isabella_cullen 19.11.09, 19:36 Ostatnio zaczęłam czytac książkę "Naznaczona" P.C. Cast i Kristin Cast. merlin.pl/Naznaczona_P-C-Cast-Kristin-Cast,images_big,29,978-83-2457-818-4.jpg Czytałyście ją? A jeśli tak, polecacie czy nie? Całuski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomojlizaak Re: "Naznaczona" 20.11.09, 16:20 kupiłam, przeczytałam i mówię szczerze... książka super. podobała mi się. warta przeczytania fanom fantastyki jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: "Naznaczona" 16.12.09, 22:25 Ktoś jeszcze to czytał? zamierzam to kupić i chciałabym poznac wasze opinie podobno ta ksiązka jest zboczona..? xd Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: "Naznaczona" 29.12.09, 20:45 ksiazka jest swietna, jestem wlasnie w trakcie czytania i bardzo mi sie podoba. najbardziej mi sie podoba ta szkola dom nocy, to jest naprawde fajne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: "Naznaczona" 17.12.09, 17:55 Czytałam... Nie powiem, fajna, ale żeby mnie jakoś specjalnie zachwyciła to nie. Czyta się szybko, łatwo i przyjemnie, a czasem taka odmiana jest potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: "Naznaczona" 17.12.09, 18:00 właśnie .! ja ją pod choinkę dostanę hehe .xd jaki zbieg okoliczności .;pp Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: "Naznaczona" 17.12.09, 18:38 Nie czytałam, ale mam zamiar przeczytać. Jeszcze jest ''Zdradzona'' Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: "Naznaczona" 18.12.09, 18:50 Ja jutro ją dostanę ;p Zobaczymy co to za dzieło . Odpowiedz Link Zgłoś
my_shadow Re: "Naznaczona" 18.12.09, 19:00 czytałam i stwierdzam, że ksiązka jest świetna! naprawde polecam! jest tam wątek bardzo zboczony, ale dzięki temu ksiązka jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: "Naznaczona" 27.12.09, 14:44 nawet niezła . napisana bardzo młodzieżowym językiem [nawet za bardzo;P] ale ma mało akcji i dużo opisów, więc jest troszkę nudna . i beznadziejnie się kończy . i ta wizja wampirów bardzo odbiega od tradycyjnych wyobrażeń . ale myślę, że warto przeczytać . Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: "Naznaczona" 27.12.09, 14:55 chociaż jest też momentami śmieszna;P '- Wiesz, jaka seksowna, piękna i z klasą była Neferet.? Stevie Rae kiwnęła głową. - No więc w zasadzie Afrodyta robiła to samo co Neferet, ale wyglądała z tym jak ku...szon.' kocham ten tekst .xdd Odpowiedz Link Zgłoś
zala95 Re: "Naznaczona" 27.12.09, 15:02 Książka ciekawa, choć całej nie przeczytałam. Ale powiem, że autorki napisały ją tak, jakby chciały, a nie mogły. Taka trochę momentami dziwna jest. Zboczona trochę też. Raczej rzadko czyta się w książkach o obciąganiu...^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: "Naznaczona" 27.12.09, 16:35 Książka fajna, szybko się czyta i jest rzeczywiście zboczona...dużo w niej też przekleństw. ;/ I chciałam jeszcze dodać, że wcześniej założyłam taki wątek.^^ Ale ty chyba go nie zauważyliście. ;P Pozdro. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
jestemwampiremm Re: "Naznaczona" 29.12.09, 18:32 książka luxx, kiedy następna częśc? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: "Naznaczona" 27.12.09, 16:37 zaczynam bo dostałam na święta . ! wydaje się być ciekawa bo wciąga .xd chociaż nie jestem molem książkowym . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
naturally. Re: "Naznaczona" 27.12.09, 16:43 O.o dostałam pod choinkę ! xd też czytamm. i fajnaa nawet . tylko po co te wulgaryzmy..... to tylko uprzyksza czytaniee... c'nie? xd Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: "Naznaczona" 27.12.09, 16:47 Moja koleżanka to czyta i mówi, że jej się podoba. No i wlasnie mówiła mi, że jest tam taka "niefajna scena". ale i tak ją przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 "Naznaczona" 27.12.09, 17:01 Mam zamiar sobie ją kupić ale nie wiem jeszcze kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: "Naznaczona" 27.12.09, 17:17 Napiszcie coś jeszcze o tych przekleństwach i innych nie cenzuralnych scenach bo chce ją kupić ale mam mały problem... moja mama kontroluje to co czytam więc jeśli przeczyta coś nieprzyzwoitego to mnie zabije i wyrzuci przez okno xd Odpowiedz Link Zgłoś
x_miley_fan_x Re: "Naznaczona" 27.12.09, 17:18 Czytałam tą książkę i ją wręcz uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest świetna.Naprawdę warto ją przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_15 Re: "Naznaczona" 28.12.09, 12:28 Ja czytałam, bardzo mi się podobała, ale i tak wolę sagę Twilight. 27 stycznia będzie premiera drugiej części Naznaczonej, czyli Oszukana ;D Ostatnio myszkowałam po książkach o wampirach i zaciekawiła mnie recenzja książki Niebieski płomień na magię i Wampiry z Morganville. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emily_15 Wulgaryzmy w książce 28.12.09, 12:35 Aha, jeszcze tu ktoś pytał o wulgaryzmy i że jest zboczona. Jest troszkę przekleństw, i jedna scena zboczona, ale nic takiego tam nie ma. Według mnie książka jest warta przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Wulgaryzmy w książce 28.12.09, 13:46 Mogła byś napisać o tym coś więcej? ; > Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Wulgaryzmy w książce 28.12.09, 20:08 he mi się podoba tekst na początku ale do kładnie nie pamiętam : całowanie go to jak całowanie zużytej skarpetki nasączonej alkoholem na początku książka przymula bardzo przymula ale potem się rozkręca od 68 i 70 str jest fragment jak jedna dziewczyna robi dobrze chłopakowi a druga ich na tym nakrywa i zwiewa nie co dzienne czyta się w książkach coś takiego co do wulgaryzmów nie jest ich tak wcale dużo do jednej co napisała wyżej że mama ją kontroluje pokaż mamie w środku na skrzydełku że autorkami są matka i córka i jaki sukces odniosły może jej wystarczy ale pod żadnym pozorem nie pokazuj jej środka ps. dzisiaj zamówiłam sobie drugą część czyli zdradzona na empiku premiera jest 27 stycznia ale to jest przedsprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Wulgaryzmy w książce 29.12.09, 13:54 Niestety jej to raczej nie wystarczy... a tak chciałam ją przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Wulgaryzmy w książce 29.12.09, 16:01 to odłuż kase i kup po kryjomu albo znajdź sb. w necie ebooka nie wiem co jeszcze mogę ci poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: Wulgaryzmy w książce 29.12.09, 16:07 Ja sobie wczoraj zamówiłam na www.empik.com i jutro zacznę już w końcu czytać ! słyszałam że jest zajebista ! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek222 Re: "Naznaczona" 29.12.09, 17:08 Mi się bardzo, ale to bardzo podobała. Najbardziej podobał mi się środek. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joshka Re: "Naznaczona" 29.12.09, 20:37 Przeczytalam te ksiazke i uwazam ze bylo warto jest b.ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: "Naznaczona" 29.12.09, 20:44 Czytałam tą książkę i uwaam , że jest bardzo dobra . Z niecierpliwością czekam na drugi tom pt. ,, Zdradzona '' Odpowiedz Link Zgłoś
happs naznaczona 22.01.10, 20:50 Czytałam tą książke, i jest fantastyczna! Premiera drugiej części już za kilka dni - nie mogę się doczekać!! Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii_jackson Re: "Naznaczona" 22.01.10, 20:57 polecam-jest świetna! druga część ,,zdradzona'' też jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: "Naznaczona" 22.01.10, 21:01 Czytałam - ba, kupiłam! - i nie polecam. 722151 < piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wtf.owa Re: "Naznaczona" 22.01.10, 21:05 nie polecam. dużo wad, za mało czasu by wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: "Naznaczona" 22.01.10, 21:08 kupiłam tydzień temu.. dopiero zaczęłam czytać. nie wiem....jak na razie początek. Odpowiedz Link Zgłoś
judixd Re: "Naznaczona" 23.01.10, 11:10 Jest to jedna z moich ulubionych książek Gorąco polecam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: "zdradzona" 24.01.10, 15:59 czytał juz ktoś zdradzoną ?? ja właśnie kończę szczerze to się popłakałam jak czytałam o czyjejś śmierci ...nie mówię czyjej bo nie którzy jeszcze jej nie czytali mi się podoba a wam?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: "zdradzona" 24.01.10, 18:05 Ja przeczytałam już i polecam Naznaczoną, a Zdradzoną muszę przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: "Naznaczona" 28.01.10, 17:42 Polecam jak najbardziej . ! Książka , jest świetna lecz na początku nudna . Potem rozkręca się . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: "Naznaczona" 28.01.10, 17:46 Czytałam. Cóż nie będę ukrywać okropnie mnie znudziła. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: "Naznaczona" 10.04.10, 18:44 to jest zajebiste dwie części jednego dnia przeczytałam takie wciągające Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: "Naznaczona" 10.04.10, 18:56 czytałam i tak jak każdą książką na początku byłam zafascynowana. teraz jej tak nie wielbię, ale ją lubię. Bardzo mi się podobają niektóre teksty. jeżeli chodzi o ten jej "znak" to uważam że jest to beznadziejne. nie chciałabym być oszpecona na czole jakimś półksiężycem. beznadziejnie go wymyśliły. Odpowiedz Link Zgłoś