Dodaj do ulubionych

Rozstanie...

25.06.10, 12:47
Sądzę, że na pewno wiele z was musiało się dzisiaj rozstać z klasą.Co czułyście?
Ja... na początku, kiedy dostawaliśmy świadectwa, płakała nasza wychowawczyni.
Wtedy ja nie płakałam, więc myślałam że wgl nie będę. Owszem, miałam łzy w oczach,
ale to nie to samo. Potem byliśmy z klasą w kościele. Wróciliśmy do sali... i jak
spojrzałam na te twarze... rozryczałam się. Potem poszłyśmy z koleżankami do sali, w
której miałyśmy lekcje w klasach 1-3. Usadłyśmy w ławkach i... płakałyśmy tak
strasznie, że prawie nie mogłam oddychać. Przytulałyśmy się... Niestety większość
chłopaków poszła do domu od razu po kościele, co było jeszcze bardziej dołujące, bo
nie zdążyła się z nimi pożegnać...Boże, strasznie płakałam. I nadal płaczę, kiedy to
piszę. Ciągle mam wrażenie, że w poniedziałek znowu usiądziemy w tych ławkach
razem, pokłócimy się, potem pogodzimy i przytulimy...ale tak nie będzie..
Poza tym NIGDY ale to serio nigdy przenigdy wcześniej nie płakałam w szkole. Nawet
w 1 klasie. A teraz, ostatniego dnia...
W dodatku czuję taką pustkę, czuję się niczyja..
A jak było z wami?
Obserwuj wątek
    • kasiuunia_11 Re: Rozstanie... 25.06.10, 13:33
      Ja nie płakałam,ale było mi strasznie smutno... sad
      Cała klasa idzie do tego samego gimnazjum i zostaniemy rozdzieleni w 3 klasy, więc i tak
      będziemy się codziennie spotykać...
    • wercia321 Re: Rozstanie... 25.06.10, 13:44
      NIe płakałam ale było mi przykro że z taką fajną klasą się rozstanę
    • coldprincess Re: Rozstanie... 25.06.10, 13:45
      Przechodziłam przez to dwa lata temu. Na szczęście nie miałam za czym płakać. No
      może za dziewczynami i nauczycielami, ale za chłopakami nie bardzo...
      • schokobonsy Re: Rozstanie... 25.06.10, 13:55
        Ja dziś skończyłam podstawówkę.Na koniec puszczaliśmy wszyscy do nieba życzenia
        przywiązane do balonów.Teraz.. też czuje pustkę.Nie wiem co ze sobą
        zrobić.Czuje, że czegoś nie zrobiłam i czegoś mi brakuje.Będę strasznie tęsknić
        za osobami z mojej klasy.Dzisiaj wylałam z siebie dużo łez crying crying
    • nyc._.lon Re: Rozstanie... 25.06.10, 13:59
      myślałam , że będzie gorzej.. : )

nie płakałam , bo nie umiem tak na zawołanie ryczeć..
      a z koleżankami na pewno w gym sie spotkam . ; ))
    • efendis Re: Rozstanie... 25.06.10, 13:59
      ja nadal ryczę... crying
    • kasia1512 Re: Rozstanie... 25.06.10, 14:02
      Ja teraz przechodze do klasy 2 gimn.
      Ale czulam to samo co ty w 6 klasie ;D

;*
    • nelly280 Re: Rozstanie... 25.06.10, 14:02
      A u mnie nikt nie płakał , tylko zaczęliśmy się umawiać już dziś na skatepark &
      potem na pizzę . i całe wakacje pewnie nam ( mojej całej klasie ) tak miną , że
      się będziemy spotykać i wgl. x)
    • romady rozstaniee... 25.06.10, 14:04
      my wczoraj mieliśmy zakończenie roku [ takie uroczyste]- na sali
      gimnastycznej, gdzie była część artystyczna i nagrody. następnie przeszliśmy
      do klas gdzie pani rozdawała świadectwo. wszystkie dziewczyny się w klasie
      popłakały, łącznie ze mną. potem był poczęstunek, a na koniec 5 godz.
      dyskoteka. Przez pół godziny siedziałam z najlepszymi przyjaciółkami w
      ubikacji i płakałyśmy. a dziś mamy o 17 ognisko, gdzie też pewnie będziemy
      beczeć. ; /
      ahh... będę tęsknić za moją 6a ! kiss** kocham Was < 33
      • kara16 Re: rozstaniee... 25.06.10, 14:14
        Ja wczoraj miałam zakończenie gimnazjum. Na początku się trzymałam, ale kiedy
        obejrzeliśmy prezentację, którą zrobił nasz kolega to wszystkie się
        rozryczałyśmy. Żegnaliśmy się 2 godziny! wink Ale to było strasznie trudne...crying
        Okropnie bd mi Was brakować choleraaa! KOCHAM WAS!!!!serceserceserce
    • flo. Re: Rozstanie... 25.06.10, 14:10
      kiedy żegnałam koleżankę, dając jej prezent, łza się kręciła w oku. ale żeby tak
      beczeć to nie.
    • pluviale_ hahahah, ja płakałam ze szczęścia. 25.06.10, 14:14
      to nie koniec świata, no luuudzie -,-' że też macie problemy. pójdziesz do nowej szkoły,
      poznasz nowych ludzi i szybko zapomnisz o tamtej klasie. często tak jest smile
      • katka_94 :( 25.06.10, 14:20
        Ja strasznie płakałam. Miałam świetną klase, będę bardzo tęsknić.
      • sandika001 Re: hahahah, ja płakałam ze szczęścia. 25.06.10, 15:49
        Tamta klasa była okropna devil
    • softy_girl Każdy musi opuścić szkołę. 25.06.10, 14:18
      To naprawdę ludzkie i normalne gdy się kończy szóstą klasę.
    • jowisz JA i mija klasa... 25.06.10, 14:19
      U mnie dopiero już po uroczystości zakończenia 3 klasy gim. weszliśmy do sali
      to wszyscy zaczęli płakać. Chłopacy też szybko się zmyli więc się nie
      pożegnaliśmy. Tym bardziej że już nigdy się z nimi nie zobaczę. crying
    • nearlaify Re: Rozstanie... 25.06.10, 14:23
      trzeba zacząć od tego, że średnio przepadałam za moją klasą. tak naprawdę nie
      byłam z nimi zżyta, nie znalazłam tam przyjaciół. a jednak, kiedy dziś
      dziewczyny płakały, ja też uroniłam kilka łez. nie mogę powiedzieć, że płakałam
      jak bóbr, no nie :d to chyba przyzwyczajenie...bo można sobie dogryzać,
      żartować, ale wiesz, że jest to na początku dziennym i nie robisz sobie z tego
      nic. a dziś...hmmm...kiedy nagle coś co, było dla Ciebie normą się kończy...
      dziwnie się czuję. ale już nie będę płakać. płakałam tylko, kiedy była taka
      atmosfera. teraz cieszę się, że to już za mną. byłam dziś w mojej nowej szkole
      złożyć kopię świadectwa i teraz wszystko przede mną!
    • iga18 ... 25.06.10, 14:26
      Zakończenie 6 klasy... Hmmm... To było dawno, ale pamiętam ;ppp

Na początku strasznie się cieszyłam, że zmienię klasę, bo nie lubiłam kilku osób.
      Na apelu strasznie się nudziłam i chciałam jak najszybciej iść do domu.
      Po apelu poszliśmy do klasy i pani rozdała nam świadectwa. Wszystkie dziewczyny
      ryczały <oprócz 3 z 12> i kilku chłopaków także. Ja jak zobaczyłam, że chłopaki
      płakali to też się rozryczałam.
      Pani dała nam kartki, które pisaliśmy na początek 4 klasy o sobie. Jak wzięłam
      swoją to się zaczęłam śmiać, bo narysowałam tam taki śmieszny kosz na śmieci xDD

A teraz to mam dziwną klasę, bo chłopaki tylko gadają o CS albo o kiełbasie xDDD

Pzdr ; *
    • inees Re: Rozstanie... 25.06.10, 15:45
      Ja dzisiaj skończyłam gimnzajum. Oczywiście było mi smutno ale jakoś nie płakałam..
      dopiero gdy wróciłam do domu zaczęłam wyć jak bóbr bo uświadomiłam sobie że ostatni
      raz widze moją 3a w całym składzie a i pewnie kilku osób nie zobaczę już w ogólecryingcryingcryingJuż
      tęsknie;/ Wiem że coś sie musi skończyć żeby zaczęło się coś nowego.indifferent
    • infidel_xd Re: Rozstanie... 25.06.10, 21:26
      JA też dziś ostatni raz miałąm lekcje w mojej szkole ;/

nasza pani płakała

Alee jedno jest dobre ../

to że całą moja klasa idzie doo jednej szkoł yxD
    • kitty_ Re: Rozstanie... 10.09.10, 21:03
      Nie płakałam, ale owszem myślałam, że będę. Dużo bliskich, fajnych osób odeszło,
      szybko, bez konkretnego pożegnania, tylko takie " cześć , cześć ". Na całe
      szczęście nie zamartwiam się tak bardzo, bo z każdym mogę się spotkać na wiosce,
      czy gdzieś na mieście. Jednak będzie mi brakowało tego, że w szkole nie będziemy
      już mogli się razem powygłupiac i w ogóle. Podtrzymuje mnie tylko to, że za rok
      znowu się zobaczymy wszyscy razem w jednej szkole! Dużej, ale szkole.big_grin
    • olcissia_1998 A ja jak pójdę do gimnazjum będę świętować xD... 11.09.10, 09:59
      ...bo moja klasa to POTWORY!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka