smileyka11 23.10.10, 20:34 Czy spotkałyście się z tym że jakaś książka,piosenka itd. była bardzo popularna ,atak naprawdę nie podobała wam się??Lub odwrotnie???Ja nie lubiłam Zmierzchu bo go taak rozgłośnili ,ale potem przeczytałam i okazał fajny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandarynka15 Re: Przereklamowane :-) 23.10.10, 20:37 Ja czytałam książkę Zmierzch, kiedy jeszcze nie było takiego "szumu". Strasznie mi się podobała, ale gdy zaczęli go tak reklamowac to przestał mi się podobac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bellzia Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:23 mandarynka15 napisał(a): > Ja czytałam książkę Zmierzch, kiedy jeszcze nie było takiego "szumu". Strasznie > mi się podobała, ale gdy zaczęli go tak reklamowac to przestał mi się podobac ; > P Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 19:44 mandarynka15 napisał(a): > Ja czytałam książkę Zmierzch, kiedy jeszcze nie było takiego "szumu". Strasznie > mi się podobała, ale gdy zaczęli go tak reklamowac to przestał mi się podobac ; > P Ja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 19:24 Ja najpierw 'kochałam' zmierzch, ale potem był koło niego taki szum. Meyer skopiowała wszystko po pamiętnikach wampirów . I teraz baardzo mi się nie podoba. Nie nawidzę go wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
linda oczywiście ! 23.10.10, 20:47 było dużo przereklamowanych piosenek , których nie lubiłam ....... nie bardzo pamiętam jakie to były aaa teeraz ? sama nie wiem . teraz nie ma chyba jako takiego rozgłosu, ale wkurza mnie to , że słuchałam jakiejś piosenki dawno, dawno (2-3 mieś ) temu iii nagle piosenkarz/piosenkarka postanawia zrobić do tej piosenki teledysk z czym łączy się rozpowszechnienie utworu w mediach. i coo ? zaraz wszyscy mówiąą " słyszałaś nową piosenkę ( osoba ) " ??? a mnie to rozwala ponieważ ciągle to słyszęęę ! a piosenki już dawno nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia0207 .. 24.10.10, 10:43 Mi się nigdy nie podobał Harry Potter. Lecz w końcu koleżanka zmusiła mnie do przeczytania wszytskich tomów i teraz go po prostu uwielbiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres Zmierzch ;d 24.10.10, 10:55 wogóle mi sie nie podobał i nie doczytałam nawet 1 części , nie wiem co inni w tym widzą , ale są różne gusta ;d Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:20 Kochana i to nie raz ! ; PP Ale nie wiem teraz co to było ... Nie mogę sobie przypomnieć ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:28 NIe lubię żadnych piosenek które nagłaśniają, bo niestety jest to tylko słitaśny pop, albo pół hip hop. Nigdy nic fajnego!! Co do zmierzchu naprzykład, to podobał mi się tylko księżyc w nowiu, bez tych melodramatycznych wątków i romantycznych wyznań edzia. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:31 tak. kiedyś nie lubiłam Hp, teraz jest to jedna z moich ulubionych książek nie lubiłam też piosenki Eminema - not afraid, ale kiedy siostra puszczała ją cały czas mi też zaczęła się podobać Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:32 no u mnie tak samo ze zmierzchem było) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka88888 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:38 moja koleżanka też nie lubiła "Zmierzchu" i się ze mnie śmiała, że to lubię, a jak przypadkowo obejrzało, to takie wow! pożycz mi książkę Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax :) 24.10.10, 14:44 Ja też tak miałam z moją koleżanką. Pierw wielki śmiech, ze mnie że co ja czytam a później jak obejrzała film to wielki szok, że to takie fajne jest. :0 Wiadomo, ja byle czego nie czytam Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:49 do autorki postu miałam tak samo , a teraz Saga Zmierzch jest moim numerem 1 ; ) , Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:53 np. adam lambert 'if i had you' . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:55 Wiele rzeczy jest zbyt przereklamowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_ no... 24.10.10, 14:57 zmierzch, lady gaga, wampiry to wszystko jest przereklamowane i nudne. mnie sie to nie podoba. wole takie "nie odkryte" piosenki filmy i książki bo one są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 24.10.10, 15:27 ja miałam podobnie jeśli chodzi o sagę Zmierzch . Na początku , gdy pojawiła sie u nas w szkolnej bibliotece , chciałam ją przeczytać , ponieważ wydawała się ciekawa . Ale jakoś jej nie wypożyczyłam ... Przez cały rok jakoś mi się odechciało tej książki ... I po tym całym roku jakoś miałam dość tych ciągłych informacji na Kotku dotyczących tej całej sagi Zmierzch ... Postanowiłam obejrzeć film i się przekonać co to za zdzierstwo . Okazało się , że no nawet nawet było .. Obejrzałam kolejną część sagi Zmierzch i ... spodobało mi się nawet . Spotkałam się z wieloma komentarzami w internecie , iż książki są o wiele lepsze od całej ekranizacji . Więc postanowiłam je przeczytać .. Przeczytałam i jakoś się przekonałam .. Teraz jestem wielką fanką sagi Zmierzch i Roberta Pattinsona . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 15:43 Zmierzch, a szkoda, bo bardzo lubię całą serię, no i jeszcze kilka innych rzeczy oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:27 Ja myślałam że Avatar będzie głupi a jak go pooglądałam to okazał się zarąbisty Odpowiedz Link Zgłoś
adelinde Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:38 Hm. Kiedyś, ale to kiedyś, kiedyś, kiedy nie był sławny to podobał (o mój Boże) mi się Justin Bieber. Potem jak wszędzie zaczęli o nim mówić, on sam przestał być jak... hm, chłopak to zaczęłam go nienawidzić. No i jestem antyfanką. Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:51 Ja nie lubiłam Muse itp. , a teraz to mój ulubiony zespół Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:52 Muse itp. , a teraz to mój ulubiony zespół Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. ja wręcz przeciwnie - 24.10.10, 19:00 lubiłam zmierzch, ale te walnięte zmierzchomaniaczki mi go obrzydziły, + zdałam sobie sprawę ,że to bardzo banalna saga. od zmierzchu ogólnie zaczęłam zakochiwać się w tego typu książkach i zauważyłam, że jest pełno dużo lepszych, aczkolwiek mniej popularnych książek. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 19:16 Mi sie podoba książka zmierzch, ale film jest daremny, i aktorzy wgl nie umieją grać... Odpowiedz Link Zgłoś