anahi_loveyou 05.08.10, 17:14 Ona umie robić tylko same covery a swojej piosenki nie umie zrobić Żałosna jest. Kto się ze mną zgadza,niech tutaj pisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondi_girl Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:18 też zanią nie przepadam, ale to nie jest powód żeby zakłądać takie głupie wątki... Chciałaś wywołać kłótnię na forum czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. żałosne , 05.08.10, 17:18 cicho ? tam gdzie nie ma już dróg ? śmiej się ? s.o.s. pomocy ? znasz wykonawcę ? EWA FARNA. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: lubie ją i co ? 05.08.10, 17:41 podoba mi się jej głos i to nie prawda, że ma same covery... Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: żałosne , 06.08.10, 00:50 ok. nie jestem jej fanką, ale nie jestem taka próżna, żeby pisać o tym jaka ona jest żałosna. nie zgadzam się. po co ją osądzasz, skoro Ty nic nie osiągnęłaś, i gdybyś była na jej miejscu pewnie byś sie osiągnęła? szanuję wykonawców, których nie koniecznie lubię [chyba dla JB zrobiłabym wyjątek]. przeciesz m.in. 'cicho' jest jej autorskim kawałekiem i osiągnął status 'hit lata' . więc na drugi raz zastanów się o czym piszesz, dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Jesteś żałosna... 05.08.10, 17:23 Przypominam, że ma na razie aż 3 covery. I to nie ona wybiera covery tylko jej ludzie! Więc nic nie mów o Ewie złego, bo to nie jej wina! Owszem może się na to nie zgodzić, ale jak to jej polecą to czemu nie? Posłuchaj piosenek Ewy, a nie kilku kotkowiczów, które nic nie wiedzą. No tak wiem myślenie czasem boli, na nie anahi_loveyou? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_dam Re: Jesteś żałosna... 05.08.10, 17:50 xxxaniskaxxx napisał(a): > Przypominam, że ma na razie aż 3 covery. I to nie ona wybiera covery tylko jej > ludzie! Więc nic nie mów o Ewie złego, bo to nie jej wina! Owszem może się na t > o > nie zgodzić, ale jak to jej polecą to czemu nie? Posłuchaj piosenek Ewy, a nie > kilku kotkowiczów, które nic nie wiedzą. No tak wiem myślenie czasem boli, na > nie anahi_loveyou? Dla twojej wiadomości to ta koleżanka napisała, że (przerzucę na twój język) jak nie pasuje Ci jej zdanie to się nie wypowiadaj, kochaniutka. Ja w ogóle jej nie lubię. Jest żałosna , tak jak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
massage hmmm 05.08.10, 22:22 szczerze to nie wiem dużo o jej piosenkach, ani o tym czy od kogoś kopiuje. Nie lubię jej i nie podoba mi się jak śpiewa ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:24 Masz rację. E.F. to bez-t-a-l-e-n-c-j-e. Nie wiem jak ktoś może tego słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:28 Ona śpiewać ni umie i cały czas podrabia piosenki aż mi jej żall Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: @katherine456 05.08.10, 17:51 katherine456 napisał(a): > Ona śpiewać ni umie i cały czas podrabia piosenki aż mi jej żall nie umie śpiewać ? lol oglądnij se to, i wtedy zobaczysz... www.youtube.com/watch?v=X3DC9Y4_dhM ma świetny głos i tyle ;] Odpowiedz Link Zgłoś
niewazne... . . . 05.08.10, 17:29 Nie lubię jej, ale podoba mi się piosenka 'Nie zmieniajmy nic', którą śpiewa z Kubą Molędą do Camp Rock 2. I tylko ta piosenka w jej wykonaniu. Żadna inna ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:27 ja sie zgadzam xd www.kotek.pl/forum/02,3003,114724043,114991512,Mam_PYtaNIE_wejdzie_plis.html pomozesz xD THX Odpowiedz Link Zgłoś
thecure_ Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:28 może i ma jakieś tam swoje piosenki, ale są one denne i bez przekazu ( zresztą tak samo jak i covery, które wybiera). -,- Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:36 Bez przekazu. lol a jaka według Ciebie jest piosenka 'z przekazem' ? Dody? Andrzejewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
thecure_ Re: Farna ;/ 06.08.10, 17:59 Doda i Andrzejewicz? Aż tak nisko mnie oceniasz? A np. Metallici, The Cure, Nirvany. Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:37 A mi tam ona wisi. Niech robi co chce, ona dla mnie nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_wins_ Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:45 Co Ty do niej masz! za przeproszeniem ale jesli nie wiesz o niej wszystkiego, to nie gadaj bzdur -,-. Przeciez ona 2płyty wydała! a to nie były kowery! nie kompromituj sie! -,- Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:45 nie zgadzam się z tobą, ponieważ lubię jej słuchać ,nic nie mam do tego ,że jej nie lubisz.jednak trzeba przyznać -ma świetny głos poza tym jej piosenka cicho to nie cover, ma jeszcze kilka swoich piosenek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ta_dam Re: Żałosna jesteś . ! 05.08.10, 17:51 euforiia napisał(a): > . > > z powarzaniem : euforiia Nie udzielaj się . I uważnie przeczytaj to co napisała. Jak jest żałosna to potwierdź to argumentami. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:47 A ty nawet coveru nie umiesz zrobić huehue. p.s.nie przepadam za nią Odpowiedz Link Zgłoś
5 Farna ;/ 05.08.10, 17:47 Nie przepadam za jej muzyką, lecz głos ma lepszy, niż niejedna gwiazdka w Hollywood. Cover to nic złego i z tego co wiem, nagrała ich kilka, nie SAME. Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Ciekawe czy ty umiałabyś zrobić piosenkę? 05.08.10, 17:50 Taka mądra jesteś? Poza tym Ewa nie ma samych coverów, dla twojej wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:51 Ja tam nie wiem czy robi covery czy nie ale na pewno nie podoba mi się to jak śpiewa, w tej piosence cicho wgl nie idzie zrozumieć słów tej piosenki... xd Odpowiedz Link Zgłoś
fankajoe Re: Farna ;/ 05.08.10, 17:57 anahi_loveyou zazdrościsz, że ona ma jakiś talent, czy co.? ; //// Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Farna ;/ 05.08.10, 18:07 ja nie przepadam za Ewą, no ale daj już spokój . RBD x3 Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Farna ;/ 05.08.10, 18:14 Po pierwsze nie mówcie o mnie,że jestem żałosna bo mnie nie znacie.Po drugie wyrażam swoje zdanie. Po trzecie świetny głos ma Amy Lee,a nie jakaś gwiazdka Ewa Farna. Pozdrawiam wszystkich którzy się ze mną zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronssa Re: Farna ;/ 05.08.10, 18:14 no i po co założyłaąs ten wątek? nie lubisz jej to zachowaj to dla siebie. zazdrościsz jej bo ona coś w żuciu osiągneła ty nie. !;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Farna ;/ 05.08.10, 19:31 jak dla mnie ta Ewcia jest sztuczna. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Farna ;/ 05.08.10, 20:40 quelle napisał(a): > ciekawe jak się je wymawia ;p sorry nie tu to napisałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka chyba ty... 05.08.10, 20:43 Żałosna to ty jesteś. To, ze tak piszą, nie znaczy że tak jest -.- . A ta cała twoja Anahi też nie jest święta -.- . Bożee, żal mi takich dzieci jak Ty. KOSZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 nie przepadam za nią tak jak za innymi polskimi... 05.08.10, 20:44 "gwiazdami". Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 .... 05.08.10, 20:49 nie chcę się kłócić .. ale mogłabyś mi podać tytuły couverów jakie ona śpiewa ? o ile mi wiadomo .. no to ma ich może z kilka (chociaż ja osobiście znam 1) ale to nie oznacza, że jest żałosna. dużo gwiazd ma couvery innych gwiazd .. a czemu akurat na nią najeżdżasz ? moim zdaniem ona ma niesamowity, mocny głos .. i jakby trochę zmieniła brzmienie no to było by MEGA ; P pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Farna ;/ 05.08.10, 21:07 Czy nagrywa covery mam w nosie, ale bardzo mnie Farna drażni. W którymś tam wywiadzie wspomniała, że chce grać kiedyś taką muzykę jak Linkin Park, a śpiwając "Big in Japan" kompletnie poległa, przynosząc nam wstyd. Dodam tylko, że jakaś dziewczyna, która wyjdzie na scenę i zaśpiewa "lalalalalaj" nie gra rocka. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Tu zapraszam ! 05.08.10, 21:07 Żałosna to jesteś ty - . - Po jaką cholerę zakładasz taki wątek ? ! Chcesz wywołać kłótnię ?! Dziewczyno widzę , że powinnaś cofnąć się do piaskownicy i tyle. I żeby nie było nie lubię Farny , ale szanuję osoby które są jej fanami , jeśli masz z tym problemy to załóż blog anty-fanek Ewy Farny i tam się wyżalaj! Z Bogiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Farna ;/ 05.08.10, 22:15 niektóre jej wykonania sa lepsze od oryginałów. Odpowiedz Link Zgłoś