obcas powrót do stumilowego lasu 10.06.10, 12:37 bardzo lubię. nie wiem czy wiesz, ale jest nowa część książek o kubusiu pt."powrót do stumilowego lasu". Super, taka w stylu poprzednich Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ ... 10.06.10, 12:49 wyrosłam, nie oglądam ale i tak czasami ktoś ma ubrania z kubusiem puchatkiem bo po prostu fajnie wyglądają a nie je lubią jakby coś ;d Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia kocham. 10.06.10, 13:19 kochałam, kocham i będę kochać <3 najbardziej to lubię Tygryska c: Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Kubuś Puchatek :) 12.09.10, 17:36 Kubuś był świetny, ale tylko ten starszy, a to co jest teraz to tego nie można nazwać Kubusiem Puchatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Kubuś Puchatek :) 14.09.10, 15:01 nie lubię Puchatka. wolę teletubisie <3 z nimi wiążę całe swoje dzieciństwo c: Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Kubuś Puchatek :) 14.09.10, 15:17 Nie, już tego nie oglądam. Ale moją ukochaną postacią z dzieciństwa jest kłapouchy <3. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Oczywiście! 14.09.10, 15:42 To naprawdę świetna bajka. Zabawna w ten inteligentny sposób, w który nigdy nie były i nie będą seriale dzisiejszego DCh. Oczywiście, tylko dawna, stara, dobra wersja rysunkowa. Posiadanie z gadżetów nie musi się wiązać z ubóstwianiem Misia o Małym Rozumku. Wg mnie Kubuś Puchatek (stary Disneyowski, ale też klasyczne rysunki z książek Milne'go) jest również cudowny od strony graficznej. Moje ulubione postacie to Kubuś i Kłapouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Kubuś Puchatek :) 16.09.10, 20:03 kiedyś to była jedna z moich ukochanych bajek. teraz juz jej nie oglądam, bo za stara jestem, ale mam do niej sentyment. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Kiedyś tak, teraz nie ; pp 16.09.10, 20:10 Nie oglądam bajek, no może tylko "Ach ten Andy" xDD Ale jak byłam mała to oglądałam i najbardziej lubiłam Kłapouchego, Tygryska i tego małego kangurka xDD Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Kubuś Puchatek :) 16.09.10, 20:12 Puchatek zawsze bd w naszych sercach bo to cząstka naszego dzieciństwa <3. Ja mam segregatorek, natomiast moja kol ubóstwia Kłapouchego Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowa. Szczera mam być .? 16.09.10, 20:36 Pamiętam ze obejrzałam to tylko raz w życiu i mi się koszmary śniły Nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Kubuś Puchatek :) 16.09.10, 21:31 jak byłam mała to jasne, ale teraz nie bd oglądać takich bajek! x d to już nie ten wiek, nie kręci mnie niegdyś uwielbiany tygrysek hah c : Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Kubuś Puchatek :) 05.10.10, 15:34 Uwielbiam ;* To takie kochane ;D. Najbardziej lubię Kłapouchego, bo jest taki jak ja - ciągle narzeka ;]. A tak to Prosiaczek i Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 ;) 05.10.10, 15:42 Teraz to ta bajka się spier**liła ! Kiedyś był Krzyś etc, a teraz to./.. nie to samo, może bajki nie lubię, ale bohaterów darzę sympatią dzięki wspomnieniom z dzieciństwa z tą bajką;] Odpowiedz Link Zgłoś