Dodaj do ulubionych

spożywczaki

IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.13, 19:18
mam pytanie, jakie sklepy spożywcze polecacie na bielanach? Nie chodzi mi o sieciówki tylko o tradycyjne mniejsze sklepiki w których warto kupować gdzie jest dużo ludzi(klientów), bo jak jest ruch to znaczy ze sklepik wporzadku. Mieszkamy od niedawna na bielanach i chciałbym sie poradzic gdzie warto robic zakupy.
Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łilson 007 Re: spożywczaki IP: *.rev.snt.net.pl 15.02.13, 10:22
      TopMarket na Marymonckiej (róg Podleśnej) i moje ukochane ekspedientki!
      • Gość: zyta Agora ul. Przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 15:27
        Agora, duży sklep osiedlowy, wymiata konkurencję.... asortyment rozbudowany. Polecam. W sąsiedztwie był kiedyś drugi mniejszy sklep - ale padł przy tym, i był TopMarket - też zlikwidowany, być może ze względu na budowę, ale faktem jest, ze pustki w nim były.
      • kociszcnman Re: spożywczaki 17.02.13, 00:06
        Bardzo opryskliwa kasjerka.
        • Gość: Łilson 007 Re: spożywczaki IP: *.free.aero2.net.pl 17.02.13, 16:37
          Po pewnie trzaskałeś drzwiami!
          • kociszcnman Re: spożywczaki 17.02.13, 17:31
            Bo kupowałem piwo, a ona mówi - po co mi to piwo bo jest post.
            • Gość: Łilson 007 Re: spożywczaki IP: *.rev.snt.net.pl 19.02.13, 09:37
              Ta niewysoka, ciemnowłosa? Niemożliwe! Kupowałem kilka piw w weekend (a to chyba już był post, choć nie jestem pewny) i nic takiego mnie nie spotkało.
              • kociszcnman Re: spożywczaki 19.02.13, 10:37
                To miałeś szczęście. Może wyżyła się na mnie Ja też nieraz kupowałem tam piwo i było wszystko dobrze do teraz.
                • Gość: Łilson 007 Re: spożywczaki IP: *.rev.snt.net.pl 19.02.13, 13:12
                  Ja myślę, że dużo gorzej jest po drugiej stronie ulicy. Grube baby; zamykają interes gdy chcą przeliczyć kasę w kantorku...

Ciekawe jak długo ja będę cieszył się piwem i urodą ekspedientek...

Rozumiem, że zmieniasz lokal?
                  • kociszcnman Re: spożywczaki 20.02.13, 11:11
                    Tak dopuki ta ropucha tam będzie pracować to zmieniam. Pozdrawiam.
                    • Gość: Łilson 007 Re: spożywczaki IP: *.rev.snt.net.pl 20.02.13, 17:32
                      A ja tam strzelę dziś sobie Ciechanka.

Pozdrawiam.

• Gość: zzz Re: spożywczaki IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 11:10
              To nie "opryskliwa", lecz po prostu tłuk pancerny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka