roahszana 22.12.09, 15:21 Mam Pytanie.... Czy ktoś może wie w którym momencie leci ta piosenka.? www.youtube.com/watch?v=Wsk0eK-yP-E&NR=1 Bo totalnie nie mogę z kojarzyć ;/ Z gór dzięki ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaxx Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:29 nie mam pojecia... jak ta piosenka sie w ogole nazywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:39 No właśnie ja też. Nazywa sie "Dreamcatcher" Ale w żadnym momencie mi nie pasuje... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:42 zdaje mi sie ze w tedy gdy mijałay te miesiace i bella siedziała w pokoju itp. ale pewna nie jestem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:46 techno14 napisał(a): > zdaje mi sie ze w tedy gdy mijałay te miesiace i bella siedziała w pokoju itp. > ale pewna nie jestem ;p To nie do tego momentu, ale tamto też nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:10 roahszana napisał(a): > nazywa sie "Dreamcatcher" nie moge znależć jej na wrzucie. przeslesz mi w takiem razie? albo jakiś link??;d Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:54 tego nie ma chyba w filmie ! wyszly 2 plyty ze śiezka dzwiekowa i ta piosenka pochodzi z tej drugiej :] taki koleś ten aleksander czy ktos. ma wlasnie piosenki tego typu wejdz w google Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:59 nie ma w filmie. to drugi soundtrack. Odpowiedz Link Zgłoś
whiskersowa Odpowiedź 22.12.09, 16:15 To leci jak Jacob jest w pokoju Belli Ja tą muzykę słucham ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:59 kiedy mijaja te miesiace leci całkiem inna piosenka!!! A ta piosenka leciała praktycznie w kazdym mozliwym bardziej smutniejszym momencie oczywiscie nie cała ale jej kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 15:59 Może leci przy napisach, dlatego ich nie zauważyłaś? Naprawdę, to strzelam, bo nigdy tego filmu na oczy nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:01 WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEM ALE ZA CHOLERĘ NIE MOGĘ SOBIE PRZYPOMNIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmm... WIEM, O BOŻE WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To było kiedy Bella z Edwardem spotrkali sie pod sam koniec z Jacobem i ona powiedziała, że go kocha, ale nie wybierze jego, bo zawsze był i będzie TYLKO Edward i nie wybierze nikogo innego!!!!!!!!!!!!!!! Na 1000000000000% to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:06 paja96 napisał(a): > WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEM AL > E ZA CHOLERĘ NIE MOGĘ > SOBIE PRZYPOMNIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Hmm... > WIEM, O BOŻE WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > To było kiedy Bella z Edwardem spotrkali sie pod sam koniec z Jacobem i ona pow > iedziała, > że go kocha, ale nie wybierze jego, bo zawsze był i będzie TYLKO Edward i nie w > ybierze > nikogo innego!!!!!!!!!!!!!!! > > Na 1000000000000% to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest to na więcej niż 1000000000000000000000000% bo przed chwilą sprawdzałam w filmie. I tam była ta piosenka. AND WHO IS GENIUS!? Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:10 Ha! Wiem! To było w samochodzie Jacoba, przed tym jak spotkał Alice albo w Kuchni przed pocałunkiem. Tak twierdzi moja Kumpela, która specjalnie obejrzała ten film. I ten drugi Soundtrack jest. jako instrumentalny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:13 roahszana napisał(a): > nazywa sie "Dreamcatcher" nie moge znależć jej na wrzucie. przeslesz mi w takiem razie? albo jakiś link??;d Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:14 roahszana napisał(a): > Ha! Wiem! To było w samochodzie Jacoba, przed tym jak spotkał Alice albo w Kuch > ni przed > pocałunkiem. Tak twierdzi moja Kumpela, która specjalnie obejrzała ten film. > I ten drugi Soundtrack jest. jako instrumentalny ;D Hmm... Czytałaś moją wypowiedź? Mówię, że przed chwilą sprawdzilam z filmem- na moim kompie ja osobiście i jestem PEWNA że to było na końcu tak jak wcześniej napisałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
whiskersowa Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:16 To leci jak Jacob jest w pokoju Belli smile Ja tą muzykę słucham ciągle tongue_out Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 16:22 Na końcu byla inna. chyba Marry me, Bella... nie.... a może była w dwóch momentach.? Odpowiedz Link Zgłoś
belusia Muzyka z New Moon ;**** 22.12.09, 16:19 Niewiem z jakiej to sceny ale napewno była w filmie ...... Chyba wtedy jak Jacob wchodzi przez okno do pokoju Belli ale nie jestm pewna ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Muzyka z New Moon 22.12.09, 21:56 nie , nie jak mijały miesiące , bo jak mijały miesiące do leciała ta Lykke Li . A tego nie kojarze ; dd sorka . Odpowiedz Link Zgłoś