tiktok Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 15:47 Nie lubię Jonasów. Średnio śpiewają, a cały czas o nich piszą. Ke$ha też nie ma dobrego głosu, ale "Tik Tok" jest super - dlatego że to czysty remix Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 15:49 Zapomniałaś wspomnieć o gwiazdkach Disneya. Oni w większości też nie mają talentów. Dużo ludzi marzy o sławie. Nie zawsze mają do tego predyspozycje, a jednak im się udaje. Szczęście, niewiarygodne szczęście i często znajomości bądź pieniądze im to ułatwiają. A z tą Emo-Martynką to dowaliłaś. Ona jest taka mHrOoCzNa, ZuA i jest mEtAlKiEm.!! AjĆć.! Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 16:06 Nie przepadam za muzyką Ramony Rey, ale nie uważam, że jest beztalenciem. Tak samo Lady Gaga. Ma dziewczyna talent do tworzenia muzyki, która wpada w ucho. Nie słucham takiej muzyki, ale przyznam się, że czasem ponucę "Bad Romance" lub "Poker Face". Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 16:11 wiekszosc nie am talentu ale sa gwaizdami... zal mi takich ludzi np. cyrus wogule nie umie spiewac Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 16:12 Mandaryna to jest beztalencie a Demi i Jonasi czy Ke$ha są bardzo utalentowani Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 16:28 ooo tak mandaryna to beztalencie . pfe . xd Odpowiedz Link Zgłoś
sonialovemiley5 Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 17:54 Zgadzam się z tobą ta cała Ke$ha nie dość że pewnie spiewa z playbacku to jeszcze zaśpiewała jedną znana piosenkę i nią szpanuje a co do Mandaryny to już nic nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 18:01 ja zgadzam się z tobą. śpiewać powinni artyści , którzy 'mają głos' , a nie ci którzy zdobyli sławę przez jakiś skandal lub pokazanie bielizny.! Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 20:46 Ktoś napisałam ,że Ramona rey ,śpiewa lepiej od dody . Oh ,z krzesła spadłam . zakrztusiłam się okruszkiem . Boże świety ,doda ma naprawdę ładny ,głos ale głupi tekst piosenki . A ramona . po pierwsze śpiewać nie umie : C po drugie rozbiera się w teledyskach i śpiewa w kółko to samo ,frajda .<3 nie wiem co ty w niej widzisz . Oh ,dla Akona wpdała w oko . nieprawdopodobne >.< umieram . A i ktoś napisałam ,że KESCHA ładnie śpiewa ,to powodzenia ; * Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Linkin park & Green Day . 12.02.10, 20:52 A i jeszcze ktoś napisał ,że green daya nikt nie słucha i linkin parka . Ja i ich słucham i uważam ,że to są naprawdę super zespoły ; 33 O nich powinno być na kotku.<3.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
verberka. Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 20:50 Zgadzam się z tobą w zupełności . Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Wokaliści beztalencia 12.02.10, 20:51 o wiecie co u nas w szkole właśnie odbywa się mam Talent i mój zespół, w którym jest też toffika - "Beztalencia" przeszedł dalej. Mam nadzieję że to przez to że mamy jakiś talent, a nie przez tradycje, że kto nie ma talentu ten przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 no bo to jest tak... xd 12.02.10, 20:55 Żeby zaistnieć trzeba mieć poparcie w wiekszości dzieciaków. Taka Majli Sajrus talentu za grosz,śpiewać nie umie i jest lubiana,bo...pokochało ją miliony dzieci w przedziale wiekowym 0-10 lat. xd Ke$ha-następna-bez rozumu, talentu, urody i w piosence Blah Blah Blah śpiewa o penisach a Ci co nie orientują się w angielskim lub nie patrzą tłumaczenia tekstu chodzą i spiewają w głos. xd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Tłumaczenie piosenki ' Tik tok ' 12.02.10, 21:00 Budzę się rano, czując się jak P Diddy (Hej, co jest dziewczyno?) Wkładam moje okulary, Jestem za drzwiamy Zwojuję to miasto (Chodźmy) Zanim wychodzę, myję zęby z butlką Jack'a (whiskey) Bo kiedy wychodzę na noc, nie wracam Mówię - pedicure na naszych palcach u stóp, palcach u stóp Przymierzamy wszystkie nasze ciuchy, ciuchy Chłopaki wysadzają nasze słuchawki, słuchawki (?) Składamy dach, puszczamy nasze ulubione płyty Zatrzymujemy się na imprezach Prubując się troszeczkę upić. ref. Nie przestawaj, spraw to popularnym Dj, wysadź głośniki Dzisiaj, zamierzam walczyć dopóki zobaczymy światło słoneczne Tik tak, na zegarze Ale impreza się nie kończy Nie martwię się o świat, ale mam mnóstwo piwa nie mam pieniędzy w kieszeni ale już tu jestem Teraz, kolesie ustawiają się w kolejce, bo słyszą że zadzieramy nosa Ale my przepędzamy ich na krawężnik, chyba że wyglądają jak Mick Jagger Mówię - wszyscy zaczynają crunk'ować (rodzaj rapu) Chłopcy próbują dotknąć mojego grata, grata Walnę go jeśli za bardzo się upije, upije. Teraz, teraz - jedziemy, dopóki nas nie wyrzucą albo policja nas nie zamknie Policja nas zamknie Po-po zamknie nas. Dj, ty podbudowałeś mnie Załamałeś mnie Moje serce, ono łomocze Tak, masz mnie z rękoma w górze Masz mnie już Masz ten dźwięk Tak, masz mnie. Dj, ty podbudowałeś mnie Załamałeś mnie Moje serce, ono łomocze Tak, masz mnie z rękoma w górze Daj ręce w górę Trzymaj ręce w górze Nie, impreza się nie zaczyna dopóki ja nie wchodzę. Nie wiem o co w tym chodzi ;q próbowałam obcykać ,o czym ona śpiewa ale nie potrafię ; C Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ . 12.02.10, 21:03 tak was czytam, i stwierdziłam, że wasza krytyka opiera się na totalnie niczym. raczycie nią tych, któych po prostu nie lubicie - to nie ma nic wspólnego z tym, że nie mają talentu. bo jakiś mają - to, że powiecie 'nie, bo nie, bo go nie lubię, jest głupi' nie znaczy, że tak jest. i ciekawe, jak wy byście się czuły, gdyby ktoś was tak bezwzględnie potraktował. Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna @jane 12.02.10, 21:08 masz rację . ja np. nie przepadam za Dodą, ale sądzę, że głos do śpiewania ma , czyli to jest jakiś talent. ale jeżeli chodzi o Selenę Gomez to jako 'aktorkę', jeżeli można ją tak nazwać, jest dobra, napewno lepsza niż w śpiewaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: . 12.02.10, 21:09 Osobiście nie trawię Ramon Rey - wyje jak wilk do księżyca i myśli , że jak pokaże piersi to jest taka '' słit '' . Mandaryna też nie lepsza - talentu za grosz i szpan nowymi cycami -,- Odpowiedz Link Zgłoś
coca Re: Wokaliści beztalencia 13.02.10, 12:02 tak ta kescha w ogóle nie ma talentu nie wspominając już u gwiazdkach Disneya Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 bieber umie śpiewać! ; x 13.02.10, 16:51 ma świetny głos, ale że jeszcze trochę dziecinny to już wielce 'nie umie śpiewać' ; x jak zamieszczał swoje amatorskie filmiki na you tube to sam chris brown zadzwonił by mu pogratulować. Usher był zachwycony jego głosem i zaoferował mu pomoc w karierze, Justin Timberlake też. więc nie wciskajcie kitu, że nie umie śpiewać bo ma talent! Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Pauliśka duperku ,co bym bez cb zrobiła x dd 13.02.10, 17:33 Masz rację .x dd dżastnikek nie przeszedł jeszcze mutacji ,ale muszę się z wami zgodzić że śpiewa jak baba ,ale co nie ładnie . ? Tylko nie mówcie ,że jest tak samo wart jak KESCHA ; c Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Pauliśka duperku ,co bym bez cb zrobiła x dd 13.02.10, 17:53 hellokiciara napisał(a): > Masz rację .x dd > dżastnikek nie przeszedł jeszcze mutacji ,ale muszę się z wami zgodzić że śpiew > a > jak baba ,ale co nie ładnie . ? > > Tylko nie mówcie ,że jest tak samo wart jak KESCHA ; c szczerze to nienawidze Justina ale Kesha to o wiele większe beztalecie Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Wokaliści beztalencia 13.02.10, 17:47 1. jesteś troche nie tolerancyjna.... witaj kochanie, ja też. 2. 1oooo% racji, chociaż zapomniałaś dodać panny Gomez co bierze się za śpiewanie, chociaż lepiej jej idzie sr... w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Wokaliści beztalencia 13.02.10, 18:04 Ke$ha nie ma głosu, ale z czasem się wyrobi A Tik Tok jest fajne ^^ ma talent do robienia hitów chociaż 0 głosu.. ale to sie da naprawić o manadrynie to już szkoda gadać.. emo-martynka - błaaaagaaaaaaaaam! większego żalu nie widziałam ;q a ramona rey? ona żyje tylko jednym.. juz gaga ma ciekawsze teledyski! ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: Wokaliści beztalencia 13.02.10, 18:09 moim zdaniem Ke$ha w ogóle nie umie śpiewać !! Odpowiedz Link Zgłoś
martyna0001 Re: Wokaliści beztalencia 13.02.10, 19:02 masz rację. nie które gwiazdy nie mają talentu tylko miały szczęście że ktoś docenił ich niby"wysiłek". Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_vampire Re: Wokaliści beztalencia 13.02.10, 19:20 Ok. .wtrącę te swoje 3 grosze. Większość dzisiejszych "gwiazd" nie ma talentu wokalnego - ważne żeby piły, paliły i rozbierały się scenie. Wokaliści, korzy maja głos sa zwykle postrzegani jako "nudni", "niemodni" itp Zastanówcie się wszystkie tutaj - chociaż krytykujecie wszystkich, od Seleny po Ramonę tak na prawdę szczerze im zazdrościcie sukcesu. pragniecie być tak jak one. Ja tez mam swojej awersje do rożnych gwaizdek - Dody nie lubię, gwiazdek Disneya nie lubię ale to nie powód żeby ich wszystkich obrażać i wyśmiewać od beztalenci. Przyznajcie się - Selenka śpiewa od was dwa razy lepiej ale dla was jest i tak beztalenciem. Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: Wokaliści beztalencia 13.02.10, 19:12 Britney. Słaby, cienki głos i zero umiejętności. Ona bez playbacku nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Wokaliści beztalencia 14.02.10, 14:44 racja x d ale przyznaj utwory to ma fajne . ' Britney bez playbacku ,ani rusz ;p ' Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Wokaliści beztalencia 14.02.10, 14:52 Co do mandaryny to sie zgadzam xD, ale Ke$ha nie Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Wokaliści beztalencia 14.02.10, 14:48 Zagracają miejsce, bo nie ma miejsca dla osób które talent na prawde mają .. Odpowiedz Link Zgłoś
light Kochani... 14.02.10, 14:57 Myślałam, że już każdy zauważył, że są ludzie z powołania do śpiewania i tacy, którzy widzą tylko sławę i pieniądze... Wątek "do zgody" i tyle z tego, a i nudny, bo nic nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Wokaliści beztalencia 14.02.10, 15:04 ramony słyszałam tylko jedną piosenkę i strasznie jej nie lubiłam, przyznam szczerze. tzn. piosenki, żeby nie było c(: na żywo jej nie słuchałam, więc powstrzymam się od głosu. robi przynajmniej oryginalną muzykę, nie mówcie że nie. kiedyś myślałam, że gaga nie umie śpiewać, a potem zobaczyłam jej występ na vma bodajże i zmieniłam zdanie. kesha jest tragiczna, już ja lepiej śpiewam, a skrzeczę i to nieźle. selena gomez, bo słyszałam raz wykonanie live i padłam ewa farna bo drze się jak stare gacie paris mandarynka no i nie wiem, nic nie przychodzi mi do głowy w tym momencie ]:- > Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmadzik Re: Wokaliści beztalencia 14.02.10, 15:11 Moja lista beztalenci:: Selena Gomez,Justin Bieber,Doda,Ke$a jedynie na żywo ,Ewa Farna Oni wogóle nie mają talentu Nie mozna nazwać ich Gwiazdami bo nigdy nimi nie byli Gwizdą mozna nazwać jedynie 3 osoby: Celin Dion, Miley Cyrus i Michael Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Wokaliści beztalencia 14.02.10, 17:18 Oplułam się sokiem. A taki dobry sok! Zmarnowany! Że niby MILEY CYRUS, to aktorskie i muzyczne [!?] beztalencie, ma być gwiazdą? Nie... przepraszam... wymieniłaś je w gronie artystów, więc ARTYSTKĄ? o mój Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Wokaliści beztalencia 18.02.10, 18:24 Miley to beztalencie (...) Odpowiedz Link Zgłoś