cameron 07.09.10, 18:02 kto z was czytał? to niestety moja lektura w 1 kl. gim. tak więc, jak wrażenia? moim zdaniem to dość pokaźnych rozmiarów książka ; d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petka W pierwszej klasie? 07.09.10, 19:47 Ja mam ją teraz w 3 ;D Co do książki, to jak dla mnie nudna, co prawda czytam ją dopiero od 3 dni, a jestem wciąż na 4 stroniexD Chętnie bym jej nie przeczytała, ale niestety, moja polonistka pyta o szczegóły i robi wypracowanie z niej. Musisz się jakoś do niej przełamac, jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 quo vadis... 07.09.10, 19:53 Jejku, w pierwszej klasie? U mnie nie było tego ani w pierwszej ani teraz tego nie mam. Życzę powodzenia, na jutro musiałam przeczytać fragment, on był nawet fajny ale słyszałam że cała książka to męczarnia. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 super książka :) 08.09.10, 11:45 Czytałam dosyć dawno temu i dokładnie tej książki nie pamiętam, ale bardzo przyjemnie się czytało Z lektur szkolnych podobało mi się tylko Quo vadis i Lalka Reszty nigdy nie czytałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_klaudia Re: quo vadis... 08.09.10, 11:58 kur.wa 1 gim i już quo vadis? niektórzy to mają dopier na studiach! jaki ten świat jest dziiiiiwny!, brrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś