ramen Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:29 U mnie rodzice gotują. Ja jestem mistrzynią odgrzewania. Ja i mikrofalówka to najlepsi przyjaciele. Ale jakbym coś musiała ugotować to spokojnie dam sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
alice1011 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:29 Na ogóle staram się gotować sama, ale nie zawsze wychodzi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_jaa Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:31 nalesniki, tradycyjny obiad czyli kotlet schabowy (umiem tez mielone ) ziemniaki i jakas surowka no i takie proste rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:31 umiem zrobić kisiel i jajecznice. tsa. mam się czym chwalić ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
lena1297 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:31 Nie gotuje,bo nie umiem! wszystko przypalam i wgl ! Jedyne co mi wychodzi to makaron ;P obiadów nie gotuję i nie mam zamiarów na razie gotowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Kuchnia nastolatek. 13.07.10, 12:32 Samodzielne gotowanie yy niee ;p wolę poczekać aż mama coś upichci, a jak juz umieram z głodu stawiam na czekoladę ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
kii Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:32 oczywiście że sama gotuję ; ) Często nawet rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
miss_yaa Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:36 dziś moja mama ma urodziny i wczoraj z siostrą opanowałayśmy umiejętność robienia amerykańskich naleśników Pancake'sów i wstałyśmy dziś o 4 zeby zdązyć mamie przyzadzić Odpowiedz Link Zgłoś
themelody Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:43 hah, ja umiem ziemniaki na frytki skroić, pizze usmażyć i pyszne bułeczki robię xD odrzuca mnie od gotowania, a mama się drze że z głodu umrę xd Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:44 Lubie gotować i piec ciasta Wczoraj zrobiłam sama spagetti no o dziwo było pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
xxriczkaxx Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:52 Lubie gotować i piec ;D To jest super ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mika1604 tak 13.07.10, 12:48 Ja tam sobie od czasu do czasu cos upichce lubię gotowac)Teraz nawet ide do szkoly gastronomicznej) Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka oł noł, bejbe xD 13.07.10, 12:56 Umiem upiec kruche ciasto z jakimiś owocami lub Wiewiórkę. Gdybym miała zrobićź sobie na śniadanie lub kolację tosta lub mleko z płatkami, też bym nie umarła. Gorzej z obiadem. Zamówiłabym pizzę W gotowaniu- tak jak i w sprzątaniu- juesatem do niczego. QW kuchni bardziej przeszkodzę, niż pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:54 Ja umiem gotować . Nawet xDDDD Gorzej z ciastami . Kocham robić leczo . ; )) To jest takie moje danie popisowe . Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:54 nawet nawet mi to idzie;] najbardziej lubię błahe jedzenie do wykonania np. jajecznica;p Odpowiedz Link Zgłoś
olik883 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:55 Z głodu bym raczej nie umarła choć w domu mama gotuje ; DD Ale z upieczeniem jajka czy zrobieniem kanapek nie ma najmniejszego problemu . Ale też nie zawsze się chce Odpowiedz Link Zgłoś
paatuska Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:55 Ja tam gotuje bardzo często, i oczywiście lubię Najbardziej lubię robić pizzę , i ciasta . Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio12 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:58 ja lubię gotować choc za bardzo nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
friction Re: Kuchnia nastolatek . 15.07.10, 09:49 Nie lubię sama gotować, lecz muszę. Jestem wegetarianką a cała moja rodzina spożywa mięso i to dosyć często. Jedyną rzecz którą lubię robić to ciastka, bułeczki, babeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:58 Ja lubię przyrządzać różne potrawy. Głownie mama gotuje, ale ja zawsze pomagam i czasem też sama coś przygotuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miss_ladymadam Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 16:33 Jak mam przepis , to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 13:02 Zrobie sobie sama kanapki jajecznice ,tosty . itp. Ale umiem też sama ciasto upiec . xd . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kikunga Gotowanie to łatwizna 13.07.10, 13:03 -jajecznica, -spaghetti, -kotlety, -pulpety, -kurczak, -udziec z indyka(robimy takie jakby danie smakujące jak kebab), -makaron z żółtym serem, -kasze, -ryż, -biszkopt, -torty, -ciasteczka, -ciasta, -kisiel, -galaretki, -budynie, -lody własnej roboty(bez maszynki do lodów), -ziemniaki, -surówki i sałatki -tosty i grzanki -zupy:rosół,pomidorowa,krupnik,jarzynowa,burakowa,kapuśniak,chłodnik wiśniowy -sosy Przeważnie mama gotuje(ok.5 litrowe gary zupy na dwa trzy dni,ziemniaki i jakieś mięso)ale te rzeczy które napisałam potrafię zrobić sama Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez Kuchnia... 13.07.10, 13:07 kuchnia... hmm... nawet lubię gotować, choć za wiele to nie potrafię. xD ;p Odpowiedz Link Zgłoś