nixon1719 03.11.09, 22:12 Jestem świadoma tego, że taki temat już był, ale nie chce mi się go szukać. xD Więc... Jaki jest wasz ulubiony sport, dlaczego i jakiemu klubowi kibicujecie? ;D Pozdrawiam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
savannah Re: sport. ;D 03.11.09, 22:16 siatkówka, pływanie, biegi, koszykówka, ręczna i oczywiście nożna. dlaczego? bo tak xd raczej nie kibicuje określonemu klubowi, wybieram podczas oglądania meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: sport. ;D 03.11.09, 22:35 Najbardziej lubię grać w piłkę nożną (to naprawdę świetny sport ,nie wiem dlaczego go lubię) grałam dużo w dzieciństwie ,zabawa jest naprawdę świetna. Lubię także siatkówkę, gram z koleżankami wtedy można się pośmiać. Kibicuję FC Barcelonie, Piastowi Gliwice. A jeśli nie oglądam meczu z żadną z tych drużyn wybieram komu kibicuję przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: sport. ;D 04.11.09, 12:30 Jam kocham koszykówkę , to jest coś fajnegoo ^^ gram , bo lubię ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: sport. ;D 04.11.09, 13:04 Mój ulubiony sport to kosz chyba A ulubionego klubu to nie mam Odpowiedz Link Zgłoś