second_ 27.06.10, 16:11 Bardzo chcialabym pojechacc sama na wakacje, moi rodzice juz sie zgodzili, ale jednak troche sie martwia. Czy powinnam jechac? nie chce, zeby sie o mnie martwili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_ Re: Sama na wakacje .. ? 27.06.10, 16:27 rodzice się zawsze martwią, moi by nigdy się nie zgodzili, abym sama gdzieś pojechała. ;> ale skoro ty możesz, to jedź, korzystaj. *; Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Sama na wakacje .. ? 27.06.10, 16:30 To zależy gdzie chcesz jechać i ile masz lat. Racja ,rodzice zawsze się martwią. Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Sama na wakacje .. ? 27.06.10, 21:35 zależy czy sama czy w grupie.. obóz , kolonia ? jeśli tak to nie ma obaw, ale jeśli sama to lepiej znjdź sobie kogoś do towarzystwa, a rodzicom obiecaj , że telefon będziesz miała zawsze " przy 4 literach" i tak bd się codziennie kontaktować : d Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona zalezy gdzie jedziesz, i czy jedziesz ze znajomymi 02.07.10, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Sama na wakacje .. ? 27.06.10, 21:44 Rodzice martwią sie zawsze . od tego są rodzice. to zależy gdzie jedziesz . bo wiesz . . . ale jeżeli czujesz że naprawde chcesz jechac i ty się nie boisz i wGl to . jeDź.' Miłej Zabawy ! ;* . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Sama na wakacje .. ? 28.06.10, 12:58 Jeśli sprawi Ci to przyjemność jedź na wakacje. a do rodziców możesz dzwonić nawet codziennie po to są komórki. Rodzice zawsze sie martwią swoimi dziećmi nie zależnie czy chodzi o małe czy duże sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Sama na wakacje .. ? 02.07.10, 10:11 To normalne że rodzice będą się martwić Jesteś dzieckiem i Cie kochają ;* Pownnaś jechać po całym roku szkolnym należy Ci się ;* Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: Sama na wakacje .. ? 02.07.10, 10:11 ja bym pojechala jedz wez komorke to bd miala z nimi kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna86 Re: Sama na wakacje .. ? 02.07.10, 11:07 rodzice zawsze będą się martwić. a jak chcesz to możesz trochę ich uspokoić jadąc z jakąś koleżanką odlotek.pl/zaproszenie/24843 Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriastroz429 Re: Sama na wakacje .. ? 30.11.22, 00:11 Jeśli się boisz jechać całkiem sama to pomyśl o wyjeździe zorganizowanym z biura podróży. Wtedy poznasz nowych ludzi prawdopodobnie już na lotnisku, może wtedy rodzice będą spokojniejsi! Ja mogę Ci polecić biuro podróży Kiteaway, oferują świetne kierunki i znakomity kurs kitesurfingu: kiteaway.pl Odpowiedz Link Zgłoś