squash będę kocić po wakacjach. ; d 30.06.10, 15:56 ale bez przesady, złożę kilka autografów markerem na cudzych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley Tuu . 30.06.10, 15:56 Gdy chodziłam do szkoły w Polsce, pierwszaków strasznie dręczyli . Wkładali głowy do toalety, rzucali jajkami, musieli śpiewać z paragonu, liczyć całe boisko szkolny zapałką itd. Jak się przeprowadziłam, nikt nie wiedział co to kocenie . Na szczęście Tylko grupy napakowanych ciach() , męczą tak kujonów . Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka88888 Re: Kocenie 30.06.10, 16:14 U mnie w szkole wołali " kici kici", mierzyli parapet( ale to tylko chłopacy). Ale prawdziwe kocenie już zanika. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 tu 30.06.10, 16:23 ja ide teraz do 2 gim a jak szlam do 1 to wogóle nie byllo kocenia . nie kocili ani mnie ani nikogo ( o ile dobrze wiem) nie bój sie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Kocenie 30.06.10, 16:24 to nic starsznego . (; jak na maxa ciebie nie lubią, to musisz mierzyć boisko zapałkami, popychają cię na korytarzu itd. ale zazwyczaj jest tylko : kici, kici, kici . tak ci mówią. x d ja nie mogę doczekać się już września ... będe mówiła im kici, kici. x d a szczgl. takiej jednej ... dziwnej dziewczynie. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 _______ 30.06.10, 16:40 no cóż... ja to będę CHYBA przeżywać idę takiego gim. gdzie jest taka dziewczyna... [idzie teraz do 2 klasy] i mnie nie lubi... xddd na pewno będą jakieś złośliwe komentarze... i kto wie co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu to nic strasznego ;) 30.06.10, 20:54 no chyba że masz patologię w szkole w co raczej wątpię ;p jak się spodobasz komuś ze starszej klasy to napisze ci coś na ręku, namaluje wąsy albo będą wołać kici kici mówię poważnie, nie umrzesz ;* Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Kocenie 30.06.10, 21:00 Co roku jest wielkie gadanie: "Przyjdą pierwszaki, będzie kocenie!" A co jest w rzeczywistości? Nic. Co najwyżej krzywe patrzenie na osoby, które są w 1 klasie, a uważają się za najważniejszych w szkole. Jeżeli jesteś w porządku, to nie masz się czego obawiać. Tak wiem, to nie takie proste. Też się bałam. Teraz właściwie nie wiem czego. Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Kocenie 30.06.10, 21:04 ŻE TO NIBY TAKIE STRASZNE. u mnie cały rocznik [7 klas] to ze wszystkich może z 10 osób miało markerem napisane kot kotek itp. nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Kocenie 30.06.10, 21:02 Ja teraz idę do 2 kl gim i u mnie mówili ,że tam strasznie kocą a wcale nie kocą I aby ktoś do mnie i do koleżanek powiedział dwa razy na początku we wrześniu kici kici i sobie podszedł i to wszystko po prostu mogą ci dokuczać jak będziesz sama siedziała pod klasą albo chodziła a jak z koleżankami to powinno być spoko i zależy jaka szkoła jest Odpowiedz Link Zgłoś
blackconverse Re: Kocenie 30.06.10, 21:09 U mnie to jest mania kocenia! Ale jak nie będziesz się stawiać, to tylko ci namalują wąsy Nic strasznego. Tylko pamiętaj: Nie stawiaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: Kocenie 30.06.10, 21:09 Jak masz znajomości to bedzie dobrze . U nas chłopakom wsadzają głowe do kibla Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 Re: Kocenie 30.06.10, 21:11 heh. to nie boli ;p u mnie to wyglada w ten sposób że starsi czyli 2 i 3 klasy piszą Ci na czole 'kot' itp choć na przerwach i po lekcjach nauczyciele pilnują.. a jesli chodzi Ci o takie oficjalne kocenie to u nas mieliśmy ułozyć wieże z puszek, jakaś piosenke zaśpiewać, i dali nam jakieś kawałki sera z sosem.. a potem dyskoteka... nic strasznego ;p za rok Ty bedziesz kocić xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Kocenie 30.06.10, 21:14 Mi ponapisywali na twarzy''KOT" dorysowali wąsy, posypali mąką twarz i kazali zjeść jakąś nie dobrą papkę z Bóg wie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
igaxd Re: Kocenie 30.06.10, 21:22 U nas robili beznadziejne konkurencje takie jak jedzenie ketchupu lub kaszy bleeee I malowali na twarzy wąsy brodę i pisali na czole kot ;] Ja za rok idę do liceum a tak ciekawe co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Kocenie 30.06.10, 21:24 U nas to nic szczególnego.Przez pierwsze parę dni wołali ' kici-kici ' i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: Kocenie 30.06.10, 21:26 Nie ma czego się bać. U mnie wołali tylko do nas(w tamtym roku też szłam do gim.) kici kici albo jak przechodziliśmy to: ,,Ooo koty idą!". Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu ; dd 30.06.10, 21:33 u nas tego niema xd dyrka zabroniła . ja ide teraz do 3 klasy gim i mamy play z laskami kogos skocić ; d Odpowiedz Link Zgłoś
selenaxd Re: Kocenie 30.06.10, 21:30 u mnie jest, ale nauczyciele zabierają markery jak zauważą, że ktoś nosi, kiedyś było gorzej, teraz luzik Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Kocenie 30.06.10, 21:33 Ta u nas kocą, ale teraz to już nie jest tak ostro jak kiedyś. Mnie w tym roku nie skocili, głównie to tylko chłopaków, np. kazali im mierzyć zapałką szatnię, korytarz, tablice itd. Jak mój brat chodził do 1 gimnazjum (to było 5 lat temu), to jak kocili to kazali siedzieć na kiblu, skakać na nim i udawać że się jedzie pociągiem, mierzenie zapałką, dawali 10gr i kazali iść do sklepiku i kupić jakieś tam rzeczy (chipsy, batony, napój) i kazali przynieść jeszcze resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Bardzo fajnie 30.06.10, 21:33 Malujemy markerem po twarzy i rękach, zwykle piszemy "KOT" i go rysujemy Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Kocenie 30.06.10, 21:33 a luzik u nas oczywiście jest , ale my tylko do kotów wołamy kici kici gdy są jakieś apele i np. podają listę zwycięzców w jakimś konkursie to starsze klasy - czyli ja - wołamy : o matko, znowu kot a najlepsze będą chrzciny Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua :D 30.06.10, 21:34 ja ide do 3 klasy teraz, ale też bałam się kocenia, bo mnie wszyscy straszyli ale tak na prawdę to już go nie ma w szkołach , przynajmniej u mnie nie bój się nie taki diabeł straszny jak go opisują Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: Kocenie 30.06.10, 21:35 Kocenie.?Czyli coś a'la chrzest pierwszaków.?U nas był.co roku mamy inną tematykę ale jak ja byłam w pierwszej to tematem przewodnim był taniec.Naszej kalsie wypadł balet;P Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia2408 Re: Kocenie 30.06.10, 21:39 U mnie w szkole kocenie polegało na pisaniu markerem po rękach pierwszoklasistów "kot". Miałam tak rok temu, choć mi nie napisali. Do dziś nie wiem, czy kocenie ma znaczenie pozytywne czy negatywne Ale to nie jest aż takie straszne. "Skocili" moją koleżankę i ona normalnie to zmyła. I nie dręczą teraz swojego "kota" więc wątpie żeby to było "groźne# Odpowiedz Link Zgłoś