lady_cat pff. 24.01.10, 14:10 nie dziwię się im, ze nie lubią takiego gów.niarza, co nosa zadziera . x d. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot wredne dziewczyny 24.01.10, 14:13 a może ty jesteś zbyt rozpuszczona i dbasz jedynie o wygląd? jak się mylę to sorry, ale ludzie nie lubią takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 24.01.10, 14:12 Nie rób z siebie takiego niewiniątka. Też im czasem togryź. Mapsz paczkę znajomych? Jeśli tak to poproś ich o pomoc ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 24.01.10, 15:02 One robią tak ldatego bo pewnie ci zazdroszczą tego że masz drogie ciuchy no chyba że ty się tym szczycisz bardzo to normalne nikt nie lubi takich dziewczyn co się ciągle chwalą ale tak to daj sobie z nimi spokój , nic nie odpowiadaj a one same się odwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 24.01.10, 18:41 ubieram się w bardzo drogich butikach aleś ty skromna ! ignoruj . w mojej szkole wszystkie starsze uczennice ogólnie sa głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
daag Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 25.01.10, 18:05 zazdroszczą. ignoruj. odpowiadając pogarszasz ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 26.01.10, 20:58 ja niewiem czy ty chcesz się pochwalić tym że ubierasz się w drogich butikach czy jest ci rzeczywiście przykro .. jeśli to pierwsze to nie mam na ciebie rady a jak to drugie to olej Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 26.01.10, 21:24 lej na to .. sikiem prostym ;dd dobrze jest sie wyrozniac w tlumie , w pozytywnym znaczeniu ofc ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
misa Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 14.04.10, 14:36 on ci wszystkiego zazdroszczą to tak jak u mnie e szkole to szma..... Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 odpowiedz. 14.04.10, 15:13 a w jakich sklepach się ubierasz, to ci mogę doradzić co możesz odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 14.04.10, 16:09 przestac zadzierac nosa i chwalic sie swoimi drogimi ciuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim 14.04.10, 16:15 Może dlatego że się za bardzo chwalisz. Sorry kochana, ale nie możesz powiedzieć że jesteś skromna, świadczy o tym ten fragmencik między innymi: "ubieram się w bardzo drogich butikach i sklepach zawsze się wyróżniam ze szkoły moimi kolorami ubiorem fryzurą itd. Występuje także na apelach na różnych konkursach i jestem jedną z najleszyc uczennic w klasie" Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Wredne dziewczyny od 1 do 3 gim. 14.04.10, 16:15 bo one są normalne, a Ty się przechwalasz. nie dziwię im się, też bym Cię nie lubiła, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś