09.13, 19:14
        po cóż kobiety miałyby pokazywać że menstruują?
    • jola_ml40 Re: Czerwony kolor ubrania... 25.09.13, 19:41
      A miałby coś oznaczać?
      • bleona Re: Czerwony kolor ubrania... 25.09.13, 19:54
        dwa dni temu wróciłam z Albanii, na ostatni wieczorny spacer z przyjaciółmi (polakami) założyłam sukienkę czerwono czarną i żaden z mężczyzn nie przeszedł obok nie oglądając się za mną, kobiety patrzyły bez żadnego wyrazu twarzy, a dzieci szeptały sobie coś na ucho pokazując palcem w moją stronę, tylko panie ekspedientki w sklepach wogóle nie reagowały, uśmiechając się serdecznie zapraszały do kupna ich asortymentu. Na poprzednie spacery też wychodziłam w sukienkach i to bym powiedziała - bardziej wyzywających i kobiety nie spoglądały wcale, a mężczyźni - wiadoma sprawa wink)
        • edd.y Re: Czerwony kolor ubrania... 25.09.13, 20:31

Moze mialas plamesmile
        • jac.64 Re: Czerwony kolor ubrania... 26.09.13, 00:10
          dżizas,Wy kobiety z tej waszej Wenus macie jakiś inny punkt widzenia smile "...tłumacze i objaśniam..." - byłaś zajefajnie ubrana to zwracałaś na siebie uwagę.
          Przykłady z naszego pobytu w Sarandzie (wrze`13) : I -jeździlismy z B. na plażyczke koło Monastyru (pomiędzy S-dą a Ksamil) po 2-3 dniu podeszła do mnie albanka i powiedziała mi abym przekazał swojej zonie,że ma bardzo ładne buty (zamszowe,beżowe kozaki) i bardzo ładnie jest ubrna.Zapytała przy tym skąd czerpie pomysły i gdzie kupuje ciuch.
          II - na promenadzie wieczorem moja pani wypatrzyła dziewczę w zgrabnej sukience i w butach na obcasie o 1-1,5 numer za dużych...sad
          • bleona Re: Czerwony kolor ubrania... 26.09.13, 16:22
            Panu "ediemu" dziękujemy za super wypowiedzi, właśnie tego się obawiałam, że może to być pożywka dla tego typu myślących ludzi, bo takich na tym forum jak zauważyłam nie brakuje. Zapytałam o kolor, bo wydawało mi to jakieś nie naturalne - te ich spojrzenia, tym bardziej że nie tylko ja to zauważyłam, ale moi znajomi również. Jeśli kolor kiecki nic nie oznacza - to super - nie popełniłam żadnej gafy.
            • iwi41 Re: Czerwony kolor ubrania... 27.09.13, 12:56
              A mi po samym tytule wątku skojarzyła się od razu piosenka

Ngjyra e kuqe (kolor czerwony)-www.youtube.com/watch?v=c7FK9sEj4jE

zresztą bardzo ją lubię a w jej tekście jest coś o sukience czerwonej,więc może to ma jakieś znaczenie jednak
            • edd.y W Paryzu natomiast... 27.09.13, 18:03

... wyjscie w zoltej sukience oznacza, ze... A w Brukseli natomiast zielona...
              Zabawna jestes prowincjuszkosmile
              • bleona Re: W Paryzu natomiast... 27.09.13, 21:18
                no comment !!!
                • edd.y Re: W Paryzu natomiast... 28.09.13, 20:54
                  Oh, really? What a shamesad Perhaps any question about pink dress?
                  • gelati Koncert zyczen 29.09.13, 18:56

Dla zalozycielki watku: www.youtube.com/watch?v=sCNPXpehoCM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka