alice96 Re: RBD - tylko nie to!! 21.11.09, 17:38 też nie toleruję ich piosenek. ani serialu. wszędzie rbd rbd rbd. bez urazy dla fanów :d Odpowiedz Link Zgłoś
pannacolucci Re: RBD - tylko nie to!! 22.11.09, 09:45 wszędzie? z tego co wiem to w Polsce są promowani nielicznie. Przez kotka i bRAVO. wszędzie to jest ta Majli Sajrus, Dżonasi albo Tłajlajt <bleee> Odpowiedz Link Zgłoś
s2ndzix ... 21.11.09, 17:38 I myślisz, że kogoś to obchodzi?? Nie bądź śmieszna...jedni lubią drudzy nie i już. Nie lubisz, nie słuchaj. Nikt Ci nie każe. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: RBD - tylko nie to!! 21.11.09, 17:41 NIEEEE Nie nawidze tego jazgotu (bez urazy) I wlasnie znow leci Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: RBD - tylko nie to!! 21.11.09, 21:05 Ja tam do RBD nic nie mam , ale też nie podoba mi się ich muzyka . ; . Odpowiedz Link Zgłoś
tinka96 Re: RBD - tylko nie to!! 21.11.09, 21:08 Mi się ten zespół strasznie nie podoba, a serial to już masakra raz obejrzałam jeden i to to jedno wielkie g...o Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: RBD - tylko nie to!! 22.11.09, 09:54 To nie jest disco - polo . Disco - polo , jak nazwa wskazuje , to polska muzyka . A RBD nie znoszę . Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: RBD - tylko nie to!! 22.11.09, 09:55 piona ;dd nie wiem jak ktoś może tego słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 14:24 kaila. napisał(a): > piona ;dd > nie wiem jak ktoś może tego słuchać a jednak ktoś tego słucha ! w tym ja ! jakbyście nie wiedzieli to RBD ma wiele fanów . i jeśli macie zamiar ich obrażac to się nie wypowiadajcie ! żaaal . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 14:37 Jeśli w radiu leci jakaś piosenka ,której nie lubisz (tutaj: RBD) to po prostu przełącz na inny kanał albo kliknij w stop nie musisz ich słuchać. Ale niektórzy lubią ten zespół i po prostu chcą słuchać ich piosenek. Ja czasami słucham radia kotka najczęściej z kategorii nowości ,hity albo rock ,bo moim zdaniem w kategorii kotek rzadko leci coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -.- 23.11.09, 14:45 ja nie lubię RBD , ale nie robię z tego żadnej afery , jeśli ich nie lubisz to NIKT nie każe ci ich słuchać , ja osobiście jestem wierna mojej liście piosenek na winampie Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatka_16 RBD 23.11.09, 14:55 RBD to nie jest Disco Polo ... i jak nie chcesz tego suchać to sobie włącz inne radio w tym czasie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga15rbd RBD 23.11.09, 15:00 ja jestem fanką RBD i mi się podobają ich piosenki . a poza tym najwięcej to na kotek fm leci Disneyka ....... Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 15:33 nie słucham Kotka.fm jak dla mnie za duzo Disneyów! A co do RBD to słucham fajny zespół i Rebelde tez szkoda, że dzisiaj ostatni odcinek 3 serii ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 15:54 ja kocham ten zespół... a na Kotku leca ich piosenki po ten zespol ma duzo fanow i po prostu maja fajne i lubiane piosenki..i nie przesadzajmy ze tak saly czas leci RBd bo piosenki Miley czy ogolnie gwiazd Disney leci wiecej;/ RBD jest najlepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 16:05 Prosisz, żeby nikt nie obrażał fanów a sama piszesz, że zespół ma masakryczne piosenki. RBD jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
castille a może wolisz samego Disney'a? ;/ 23.11.09, 16:10 Dobrze że jest jakieś urozmaicenie, ja osobiście uwielbiam RBD a to że nie przepadam za innymi zespołami nie znaczy że od razu mam negować to iż są puszczane w radiu Kotek.fm jak ci się nie podoba to sobie możesz w tym czasie ściszyć a nie zaraz wypisywać takie rzeczy bo w taki sposób możesz urazić fanów tego zespołu ! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: a może wolisz samego Disney'a? ;/ 23.11.09, 16:33 no już nie przesadzajmy, że lecż cały czas. jak nie disney niby CAŁY czas leci, to niby RBD. opanujmy się troche i nie przesadzajmy ... a zresztą, to MY użytkowniczki decydujemy o tym co ma lecieć w tym radiu i jak Ci się nie podoba to głosuj na swoich faworytów . to zmniejszysz szanse Rebeldziaków . a pozatym zawsze możesz nacisnąć ten magiczny czerwony krzyżyk ;p Odpowiedz Link Zgłoś
luniaaa Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 16:44 bez przesady, to że ty nie lubisz RBD, to nie znaczy, że musisz tego wygłaszać ja na przykład nie lubię ciebie, i co? IDIOTKA Z CIEBIE IDIOTKA Z CIEBIE IDIOTKA Z CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 16:51 nie lubię RBD i wgl te klimaty mnie nie kręcą, nie lubię telenowel ani zespołów grających taką muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 16:55 jak to jest disco polo to jonasi graja metal! nie no soryy z teggo co zauważyłam no na kotek.fm lecą co chwile piosenki pseudo gwiazd Disneya.! Ja osobiście uwielbiam RBD. szanuję twoje zdanie ale skoro nie rozróżniasz popu od disco polo to może lepiej się nie wypowiadaj ... A skoro ich nie lubisz to glosuj na swoich faworytów bo to przecież od nas zależy co puszczają w tym radiu, albo przełączaj na inną stację jak leci RBD Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 17:17 Zabawne, Inko, że akurat Ty prosisz o wzajemny szacunek fanów i antyfanów. Dziewczyno, dorośnij i ekscesy emocjonalne zostaw dla siebie, ewentualnie rodziny. Próżna, pusta dziewucho, która nawet nie zna ojczystego języka. "Nie lubie polskiego, więc nie zwraacam uwagi na błedy ortograficzne" - to może zacznij zwracać na nie uwagę, bo w chwii obecnej jest gorzej, niż tragicznie. Nie umiesz nawet poprawnie zapisać pseudonimu scenicznego swojej idolki, bo, o ile wiem, Hannah pisze się przez "h" na końcu. Jest śmieszna, ale skończę może temat Twojej osoby, bo buzuje mi mózg od natłoku jakże istotnych informacji o Twojej płytkiej osoby (rozumiesz, czy przełożyć na język podwórkowy?). Nie lubisz RBD? Nie płacz w rękaw; może kiedyś Ci przejdzie. Doceń, że oni do wszystkiego doszli sami. Wybili się spośród milionów innych biednych dzieciaków. Selenka? Kolejna słodziutka idiotka, której imię za kilka lat zatrze się w pamięci. Pomijając fakt upodobań. Należy SZANOWAĆ gust innych ludzi. Nie wiem, może mamusia i tatuś (?) nie wpoili Ci tego faktu, może w szkole ie docierają do Ciebie niektóre informacje... Nie mnie to oceniań. Ale ponad połowa osób zapewne zgodzi się ze mną, że konstruktywna krytyka nie zaszkodzi, a polepszy Twój niedorozwinięty w pełni mózg. (o ile go masz, rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: RBD - tylko nie to!! 23.11.09, 21:04 to rbd jest do duupy . wgl. co to jeest . ? ;| xD Odpowiedz Link Zgłoś
mora Re: RBD - tylko nie to!! 24.11.09, 15:42 inka_love_nick napisał(a): > Słuchacie radia Kotek.fm? Ja tak i to codziennie! Zauważyłam niestety, że w kół > ko lecą > piosenki tego całego RBD.;/ Muzyka i piosenki tego zespołu są poprostu masakryc > zne! Nie > moge słuchać tego disco polo. Lubicie ten zespół? > PS. Proszę nie obrażać fanów ani anty fanów.Ja nie jestem żadnym anty poprostu > tego > nie lubię i juz musiałam to napisać! Przestań obrażac RBD! Troche szacunku dla fanów! RBD nie śpiewa disco polo! Lepiej popatrz na Miley Cyrus O_o zastanawia mnie to po co stworzyłas ten temat, żeby się wyżyc? O_o a RBD nie jest przeciez ciągle puszczane! Tyulko Disney w kóło leci! ;// Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: RBD - tylko nie to!! 24.11.09, 17:34 Taki sam poziom, jak założycielka tematu, prezentują gwiazdka_97 i zigii. Dzieci, nie lubicie, rozumiem. Mojego gustu żadnym bezmózgą nie narzucam. Jeżeli jednak obrażasz RBD, podaj argumenty i dowody na to, że, cytuję, Jest to discopolo. Odpowiedz Link Zgłoś
munecita Re: RBD - tylko nie to!! 24.11.09, 17:43 Popieram Cie samarableed Ja kocham RBD ! I naprawde nie znosze, jak się go obraża. A teraz założyielka tego tematu przegieła pisząc, że jest to disco polo!!! Ty chyba nie wiesz co to jest disco-polo !! Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: RBD - tylko nie to!! 25.11.09, 15:23 munecita napisał(a): > Popieram Cie samarableed > > Ja kocham RBD ! > > I naprawde nie znosze, jak się go obraża. > > A teraz założyielka tego tematu przegieła pisząc, że jest to disco polo!!! > > Ty chyba nie wiesz co to jest disco-polo !! tak troche przesadziła to nie jest disco polo ona chyba nie słyszała disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
domika293pusia Re: RBD - tylko nie to!! 24.11.09, 17:43 Nie lubie ich moje kumpele tego słychają i sie tym zachwycają a ja w tym nic nie wiedze pozdro dla fanów RBD Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: RBD - tylko nie to!! 25.11.09, 15:16 ej ty laska ze ty nie lubisz RBD to chyba nie znaczy ze wszyscy maja ich nie lubic zachowaj sobie te soje opinie dla siebie!żal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: RBD - tylko nie to!! 25.11.09, 15:21 ja za bardzo nie słucham kotka ale piosenki rbd sa denne nie lubie ich bez obrazy dla fanów ale oni są beznadziejni Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ; ] 25.11.09, 15:38 ja też tego nie lubię .. nie to że jestem jaką wielką fanką Disney ale wolę już to od tego całego RBD ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
carolin96 Re: RBD - tylko nie to!! 25.11.09, 15:42 Nom , ja też tego nie lubię ... Wolę ZMIERZCH )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: RBD - tylko nie to!! 25.11.09, 15:47 W pełni się z tobą zgadzam w kółko to samo i od samego ich początku ich nie lubiłam;/,już kurczę Doda jest lepsza... Przepraszam,ale też musiałam to ,,wyznać`` Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: RBD - tylko nie to!! 25.11.09, 15:55 Widać, żałosny półgłówku, jaki poziom prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 x 10.12.09, 22:42 nie przesadzaj ! równie dobrze mogę założyć wątek , że ciągle leci Parmore czy coś . Odpowiedz Link Zgłoś