Dodaj do ulubionych

To straszne!

18.03.10, 17:29
xd. więc muszę na j. angileski na jutro (aaaa!) napisać 'straszną historyjkę' [jak na razie do
głowy przychodzą mi same głupoty] nie proszę Was o pisanie za mnie zadania, tylko o
POMYSŁ. tylko nie o wampirach bo o tym wszyscy piszą. z góry wielkie dzięki za pomoc kiss
Obserwuj wątek
    • princess132 Re: To straszne! 18.03.10, 17:40
      AAAA piszciekiss
      • cute_princess Re: To straszne! 18.03.10, 17:48
        a na googlach wpisywałaś? smile najprościej .. na ściądze albo na czymś będzie na
        pewno .. ;D szybko , łatwo i efektownie hah xDD
    • princess132 . 18.03.10, 17:47
      hej piszcie bo ja nic nie mogę wymyśleć ;/
      • princess132 Re: . 18.03.10, 17:48
        crying
    • chocolate_ Re: To straszne! 18.03.10, 17:50
      napisz ,że twoi rodzic kupili nowy dom a w nim były duchy i inne straszydła.
      czy to było aż tak trudne .?
    • zgredek_x3 Re: To straszne! 18.03.10, 17:51
      napisz, że kiedyś umarła dziewczyna, bo podobna się zadławiła i była bardzo
      zżyta z mamą i gdy oni ją pochowali to mamie się przyśniło, że ona ją wola i
      prosi o pomoc, mówiąc że żyje ale trzeba ją odkopać, bla, bla, bla. postanowiono
      (za namowami matki) odkopać grób i zobaczyli, że dziewczyna ma połamane
      paznokcie i trumna jest podrapana...
      big_grin
      kiedyś była taka historia popularna u mnie w szkole. wink
      • zgredek_x3 Re: To straszne! 18.03.10, 17:51
        chodzi o to, że ona chciała się wydostać i drapała po trumnie XD
      • cute_princess Re: To straszne! 18.03.10, 17:52
        chocolate_ ma fajną historia, no własnie, czy to aż takie straszne? wejdź na str
        ze strasznymi historiami, znajdz taki slownik na googlach i na english
        przetłumacz;D translate się coś takiego nazywa (ten slownik PL ANG.)
    • aluminiowa Re: To straszne! 18.03.10, 17:55
      napisz o psychopacie który zarżnął wszystkie owce we wsi . Potem przerzucił się na
      krowy , a gdy w całej wsi nie było juz mleka zaczał zabijać ludzi . Cała wiocha wymarła ,
      psychopata wciąż grasuje , koniec mywyhahahahaha !

przepraszam , nie mam weny . dziś nie stać mnie na nic lepszego ; - )
    • princess132 Re: To straszne! 18.03.10, 18:03
      dzięki za pomoc. xd

niekture pomysły mnie rozśmieszyły xd.
    • princess132 Re: To straszne! 18.03.10, 18:24
      napisałam o takim wampirze, który zaatakował dziewczynę, ale uratowała ją policja i wbiła
      wampirowi kołek w serce i pochowała go, a on do dzisiaj wstaje z tego grobu i straszy
      ludzi, ale już nikogo nie zabija ;D
      • bad_alex Re: To straszne! 18.03.10, 18:32
        pisałaś aby nie było o wampirach bo każdy o tym ma , a sama o tym napisałaś .
    • michaelmontana Re: To straszne! 18.03.10, 20:00
      Dziewczyna jedzie na wakacje do babci. Jej dizadek umarł dokładnie 50 lat temu i
      zmarł na wojnie i nawet sie nie pożegnał. Odszedł z tego świata bez pożegnania.
      I teraz dziewczyna jest u babci w 50 rocznicę. I nagle dzwoni telefon i słyszą
      sapanie... Babcia odbiera - Halo ?.. - a tu nic.... Odkłada słuhawke... Znoowu
      coś dzwoni słychać sapanie i jęki babcia odkłada... i tak było jeszcze kilka
      razy... Babcia z wnuczką siedziały w salonie i odłączyły telefon. Nazajutrz rano
      przychodzi grabarz i mówi że przez burze budka telefoniczna została znuiszczona
      i wiatr ją poniósł na nagrobek jej męża... Reszy się domyśl ;p
    • drama_queen Re: To straszne! 18.03.10, 21:07
      też miałam taką pracę ;d. napisałam o lekarce, która kilka lat wcześniej
      przyczyniła się do śmierci niepełnosprawnego pacjenta i jego psa. po kilku
      latach w szpitalu zaczęły dziać się dziwne rzeczy: chłopak lekarki zginął w
      wypadku, dyrektorka szpitala popełniła samobójstwo, a personel zaczął stopniowo
      znikać. pewnego wieczora lekarka poszła do baru i spotkała mężczyznę,
      zaprzyjaźniła się z nim i poszli do niej do mieszkania. pili wino, po czym
      kobieta zasnęła (facet dosypał jej środek usypiający). mężczyzna poderżnął jej
      gardło i wyciął organy, które potem sprzedał na czarnym rynku. okazało się, że
      duch pacjenta, który umarł kilka lat temu był w ciele tego mężczyzny. oczywiście
      policja niczego nie znalazła, a śledztwo umorzono.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka