Dodaj do ulubionych

Starszy chłopak o 4 lata

21.09.10, 20:55
Hej!
Chcę się Was spytać czy miałyście starszych chłopaków....nie mówie rok ,dwa lata ,ale np. cztery , pieć.
Poznałam brata mojego kolegi.Ma on 21 lat a ja 16. Głupio to mówić ,ale chyba nas coś we wakacje do siebie ciągło. Mnie do niego na pewno.Teraz go nie spotykam...no cóż szkoła ,a on ma studia. Myślicie ,że to ma jakiś sens?? Czy tylko we wakacje to był "niewinny flirt". JAk tak o tym dłużej myśle to zły pomysł mieć o 4 lata starszego chłopaka.... głupio bym się czuła w towarzystwie jego znajomych ,ale on jest cudny.Zachowuje się jak dżentelmen i w ogóle...crying
Obserwuj wątek
    • pauline_demi Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:06
      Skoro ty masz 16 lat a on 21 to jest między wami nie 4 a 5 lat różnicy. Nie
      sądzę aby on był dla ciebie. Chodzi tu o różnicę wieku. Wiadomo, z czasem ona
      się zatrze ale na razie jest bardzo wyraźna. Ty masz duszę i tok myślenia
      nastolatki natomiast on patrzy odrobinę inaczej na różne sprawy.

To tyle. Mam nadzieję że pomogłam wink kiss
      • justus Zwariuję ;d 21.09.10, 21:51
        Nie wiem czy taka odpowiedź padła ale.. Dziewczyno nie słuchaj nikogo, posłuchaj
        tego co Ci "mówi" serce. smile Dla mnie 5 lat to mało. Nie którzy ludzie mają 20
        lat różnicy..
        Liczy się miłość, to co Ty do niego czujesz. Ludzi mniej daleko gdzieś co mówią,
        a poza tym mi się podoba chłopak też troszeczkę starszy i nie mam zamiaru
        słuchać ludzi którzy mówią że jestem pogięta, bo kocham chłopaka o tyle lat
        starszego.devil Po prostu kocham! I będę kochać! Tak już od podstawówki i boję
        się do niego nawet zagadać. serce kiss
    • naomi. Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:06
      Ja chodzę z chłopakiem , co ma 21 lat ( ja też mam 16 ) i jestem prze szczęśliwa c;
    • koza2206 Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:07
      tez mam chlopaka który jest o 4 lata starszy ode mne ;d .
      ja mam 15 on 19 smile .
      i od razu mowie ze jest 100 % lepiej niz z jakimkolwiek innym .
      nie mam zamiaru zamieniac go na zadnego innego chlopaka big_grin
      życze ci powodzenia kiss

wink
      • mrahmrah_ Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:35
        też mam chłopaka starszego od siebie. różnica między nami jest 5 lat ale bardzo dobrze się
        ze sobą dogadujemysmile*.
    • looveangel Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:08
      czemu to źle? ja mam chłopaka starszego o 4 lata i jeśli ludzie się naprawdę kochają to wiek
      nie gra roli.
      • looveangel Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:21
        dodam jeszcze, że jestem z nim bardzo szczęśliwa wink
    • linda to pozoryy 21.09.10, 21:08
      kazdy przynajmniej kazdy starszy chlopak podlizujac sie dziewczynie zachowuje sie jak dzentelmeen tongue_out masz racje to jest zly pomysl uncertain wieesz za jakies 10 lat tego nie bedzie widac ( bo chlopak powinien byc o mniej wiecej 3-4 lata starszy ) ale w tym wieku to paranoja moim zdanieem kwiat
      • linda Re: to pozoryy 21.09.10, 21:10
        noo wieesz! a nie boisz sie ze ktoregos dniaa jemu wpadna do glowy sprosne myslii ??? i to mozesz juz sie tego po nim spodziewaac !! pewnie i tak juz nie jest prawiczkiem .Kochaanaa on ma 21 laat !! o juz mysli o takich rzeczaachh !!! nawet jesli tego nie pokazujee
        • geniaaa Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:15
          21 - 16 = 5 : )
        • koza2206 Re: to pozoryy 21.09.10, 21:19
          a z kad mozesz wiedziec ze on tylko o tym mysli ? .
          myslisz ze wszyscy sa tacy sami a to nie prawda moim zdaniem ! .
          jeśli kogos kochasz to wiek nie gra roli ! wink
    • blanka94 poprawka 21.09.10, 21:22

Małe sprostowanie.Rocznikowo jest starszy o 5 lat, a miesiącami to 4 z małym hakiem
    • flo.. Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:25
      mój chłopak ma 18 lat, a ja 14. Kochamy sie smile
    • utleniona Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:27
      Różnica wieku nie gra roli, mi się podobają dojrzali mężczyźni, nawet i o 5-10 lat ode mnie
      starsi. smile
    • marcepanka13 Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:27
      Hm. Wydaje mi się, że jeżeli chłopak jest odpowiedzialny i gotowy na jakiś
      poważniejszy związek z lekkim rozsądkiem, to nie ma przeciwwskazań . Ale czy ty
      jesteś gotowa na taki związek ? Musisz sobie sama odpowiedzieć na to pytanie...
    • kitty Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:42
      hm. miałam podobny związek. podobny-wiekowo. nie wyszło. dla mnie to było za dużo.
    • mroweczka_xxx Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:52
      taaak, mam tak samo ! mam 16 lat, a ostatnio (po sobotniej 18-nastce brata)
      zaczęłam pisać z 21-latkiem ;D
    • blanka94 Re 21.09.10, 21:55
      Macie racje...,ale on jest taki ,taki ....nie da się tego wyrazic. Jego spojrzenie i usmiech jest bezcenne. Zdaje sobie równiez sprawe z tego ,że jest starszy.Myslę ,(znam go juz rok) ,że nie zrobił by mi krzywdy..
    • truskawkooowaa. Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 21:56
      to jets możliwe, bo w sumie czemu nie ? ale pytanie czego on od cb bd oczekiwał, nie
      wystarczą mu już pocałunki w policzek i spotykanie się n1 na miesiąc w kinie...
    • benna94 Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 22:00
      Ja myślę, że wiek to ma niewiele do miłości., Jeśli się bardzo lubicie i wogole
      to różnica 5 lat nie powinna Wam przeszkadzać.
    • kcjb Re: Starszy chłopak o 4 lata 21.09.10, 22:09
      chyba 5 lat xD
    • lucky109 Wiek nie ma znaczenia ;) 22.09.10, 19:46
      Ech... sama znam takiego fajnego chłopaka, 3 lata starszego crying
      Ale raczej on mnie traktuje jako kumpele xd Cóż, warto się cieszyć i z tego xd
      Ale i tak sądzę że ja za młoda jestem (dopiero 12 lat mam xD co oznacza iż on 15)

Ale np. pomiędzy moimi rodzicami jest 7 lat różnicy wink
      I pomiędzy dziadkami od strony taty też 7 smile
    • badcat. Re: Starszy chłopak o 4 lata 22.09.10, 19:58
      <pocieszacz> smile
      ja mam 13 lat, mój chłopak ma 17 ;-D
      poznaliśmy się pod koniec wakacji, ale nadal ze sobą jesteśmy. chodzimy do innych szkół, ale
      są one na przeciwko siebie tongue_out. tez mam czasem taki problem, co on robi, jak nie widze, np.
      czy ma jakąś inną dziewczyne, chcoaiż mi przysięga, że nie ma. uncertain
      moim zdaniem trzeba, MUSISZ! poczekać na rozwój wydarzeń, czekanie to najgorszy okres,
      ale warto się poświęcić i poczekać co z tego wyniknie.
      najlepiej też postaw mu sprawę jasno i zapytaj sie o Was kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka