23.07.10, 10:45
https://millyswords.files.wordpress.com/2009/10/wings-11.jpg

Kotek pisał o tej produkcji:
www.kotek.pl/kotek/1,87050,6823922,Miley_Cyrus_w_nowym_filmie__Wings_.html
Wiecie coś więcej na ten temat?
Kto jeszcze zagra w filmie?
Kiedy pojaiw się w kinach?
i inne..
Obserwuj wątek
    • sims Re: "Wings" 23.07.10, 10:52
      nie wiem ale chętnie się dowiem ; )
    • domcia.95 Skrzydła Laurel 27.07.10, 11:26
      Poszperałam troche w necie i znalazłam ciekawą informacje, o pewnej książce.

https://www.esensja.pl/obrazki/okladkiks/94690_skrzydla-laurel_200.jpg

Laurel przez całe życie uczyła się w domu, lecz gdy jej rodzice przenoszą się z domku na odludziu do miasteczka Crescent City w Kaliforni, Laurel po raz pierwszy idzie do szkoły. Nie jest nią zachwycona – przeszkadza jej hałas, ciemne korytarze i obyczaje tamtejszej młodzieży. Laurel nie jest zwyczajna: jest weganką, jada tylko owoce i warzywa, nie myje włosów (tylko płucze wodą, wszystkie kosmetyki bardzo jej szkodzą), upiera się, aby jeść na dworze, bo trudno jej w ogóle wytrzymać cały dzień wewnątrz budynku. Jest przybraną córką swoich rodziców – podrzucono ją na ich próg w koszyku i jej przybrani rodzice zdecydowali się ją adoptować. Ale niespotykana historia dzieciństwa i oryginalne nawyki żywieniowe to nic w porównaniu z tym, co zacznie się dziać w jej życiu, gdy na swoich plecach odkryje mały punkcik. Magiczny świat, znany tylko z legend i baśni, splecie się ze światem ludzkim, w którym żyje Laurel. Dziewczyna doświadczy uczuć, jakich dotąd nie znała, przeżyje przygody, o których nawet nie śniła, i dowie się rzeczy, które przyprawią ją o zawrót głowy. Co wybierze? Świat wróżek z magicznym chłopakiem o szmaragdowych oczach czy świat ludzi i zawsze pomocnego Dawida?

W 2009 roku firma The Walt Disney Company kupiła prawo do ekranizacji powieści i powierzyła główną rolę Miley Cyrus (Hannah Montana). Film wejdzie na ekrany kin w roku 2011.

info.: www.pozmierzchu.pl
      • llena Re: Skrzydła Laurel 27.07.10, 11:29
        no właśnie to będą "skrzydła..." a nie tamto bo nie bedzie czegoś takiego to tylko plotka i zły tytuł, ale błagam nie dawajcie tam Miley - bo skoro chce być taka dorosła to czemu ma grać w filmie o wróżkach
        • smiley. . . . 27.07.10, 11:54
          ` miley powiedziała, że nie wie, kiedy zaczynają sie zdjęca, kiedy fim wejdzie do kin, ale wie, że napewno w nim zagra. nie chce się angażować w fimy dla dzieci, ale ten film jest wyjątkowy, bo kręcenie go bedzie świetną zabawą.
          • llena Re: . . . 27.07.10, 12:20
            taaaa, chce zarobić więcej kasy a nie świetna zabawa - jak chciała się bawić to mogła zostać w Hanie Montanie i nie truć innych filmów,
            • domcia.95 Re: . . . 27.07.10, 12:39
              Moim zdaniem, może to i brzmi dziecinnie, ale "Alicja w Krainie Czarów" to była bajka dla dzieci.
              • llena Re: . . . 27.07.10, 12:42
                a kto tu mówi o Alicji w Krainie Czarów??

Ale z tym wyskoczyłaś
                • domcia.95 Re: . . . 27.07.10, 12:51
                  Chodzi mi o to że nie wszystko musi być zaraz dziecinne.

a ty jak chcesz się kłucić to spadaj gdzie indziej.devil
      • montanacyrus Re: Skrzydła Laurel 27.07.10, 19:53
        Chciałam to przeczytać, ale opis książki mnie powalił i zniechęcił.

Miejmy nadzieję, że film będzie fajny.
        • montanacyrus Re: Skrzydła Laurel 27.07.10, 19:56
          montanacyrus napisał(a):

> Chciałam to przeczytać, ale opis książki mnie powalił i zniechęcił.
          >
          > Miejmy nadzieję, że film będzie fajny.

Chodzi mi oczywiście o książkę: Skrzydła Laurel
        • alicia Re: Skrzydła Laurel 27.07.10, 20:05
          taak tez juz dawno slyszalam o tym ze miley ma tam zagrac gł. rolę... czekałam i czekałam
          na dalsze info i jakoś wszystko ucichło.. dobrze ze ktos do tego wraca smile juz nie moge sie
          doczekac kiedy zaczna a potem skoncza go krecic i... mam nadzieje ze tym razem film z
          Miley w roli gł. WEJDZIE DO POLSKICH KIN!!! a nie to co z Last Song angry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka