06.10.10, 13:41
są tutaj może osoby które interesują się aktorstwem.? nie chodzi mi tu o takich co "oh chce byc gwiazdą" tylko o tych co naprawdę to kochają.Bierzecie lub braliście udział w jakiś castingach.? studiujecie aktorstwo albo chodzicie na studium o takim kierunku.? a może uczęszczacie na podobne kursy.? Ja osobiście jestem na studium aktorskim i zamierzam spełniac marzenia związane z aktorstwem.ciekawa jestem ile jest tutaj osób z podobnymi zainteresowaniami smile
Obserwuj wątek
    • smile_peace_ Re: Aktorstwo 06.10.10, 13:51
      Ja się interesuję, ale dopiero 12 lat mam xdd Jeszcez nie brałam udziału w
      castingach, ale nie miałam okazji bo nie jeżdżę aż tak często do KRK (mieszkam
      45min. drogi stamtąd) a koło teatralne jest u nas tak cholernie sztuczne, że tam
      to zmarnuję talentsciana
      • malcia @ smile_peace_ 06.10.10, 13:57
        no ja teraz planuje do Warszawy albo Krakowa się wybrac na casting do Stars impresariat tylko że to dosc daleko i mogą byc problemy bo ja z wielkopolski.a Ty do Krakowa to gdzie byś się na casting wybierała.? też tam.? smile
        • domcia.95 Re: @ smile_peace_ 06.10.10, 17:35
          uwielbiam aktorsto, kiedy gram moge być kim chce..
          ale niestety mieszkam kawałek od dużych miast, a rodzice mówią, że nie zawsze się dostaje role i takie tam.. ale jeżeli kiedykolwiek będe miała okazje pujść na casting to na pewno z tego skorzystam smile
      • smile_peace_ @malcia 06.10.10, 14:00
        tak, raczej tam. bo tak to rodzice by mnie gdzieś dalej nie zawieźli. Tzn. oni
        wiedzą że ja się interesuję aktorstwem i wgl, ale teraz jest sql. więc jak na
        casting to do Krakowa. a ten "Stars" ( czy coś takiego, nie zapamiętałam), to co
        to bd??
        • malcia Re: @ smile_peace_ 06.10.10, 14:07
          to taka agencja która poszukuje talenty. z tamtąd o ile się nie mylę to właśnie biorą ludzi do w11 czy np Anny Marii Wesołowskiej smile wpisz w google "Bank twarzy" i powinno Ci wyskoczyc ich strona smile
        • smile_peace_ Re: @malcia 06.10.10, 14:12
          Dzięki, może skorzystam ;** a ty masz zamiar jechać na ten casting??
    • sakura134 Re: Aktorstwo 06.10.10, 14:06
      Ja bym chciała. Jestem znakomitą aktorką szczególnie gdy czegoś chcę lub muszę
      kłamać. Nikt mnie rozszyfruję dlatego dobrze gram w mafię tongue_out Na castingu nie
      byłam, bo tak czy siak mnie nie wezmą no chyba jakbym miała grac jakąś
      nawiedzoną dziewczynkę poza tym rodzice jakoś nie palą się do tego. Jest mało
      castingów w Wawie które mogłyby mnie zainteresować tongue_outPPP Cóż... Spróbować warto,
      ale za parę lat... dopiero!
      • malcia @ Sakura134 06.10.10, 14:11
        dobry aktor umie wczuc sie w każdą postac ; ) a co do Wawy to myślę że to właśnie główne miasto castingów itp. smile
        • ciapek Re: @ Sakura134 06.10.10, 14:34
          Mi też się wydaje że teraz nie ma jak jechach ponieważ jest szkoła, dużo nauki
          Ogólnie też bym miała grać jakąś nawiedzoną dziewczynkę wink
          Ta rola byłaby dla mnie stworzonnaa big_grin

Pojechałabym na ten casting który jest
          8-9 października, ale nie poszukują teraz dziewczyn w wieku 12-15 lat sad
        • sakura134 Re: @ Sakura134 07.10.10, 09:05
          Najwidoczniej nie byłabym aż tak dobrą aktorką, ale chciałabym zagrać w filmie.
          Jednak chcieć to za mało. Cóż... Warto spróbować swoich sił big_grin
    • dusssia Re: Aktorstwo 06.10.10, 14:17
      do stars impresariat wybierałam sie całe wakacje i w kpncu tak wyszło ze nie pojechałam ,
      teraz jest sql wiec jeszcze gorzej ale moze w moncu sie wybiore,
      tylko ze mam 2 h do krakowa ale trudno.
      z tego co wiem to tam są dni otwarte w środe i poniedziałek,
      napisz jak sie zdecydujesz pojechac ;*
      buźka - dusssia ;x
      • dusssia Re: Aktorstwo 06.10.10, 14:21
        jak by co to pisz na gg , bo widze ze mamy podobne zainteresowania , 5308673 wink
        • malcia @ dusssia 06.10.10, 14:57
          w najbliższym czasie zamierzam pojechac smile juz napisalam na gg ; *
      • smile_peace_ @dusssia 06.10.10, 14:24
        a ogólnie, byłaś na jakimś castingu już?? pytam z ciekawości ;D

xoxo
        • dusssia do smile peace 06.10.10, 21:00
          jeśli to pytanie do mnie to byłam
          mieszkam niedaleko rzeszowa i niedawno był tam casting do nowego serialu 1920 , i szukali
          statystów, ale sie nie udało .
    • ciapek Re: Aktorstwo 06.10.10, 14:20
      Ja mam marzenia i teraz planuje się zapisać do jakieś szkoły aktorskiej wink
      Trza znaleść najbliższą winksmile
    • mila13 Re: Aktorstwo 06.10.10, 14:30
      Ja interesuje się aktorstwem ale jeszcze nie jestem pewna czy chciałabym się
      kształcić w tym kierunku.Grałam epizod w filmie Wszystko co kocham(był kręcony w
      moim mieście).
      • klama_kcmil Re: Aktorstwo 06.10.10, 14:44
        Czy interesuję się.? Cóż, jeszcze niedawno sporo o tym myślałam, przez dłuższy
        czasdość poważnie, nie jako dziecinny kaprys. Teraz sama nie wiem. Na castingu byłam,
        przeszłam do II etapu, ale na niego pojechać niestety nie mogłam...
      • malcia @ mila13 06.10.10, 14:57
        oo no proszesmile i jakie wrażenia .?
        • mila13 Re: @ mila13 06.10.10, 16:49
          W sumie to było strasznie nudno bo siedziałam na planie od godziny 15 do
          północy(a przez pierwsze 3 godziny rozstawiali sprzęt i w ogóle).Co chwile duble
          i już pod koniec nie dawałam rady ale jak teraz o tym myślę to w sumie ciekawe
          przeżycie.smile
    • dizziness Aktorstwo 06.10.10, 14:59
      Tak, interesuję się aktorstwem. Ale bardziej ciągnie mnie teatr niż film,
      dlatego nie chodzę na castingi, a raczej skupiam się na grze w gminnym
      kabarecie, szkolnych kółkach teatralnych. Myślę, że to właśnie teatr jest
      głównym miejscem aktora. Tylko w teatrze między widzem a aktorem nawiązuje się
      szczególna więź, której nie ma, gdy ogląda się film.
      Czy myślę o szkole aktorskiej? Myśleć to ja sobie mogę, ale żeby dostać się do
      takiej szkoły to trzeba naprawdę mieć talent i dużo szczęścia.
      Ale jeśli ktoś naprawdę to kocha aktorstwo, to zostanie aktorem. Tak myślę.
      Pozdrawiam kiss
      • malcia @ dizziness 06.10.10, 15:03
        zawsze jest takie coś jak studium które świetnie może przygotowac do studiów o tym kierunku smile jak to mówi mój nauczyciel aktorstwo to ciężki zawód bo nie zawsze się udaje ale jeśli człowiek ma determinacje i potrafi czerpac moc z porażek to uda mu się napewno smile
    • nikawika Re: Aktorstwo 06.10.10, 15:05
      chodziłam półtorej roku na kółko teatralne , występowałam w przedstawieniach ... ale
      musialam się wypisać ... ale wolę śpiewać niż grać .
    • mweezy . 06.10.10, 15:11
      kiedyś miałam czas na pielęgnowanie mojej pasji do aktorstwa, koło teatralne w
      mojej szkole jest na poziomie dzieci w zerówce, nie obrażając zerówkowiczów
      ('aktorzy' są tacy sztywni jak kije od szczotek, a swoje kwestie mówią z takimi
      emocjami jakby właśnie czytali nazwę płynu do czyszczenia toalet czy czegoś
      równie wzruszającego) więc i tak nic bym z tego nie wyniosła. kto wie, może w
      MCK rozejrzę się za jakimś takim kołem, nie wiem czy będę miała czas. nie sądzę,
      żebym zajmowała się zawodowo aktorstwem w przyszłości. chcę mieć stałą pewną
      pracę, która da mi dobre zarobki. aktorstwo - OK, ale jako hobby.
      • olusia... Re: . 06.10.10, 15:19
        Kiebys się tym zajmę poważniej a teraz nie mam czasucrying
    • pauu26 jaa ;) 06.10.10, 15:22
      co prawda nie chodzę na castingi, co prawda przez jakiś czas szukałam ale nie
      znalazłam żadnych dla osób w moim wieku, a potem przestałam szukać(tz. może są
      jakies do teatru, ale ja uważam, że to nie dla mnie). Może za niedługo sie
      zapisze na jakieś zajęcia, ale na razie nie mam czasu
    • delicious . 06.10.10, 16:06
      Mam na koncie jedynie występy w teatrze i reklamówkę szkół. Nie myślę jednak o
      tym jako zawodzie, to raczej hobby
    • olciaaa03 Re: Aktorstwo 06.10.10, 16:12
      nie ja niestety..
      • ashley001 Re: Aktorstwo 06.10.10, 21:08
        ja chcę być aktorkąkwiat
    • vanessa_ Re: Aktorstwo 06.10.10, 16:52
      Chodzę,do Klubu Garnizonowego na lekcję aktorstwa od 3 lat. To jest moja szansa
      na życie. wink
    • zapalka1212 Re: Aktorstwo 06.10.10, 17:26
      Jak zaczęłam mówić, ta od razu mówiłam wyraźnie, nie "sepleniłam", więc jak miałam
      jakieś 3 lata to zaczęłam jeździć na konkursy recytatorskie, a że to lubiłam i nieźle mi to
      wychodizło to zapisali mnie na kółko teatralne. Jak poszłam do zerówki zaczęto mn
      wysyłać na więcej konkursów recytatorskich, i wszystkie wygrywałam. Jak byłam chyba
      w perwszej klasie zaczęto mnie brać do przedstawień szkolnych itp... Wszyscy zawsze
      mówili moim rodzicom że jestem bardzo zdolna, że rośnie in "mała aktoreczka" i mi się to
      podobało... Lubię to i nieźle mi wychodzi zawsze chciałam być aktorką. Teraz nie jeżdżę na
      żadne konkursy ani castingi bo mam "złą sytuację w rodzinie" ale żadna akademia szkolna
      się bezemnie nie odbędzie i umiem też wykożystać aktorstwo na codzień np. rozpłakać się
      na zawołanie czy coś i zauważyłam że coraz więcej ludzi zwraca mi uwagę że powinnam się
      tym zająć na poważnie xD
    • dusssia do malcia 06.10.10, 21:01
      nie doszlo do mnie na gg ; /
      napisze jeszcze raz numer
      5308673
      kiss
      • malcia @ dusssia 06.10.10, 22:26
        napisałam drugi raz smile doszło.? ; *
    • mileymandy Tak zawodowo to nie:) 06.10.10, 21:11
      Czasem dla żartu lubię zagrać jakieś scenki,przez 4 lata chodziłam na kółko
      teatralne,ale nie chcę być aktorką,bynajmniej nie jakąś słynną.W dzieciństwie
      byłam modelką,więc już wystarczy mi show-biznesuconfused
    • ilovehis Re: Aktorstwo 06.10.10, 22:35
      Kocham tę dziedzinę sztuki! smile
      W mojej szkole jest organizowane kółko teatralne, uczęszczam na nie regularnie.
      Świetna zabawa, jednocześnie można się dużo nauczyć. Gram w każdym
      przedstawieniu szkolnym. Chodzę też do szkoły aktorskiej. Aktorstwo jest trudne.
      Amatorzy uważają że to wystarczy znać rolę, ale to trzeba umieć pokazać,
      wyrazić, a widz musi odczuć jakby tam był. Moi nauczyciele mówią, że mam
      potencjał. Bardzo mnie to cieszy, bo chciałabym to kontynuować smile

serce
      • malcia @ ilovehis 07.10.10, 10:01
        masz rację co do aktorstwa.moi nauczyciele mówią tak samo.dają niesamowite rady i z każdej lekcji coś wynoszę smile
      • tinn Re: Aktorstwo 07.10.10, 20:28
        Kocham! Moim przeznaczeniem jest teatr! big_grin A przedtem PWST Kraków welcome.
        Przynajmniej mam nadzieję. Chciałabym Julliarda <3 Ale to takie głupie marzenia
        dziewczynki tongue_out I wiem, że muszę się póki co zadowolić tym co mam w Polsce. No i
        z teatru raczej nie dam rady żyć, więc pewnie jeszcze anglistykę postudiuję.
        Może na UJ? big_grin marzeniaa xd
    • rosalie22 Re: Aktorstwo 08.10.10, 20:13
      to swietnie ze chcesz spelnic swoje marzenie, nie kady ma na to odwage,
      jesli chodzi o aktorstwo to chodze na kolko teatralne i bardzo mi sie to podobasmile
      zycze powodzenia w daszym spelnianiu marzen!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka