klaudzior 01.05.10, 11:44 I jak Wam sie podobało ??? Co sadzicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudzior Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 11:48 Ja sie popłakałam w jedym momencie... Świetny =) Odpowiedz Link Zgłoś
blonde05 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 11:52 Świetny film właśnie go za nie długo ściągam Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 11:54 świetny film, nagrałam go sobie a Sterling ma piękne niebieskie oczy xd ;** Odpowiedz Link Zgłoś
justinsbaby Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:58 justynaa134 napisał(a): > świetny film, nagrałam go sobie a Sterling ma piękne niebieskie oczy xd ;** zgadzam się z tobą w 100 % zakochałam się w jego oczach.... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka71 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 14:27 Film jest zaje**sty i zgadzam sie jego oczka są cudne.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia12xd Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 21:24 Tak On ma piękne [jak fala] oczy takie niebieskie Osobiście sama wole piwne... ale te jego oczy do szału mnie doprowadziły a Film zajefajny Odpowiedz Link Zgłoś
natisek Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 20:28 zgadzam się z Wami, Sterling ma boskie oczy i te jego minyy <3 mam nadzieję, że będzie randka z gwiazdą 2! ;P a wy jak myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tosssiulka Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 20:29 fajny film.... Strasznie przewidywalny, ale podobał mi się... FajoSZki Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezyc_w_nowiu Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:11 justynaa134 napisał(a): > świetny film, nagrałam go sobie a Sterling ma piękne niebieskie oczy xd ;** Te jego oczy są boskie takie niebieksie Fajny film podobal mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 21:09 on jest hmmmmmmmmmmmmmm sliczny a te oczy Odpowiedz Link Zgłoś
agusia014 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 23:16 Nooo on ma slicznee oczkaaa! <333 A filmu nie widziałam. ;/ Ale zobaczę. Gdzie można go znaleźć po polsku, on-line ? Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_23 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 12:31 film był cudowny <3 ach i jego niebieskie oczkaa * _ * Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:28 justynaa134 napisał(a): > świetny film, nagrałam go sobie a Sterling ma piękne niebieskie oczy xd ;** Masz rację, te oczy są nieziemskie! Mi film się bardzo podobał. Miał taką inną fabułę niż te wszystkie inne filmy od Disneya. Smutno mi się robiło i łzy w oczach cisnęły jak się rozstali na tej plaży, bo Christopher (Sterling) zostawił ją bo bał się do niej przyznać Oglądnę też go o 19. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 20:57 boski film nawet juz nagrałam Odpowiedz Link Zgłoś
wampiroholiczka Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 21:24 genialny film ... chociaz disneya, a filmy disneya to wiekszosc jest dla dzieci do lat 12 ... no ale ten jest super Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 11:57 Ech spodziewałam się coś lepszego, niestety mnie zanudzał Ale wszystko wynagradza ten ładny aktor, nie wiem jak ma na imię xD Odpowiedz Link Zgłoś
justinsbaby Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:59 petka napisał(a): > Ech spodziewałam się coś lepszego, niestety mnie zanudzał Ale wszystko > wynagradza ten ładny aktor, nie wiem jak ma na imię xD Ma na imie Starling, a co do tego, ze był nudny to się nigdy nie zgodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 15:30 Super film.Zabawny i wzrusajacy.Też się raz popłakałam a nie robię tego czesto Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 19:36 nawet fajny podobało mi się jak ta Dżesika się na niego tak strasznie darła ha! Odpowiedz Link Zgłoś
dom_998 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:20 strasznie fajny oglądne też o 19:00 i on ma tak błękitne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
dio Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 14:12 a taki see, widziałam lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 22:43 myślałam, że to będzie nudne, ale się fajne okazało . xD Odpowiedz Link Zgłoś
lili01614 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 05.05.10, 19:27 Kocham ten film;p Jeden z lepszych filmów jakie do tej pory oglądałam;] Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 07.05.10, 15:17 Nie ogladalam, bo nie chcialam se czasu marnowac, ale widze ze komenty pozytywne to moze obejrze ?xD Odpowiedz Link Zgłoś
olucha0407 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 16.05.10, 17:48 ten chłopak trochę głupi.najpierw jej daję nadzieje a potem mówi że tak nie może być.I w pewnym momencie łzy mi same popłyneły.ale najważniejsze że na koniec się pogodzili.ale na koniec najważniejsze że poprzez piosenkę ją przeprosił i umuwili się na R A N D K E Odpowiedz Link Zgłoś
xxlizaczekxx Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 28.05.10, 14:24 Mi się bardzo podobało zgadzam się z jedną osobą i też się popłakałam . Kocham ten film i obsade też , a najbardziej sterlinga knicht i danielle campbell . Chcę aby oni ze sobą chodzili . . Pa . . Odpowiedz Link Zgłoś
xxlizaczekxx Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 28.05.10, 14:24 xxlizaczekxx napisał(a): > Mi się bardzo podobało zgadzam się z jedną osobą i też się popłakałam . > Kocham ten film i obsade też , a najbardziej sterlinga knicht i danielle campbe > ll . > Chcę aby oni ze sobą chodzili . . > > Pa . . Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 x. nawet spoko ;P 03.05.10, 20:17 nawet, nawet. głównie oglądałam dla Sterlinga bo on ma śliczne oczka {www.kotek.pl/forum/02,3001,110915862,110915862,Czy_wedlug_Was_Sterling_ Knight_ma_piekne_oczy_.html } Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: x. nawet spoko ;P 03.05.10, 20:23 www.kotek.pl/forum/02,3001,110916136,110916136,x_Oczy_Sterlinga.html Odpowiedz Link Zgłoś
klaudik Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:02 Boski film Super dobrane piosenki Po prostu cudo A Sterling na śliczne oczka Odpowiedz Link Zgłoś
justinsbaby Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:02 bardzo good? nie łączy się wyrazu polskiego z angielskim. jak już coś to very good, albo bardzo dobry. co masz z ang? <3 sorki, ale ja kocham angielski i nie mogłam nie skomentować Odpowiedz Link Zgłoś
selena_kama Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:03 Extra ! ! Było super extra niemoge doczekac sie następnej części jak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:00 Momentami był cholernie sztuczny. Nie mogłam patrzeć na tą jej siostrę. Skąd oni ją wzieli? Zagrała fatalnie. Fabuła też wyszukana nie była. Ale mogę powiedzieć że mi się podobało. Disney ma to do siebie, że jego filmy są totalnie nie rzeczywiste. Sterling świetnie zagrał. Dzięki tej roli, go polubiłam. Ta Danielle też sobie poradziła. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyliberty Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:07 @klaudik ; no fakt sterling ma śliczne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:16 Świetny. Trochę szybko się skończył. Boski wątek. Campbell dobrze zagrała. Ogólnie bardzo mi się podobał, nie wiedziałam, że Knight potrafi tak śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:28 Kocham ten film i tego Aktora ochh ile bym dała żeby być na miejscu Jessici i wogóle żeby być w Hollywood i Los Angeles ahhhh a fiilm zawodowy Odpowiedz Link Zgłoś
paattii Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:35 Czuje lekki niedosyt. Ale tak jest po każdym filmie Disneya xd Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:37 Świetny, na prawdę świetny. W jednym momencie się popłakałam. Sterling jest taki śliczny a te jego niebieskie oczy... marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
andziuulaa_xd Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:47 popłakałam się jak oglądałam XD prześwietny <3 mam zamiar sobie go ściągnąc ;p i wgl jak on łaaaadnie śpiewa ;> nie wiedziałam że ma taki talent ) według mnie najlepszy spośród tych wszystkich disneya od dziś mój ulubioony Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:47 banalna historia, od razu do przewidzenia. trochę sztuczny i niektórzy aktorzy zagrali po prostu strasznie...( np. ta siostra jej siostra albo jej koleżanka ) ale ogółem film nawet fajny Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:48 mi się podobało ;D w końcu coś innego a nie cały czas dziewczyny cheetah albo high school musical ;p fajne Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:51 jak dla mnie to było świetnee. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lotte13 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:55 Dla mnie był świetny. W dwóch momentach się też popłakałam. Wgl też nie spodziewałam się że Sterling potrafi tak dobrze śpiewać, a jednak. Naprawdę fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:56 nie rozumiem jaki oni mają problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:00 Muszę przyznać, że mi się nawet podobało. ; D Momenty strasznie sztuczne . Ta siostra to już w ogóle . - . - No i bardzo przewidywalne .. Odpowiedz Link Zgłoś
justinsbaby Princess say: 01.05.10, 12:57 Film super. Udał im się! Aż ryczałam jak z nią zrywał, a potem jak przyjechał na bal. To było troche dziwne bo przy tym ostatnim śmiałam się i ryczałam xD A co do Starlinga to kocham. Oczywiście troszeczkę mniej niż Justina ;P Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 12:59 nawet fajny czego sie nie spodziewałam!! Ale i tak nawet go nie można porównywac z dawnymi bajkami disneya !! Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:02 nie oglądałam i bardzo się z tego cieszę c: Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ mwahahahhaha, badziewie roku. 01.05.10, 13:05 straszne to było! w soboty jestem u mojej babci i jestem skazana na oglądanie Disney Channel z moją... 8-letnią (chyba?) kuzynką myślałam, że się poryczę ze śmiechu oglądając to badziewie. wszystko takie naciągane, zero gry aktorskiej, w szczególności u tej laseczki. myślałam, że się porzygam, jak po raz setny widziałam tego oblecha na ekranie Sterlinga, czy jak mu tam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: mwahahahhaha, badziewie roku. 01.05.10, 13:14 a Sterling fajnie to zagrał sama jesteś gównem i wszystkim najgorszym!! Nie znasz się!! ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: mwahahahhaha, badziewie roku. 01.05.10, 13:20 i to ona się nie zna...? Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ ` ; ** 05.05.10, 19:42 uwielbiam! najlepszy film! przecież on jest taki prawdziwy! kogo to megagwiazda nie uderza drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 sam początek. 05.05.10, 21:10 film jak na dzisiejszy disney nie jest zły. ale co jak co,czy gdyby was jakiś nawet zwyczajny facet walnął drzwiami to wątpie żeby zachciało mu się wieźć poszkodowaną do szpitala czy gdziekolwiek - _- naciągane ;d Odpowiedz Link Zgłoś
leanne ... 01.05.10, 13:15 historia nie za oryginalna, nie za realistyczna, ale film bardzooo mi się spodobał, fakt, te jego oczy. *.* : > Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: mwahahahhaha, badziewie roku. 03.05.10, 19:29 chmurka_ napisał(a): > straszne to było! w soboty jestem u mojej babci i jestem skazana na oglądanie D > isney > Channel z moją... 8-letnią (chyba?) kuzynką myślałam, że się poryczę ze śmie > chu > oglądając to badziewie. wszystko takie naciągane, zero gry aktorskiej, w szczeg > ólności u > tej laseczki. myślałam, że się porzygam, jak po raz setny widziałam tego oblech > a na > ekranie Sterlinga, czy jak mu tam ^^ Proszę sie odczepic od Sterlinga -.-. Jestem ciekawa twoich ulubionych aktorow . Robert Pattinson ? pff. Nie rozumiem ludzi co maja do Disneya ? A Britney, Justin [Timberlake oczywiscie] oni tez w Disneyu grali i co zle wyszli na tym ? Ludzie ciagle maja waty do Disneya a to naprawde dobra wytwórnia. Odpowiedz Link Zgłoś
viva Re: mwahahahhaha, badziewie roku. 03.05.10, 20:22 zejdźcie z dziewczyny, ma swoje zdanie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:13 denne. przewidywalne. naiwne. głupie. ten aktor okropnie śpiewa. bezsensowne. takie są moje wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:16 możecie mi nie wierzyć, ale obejrzałam no właśnie shock xP byłam ciekawa to obejrzałam. w sumie nie był, aż tak zły. tylko ta dziewczyna (chwila jak ona ma na imię?) Danielle chyba to jak dla mnie była marna... oczekiwałam po niej czegoś więcej, a ona była taka sztuczna, zero profesjonalizmu... wygląd pasował do postaci przez nią granej, ale nie wczuła się w to jakoś... a Sterling? hmm jest przystojny i ma to ,,piękne, zniewalające spojrzenie" (czy jakoś tak) i nim właśnie odwrócił uwagę od jego gry aktorskiej. wiem, że nie spodziewaliście się tego po mnie, no, ale cóż jestem zbyt kochliwą romantyczką Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Podobało mi się ! ;) 01.05.10, 13:16 Ja uważam że było naprawde fajne. I jeszcze muzyka jest świetna. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 A kiedy to było? 01.05.10, 13:17 Bo coś daawno Disneya'a nie oglądałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: A kiedy to było? 01.05.10, 13:22 Eee tam, i tak sobie z chomikuj ściągnę xDD Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:17 nie oglądam takiego ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 13:18 było świetne !!<33 kocham Sterlinga!<33 jest śliczny! Odpowiedz Link Zgłoś