jesienna100 23.05.10, 00:17 jak wielkie jest ryzyko> cy ktos ma dobre informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Powodz Klaudyny Gwiazdzista IP: *.chello.pl 23.05.10, 02:11 jak dla mnie ryzyka nie ma, bo poziom Wisły będzie spadać (a jak nie zalało przy większym poziomie, to przy mniejszym tym bardziej nie zaleje), a wały czy inne takie nie będą przeciekać, bo ich po prostu nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: Powodz Klaudyny Gwiazdzista 23.05.10, 08:47 dziecki gosc za odp, wystraszyla mnie grankiewicz ze mi wszytskie szkoly i przedszkola zamknela wokol domu i nie wiedzialam czy mam ewakuowac z ogrodu sadzonki pomidorow czy nie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Powodz Klaudyny Gwiazdzista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 12:14 We Wrocławiu też tak myślano... Nikt nie poda Ci zadnych pewnych danych bo wały nic nie mowia, a woda utrzymać się ma do wtorku- na mapce terenow zagrozonych jestesmy- mozna zajrzec na stronie urzedu miasta- jedynie mozna przypuszczac ze jesli juz/ ulotki na Rudzie sa rozprowadzane, by w razie czego wiedziec jak sie zachowac- a władze Gminy Bemowo są świadome że mają nas przyjąć/ poziom wody nie powinien być wysoki- bo obszar zagrożony jest tylko do Łomiańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Jesteś głąbem 23.05.10, 17:53 gość portalu: gosc napisał(a): . większym poziomie, to przy mniejszym tym bardziej nie zaleje), a wały czy inne > takie nie będą przeciekać, bo ich po prostu nie ma :) Czy ty w ogóle wiesz, o czym piszesz? Gdyby nie wały, to całe osiedle byłoby zalane. Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: Jesteś głąbem 23.05.10, 18:37 ja mieszkam na Klaudyny wiec dla mnie jest to AZ DO LOMIANSKIEj Odpowiedz Link Zgłoś
facet_l Re: Powodz Klaudyny Gwiazdzista 24.05.10, 20:59 A czy ktoś się pofatygował i obejrzał jak to wszystko wygląda? Moim zdaniem nie ma w tej chwili żadnego zagrożenia dla naszego osiedla, a zamknięcie przedszkoli i szkół jest dmuchaniem na zimne. Odpowiedz Link Zgłoś