kara15 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 20:25 W Niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_10 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 20:25 W Chorwacji , Niemczech , Włoszech , Czechach . . . no a tak to poza domem cały czas do mnie to tak jak być za granicą . Odpowiedz Link Zgłoś
melody. Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 20:31 Anglia, Słowacja, Ukraina, i będę w Bułgarii <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 20:28 w Czechach Odpowiedz Link Zgłoś
natisek Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 20:38 Ja byłam w Bośni i Hercegowinie, na Słowacji, na Węgrzech, na Ukrainie, w tym roku jadę na Litwę i do Niemiec i Holandii a strrasznie chciałabym lecieć do USA. ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 20:46 Słowacja, Irlandia, Francja, Czechy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 22:31 Anglia, Niemcy, Słowacja, Czechy, Egipt, Chorwacja, Litwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkova Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 01.06.10, 18:42 ` Czech , Austria , Węgry , Słowacja , Chorwacja . W tym roku lece do Egiptuu <33 ! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ~~~~~ 12.05.10, 22:42 tu blisko: niemcy (<3), francja, holandia, belgia i czechy Odpowiedz Link Zgłoś
fanka97 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 22:54 ja za granicą Polski nigdy niestety nie byłam co innego oczywiście za granicą mojego miasta czy też województwa Odpowiedz Link Zgłoś
ladybebe Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 23:15 Nic szczególnego. Czechy ,Niemcy. ;< Marze o podróży do Japonii *.* Odpowiedz Link Zgłoś
ala.xd Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 12.05.10, 23:27 kilka razy w Holandii a poza tym to Włochy i Francja Odpowiedz Link Zgłoś
filemona Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 12:43 W Czechach, w Niemczech, Francji, Belgii, Austrii, Szwajcarii, no może łatwiej będzie napisać że w zachodniej Europie prawie we wszystkich krajach oprócz Anglii, z krajów skandynawskich to tylko w Szwecji a na południ od nas to w Czechach, Słowacji, Austrii, na Słowenii, Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 13:24 na słowacji i białorusi. hah ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:07 Niemcy , Czechy. w wakacje lece do Tunezji. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:12 Byłam w Egipcie, Słowacji, Czechach, w Niemczech, w Austrii i zwiedziłam całe Włochy, najlepiej było w Egipcie i we Włoszech, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
annabell01 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:13 W Niemczech i Turcjii. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:16 ee kilka razy na Słowacji i na Ukrainie chciałabym w tym roku pojechać do Portugalii jak ciotka wyprawi wesele Odpowiedz Link Zgłoś
misia...94 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:17 Słowacja,Niemcy,Austria,Włochy,Czechy i w tym roku jade do Bułgarii Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw oj tak. 13.05.10, 16:13 Niemcy, Norwegia, Austria, Dania, Włochy, Czechy i w tym roku Chorwacja .... nie kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:14 Grecja, Bułgaria, słowacja, czechy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ W Tybecie,na Haiti,na Malediwach i Japonii 13.05.10, 16:19 a i jeszcze w Arabi Saudyjskiej ( o ile jest coś takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:19 kilka razy Austria (Wiedeń, Vocklabruck), Słowacja, Czechy, Litwa, Bułgaria dalej nie pamiętam. przejazdem na węgrzech, i chyba w turcji Odpowiedz Link Zgłoś
misia881 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:23 w Irlandi nudy Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy Włochy!!! 13.05.10, 16:32 Północne Włochy (rejon Dolomitów) to najfajniejsze miejsce na ziemi. Byłam tam w zeszłe lato u cioci po drodze do Rzymu i nie chciałam stamtąd wyjeżdżać, chciałabym kiedyś tam zamieszkać. W lato to jest istny raj na ziemi: górskie widoki nie do opisania, ciepłe morze, wielkie jezioro Garda (piękne!) i stoki narciarskie na lodowcu tuż obok siebie, temperatura około 30 stopni ale nie ma upałów jak na południu Włoch, a mimo to ludzie późnym wieczorem wychodzą z domów i zapełniają wszystkie gelaterie (lodziarnie-ósmy cud świata), kawiarenki i piwiarnie. Ciocia mieszka w Pedavenie, to jest mieścina niedaleko Belluno (które ma wielkią starówkę zbudowaną na górze więc miasto jest dwupoziomowe). Wszyscy się tam znają, są bardzo mili, otwarci i porządniejsi od południowców, chłopaki z których większość to ciacha jeżdżą Alfami Romeo, poza tym po drodze do Rzymu jest Volterra Naprawdę bardzo, bardzo, bardzo gorąco polecam. Tak poza tym to byłam jeszcze we Francji, w Niemczech parę razy, w Czechach (narty co rok), na Słowacji, w Austrii, a w te wakacje wybieram się z rodzinką na koło podbiegunowe przez Rosję, Litwę, Łotwę, Estonię i Finlandię. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy Re: Włochy!!! 13.05.10, 16:33 A "rzut beretem" od Dolomitów jest Wenecja, w której też byłam Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: ; ] 13.05.10, 16:44 Włochy, Austria, Czechy, Słowacja, Hiszpania, Francja, Niemcy, Ukraina, Chorwacja, Węgry. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: ; ] 05.10.10, 11:16 tunezja,anglia,majorka,teneryfa. ;pp myślałam że chodzi o tylko to lato wcześniej .xDD Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: ;;pp 05.10.10, 11:18 tunezja,anglia,majorka,teneryfa. ;pp myślałam że chodzi o tylko to lato wcześniej .xDD Odpowiedz Link Zgłoś
cornelle_ Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:39 Byłam w Holandii [: Nawet fajnie było . Bardzo mi się podobało . I Polecam ;] A na te wakacje jadę chyba do Anglii c: Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:40 Tunezja , Austria , Niemcy , Czechy , Słowacja , Litwa .. będzie USA . Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:40 na Słowacji i w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulqia Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:42 Anglia, Francja, Belgia, Holandia, Ukraina, Czechy, Słowacja i Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
evilia Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 01.06.10, 21:32 Włochy, Niemcy , Austria , Czechy .. A w tym roku jadę do Egiptu A marzy mi się USA Ale to za rok, hah . Odpowiedz Link Zgłoś
doma. Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.05.10, 16:44 W Niemczech i Czechach ;D Odpowiedz Link Zgłoś