nataluska223 03.01.10, 15:02 DODA słabo wypadła na sylwestrze. Było słychać, że leci z pleybeku. Niedługo będą mówić, że DODA się załamała!!! Piszcie posty na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natuska412 ;-) 04.01.10, 14:57 taa , nie poszło jej najlepiej . * playback ' u . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma ;x 03.01.10, 15:05 Doda się załamała ? a w życiu, ma na sobie tyle plastyku że się nawet nie zegnie. x D Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: light 03.01.10, 15:14 Ej, tak się zastanawiam... ciekawe, czy jej cycki skrzypią od sylikonu, kiedy się przytula xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: light 03.01.10, 15:15 Nie ż4ebym ją lubiła. Ale już na próbie ona zemdlała więc może po prostu źle się czuła. Odpowiedz Link Zgłoś
nataluska223 Re: light 03.01.10, 15:21 Może i żle sie czuła ale występ miała po prostu banalny( żenada) :p a do silkonów to napewno skrzypią gdy sie przytula XD Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Doda 03.01.10, 15:15 Nie lubię Dody. Nie umie śpiewać. Umiałaby dopiero, gdyby ćwiczyła swój głos. Lecz ona tego nie robi. I przykro mi, ale na Sylwku wypadła beznadziejnie. Był straszny rozgardiasz na scenie tak w ogóle. Wozili ją tym wózkiem. I jeszcze jedno Doda nie ma za grosz stylu - kopiuje wszystko od dłuższego czasy z Gagi. Widzieliście może jak śpiewała Górniak.? Ona to ma dopiero talent.! Serio to jej za bardzo nie lubię, ale śpiewa przepięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
nataluska223 Re: Doda 03.01.10, 15:18 Może i Górniak śpiewa ładnie ale z tymi wilkami to nieżle wyskoczyła(beznadzieja) Odpowiedz Link Zgłoś
lamma ... 03.01.10, 15:20 mogłaby zagrać w 'skrzypek na dachu' x DDDD pewnie śpiewała z nergalem, słit jej bojem, w duecie i teraz chrypie i skrzypie. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat ahah. xd. 03.01.10, 15:21 jakbym była głupia to bym pisała . x d. dziewczyny, trzeba ogłosić żałobę . lol . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma żałoba. 03.01.10, 15:35 tutaj wpisujemy się tym dziwnym 'Be' bo jest żałoba na kocie z widocznych powodów. wpisują się tu : a) my x d b) emosy (bo lubią takie klimaty) c) psy. nie musicie wsysłać esemesów na nr 7423 z podanymi odpowiedziami. teraz, jest cisza spokój emo x DDDD robi sobie jajecznicę x-d pff Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: żałoba. 03.01.10, 16:03 teraz bierzesz udział w losowaniu tostera. ups, wygrała go już Krystyna z Gazowni. następnym razem będziesz miała więcej szczęścia, light! x ] Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Doda 03.01.10, 15:52 nie , śpiewała bez podkładu , to było słychać , według mnie nawet okej jej wyszło . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaxd Re: Doda 03.01.10, 16:45 Wogóle mnie to nie interesuje xD Tak szczerze Ma szczęście że jeszcze ma jakiś fanów Bo podobno to ma coraz gorsze brzmienie I jak ktoś ją to lubi to niech lubi, jego sprawa a nie moja... Ale zauważcie że większość gwiazd śpiewa z playbacku i tutaj nie tylko Doda Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia444 Re: Doda 03.01.10, 17:02 Każdy ma słabe dni..może to był akurat jeej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Doda 04.01.10, 14:43 Ja w ogóle nie przepadam za Dodą, choć szczerze muszę przyznać, że kiedyś byłam jej fanką...Ale teraz się zmieniłam, zmądrzałam i mam lepszego idola jakim jest Eminem . A no i wracając do Doroty, to zrobiła się strasznie sztuczna...Nie lubię jej już... Odpowiedz Link Zgłoś
mika97 Re: Doda 04.01.10, 14:49 taa, sztuczna to ona jest ale ten duet z Marylą Rodowicz był nawet niezły Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Doda 04.01.10, 14:56 Leciała z playbacku jak nic ;PP I niestety było widać że WCALE nie śpiiewała w sumiee to możliwe że zapomniała tekstuu ale jak chcę pokazać jaka to ona "IDEALNA" to niech się postara bardziej bo w Łodzi pokazała tylko że jak chcesz żeby wszyscy się z ciebie śmialii to puść playback i zapomnij że masz ruszać ustamii ;DD Hehee ale miałam pooleeww . Ale nie obrażajcie się że jej nie lubię , po prostuu nie podobają mi sie te jej piosenki ale fanow i jej nie potepiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
mercy_ Re: Doda 04.01.10, 14:57 Jak dla mnie Doda to zwykła dziwka co myśli że jak na scenie zakręci dupą to już będzie mega kÓl . Niech się załamuje , nie obchodzi mnie to ; // Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Doda 04.01.10, 15:23 A ja ją lubię i kropka . Nie śpiewała z playbeck'u tylko z pół playbeck'u (leciał tylko refren) . A Majli Sajrus to nie śpiewa z playbecku ?! Odpowiedz Link Zgłoś