yzz. Re: blogi .. 25.05.10, 20:14 Miałam wiele blogów, ale to kiedyś. Jak byłam w czwartej klasie podstawówki to zakładałyśmy z koleżankami blogi z dodatkami, a do niedawna pisałam na bodajże trzech blogach opowiadania. Ale teraz przestałam i zbieram wenę twórczą. Może niedługo założę kolejnego Odpowiedz Link Zgłoś
keirra_xd Re: blogi .. 25.05.10, 20:27 miałam blogów w...cholere.;d www.story-amuto.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: blogi .. 28.05.10, 14:45 Mój blog nawiązuje do Pamiętników wampirów Dopiero zaczynam i mam nadzieję, że się komuś spodoba c; Odpowiedz Link Zgłoś
koaal .. :D 28.05.10, 14:48 mam o jakichś tam głupotach.. z jedną notką. ; d /weeejdź ;d Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: .. :D 28.05.10, 16:35 Mam z opowiadaniem : soft-heart.blog.onet.pl/ ; )) zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: .. :D 28.05.10, 16:52 miałam tyle blogów , że nie jestem w stanie ich zliczyć. jeden, najstarszy przetrwał 3 lata i trwa nadal, z tym, że już na nim nie piszę. jest o hsm, a hsm już mnie dawno przestało interesować. po za tym miałam jeszcze o hp, rbd, anahi, zmierzchu, demi lovato, sel gomez, rihannie i z opowiadaniami. ślad po nich zaginął, już nawet adresów nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
rose__ moda. 10.07.10, 13:54 Posiadam blog o modziee.. Adres na moim profilu , zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
primas Jasne. 10.07.10, 14:00 no ba, że mam : - D yours-forever.blog.onet.pl wbijaj xD Odpowiedz Link Zgłoś
ife Re: blogi .. 26.08.10, 10:32 blogi to świetna zabawa. san-francisco-college.blog.onet.pl - grupowy. przybywajcie, będzie weselej! ukryte-wcielenie.blog.onet.pl - opowiadanie. Odpowiedz Link Zgłoś