Dodaj do ulubionych

Przereklamowane :-)

23.10.10, 20:34
Czy spotkałyście się z tym że jakaś książka,piosenka itd. była bardzo popularna ,atak
naprawdę nie podobała wam się??Lub odwrotnie???smileJa nie lubiłam Zmierzchu bo go taak
rozgłośnili ,ale potem przeczytałam i okazał fajnysmilesmilesmile
Obserwuj wątek
    • mandarynka15 Re: Przereklamowane :-) 23.10.10, 20:37
      Ja czytałam książkę Zmierzch, kiedy jeszcze nie było takiego "szumu". Strasznie
      mi się podobała, ale gdy zaczęli go tak reklamowac to przestał mi się podobac ;P
      • bellzia Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:23
        mandarynka15 napisał(a):

> Ja czytałam książkę Zmierzch, kiedy jeszcze nie było takiego "szumu". Strasznie
        > mi się podobała, ale gdy zaczęli go tak reklamowac to przestał mi się podobac ;
        > P
        • virginkaa Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 19:44

mandarynka15 napisał(a):

> Ja czytałam książkę Zmierzch, kiedy jeszcze nie było takiego "szumu". Strasznie
          > mi się podobała, ale gdy zaczęli go tak reklamowac to przestał mi się podobac ;
          > P

Ja tak samo smile
      • ksiaka Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 19:24
        Ja najpierw 'kochałam' zmierzch, ale potem był koło niego taki szum. Meyer skopiowała
        wszystko po pamiętnikach wampirów . I teraz baardzo mi się nie podoba. Nie nawidzę go
        wręcz.
    • linda oczywiście ! 23.10.10, 20:47
      było dużo przereklamowanych piosenek , których nie lubiłam ....... nie bardzo pamiętam jakie to były uncertain aaa teeraz ? sama nie wiem . teraz nie ma chyba jako takiego rozgłosu, ale wkurza mnie to , że słuchałam jakiejś piosenki dawno, dawno (2-3 mieś ) temu iii nagle piosenkarz/piosenkarka postanawia zrobić do tej piosenki teledysk z czym łączy się rozpowszechnienie utworu w mediach. i coo ? zaraz wszyscy mówiąą " słyszałaś nową piosenkę ( osoba ) " ??? a mnie to rozwala ponieważ ciągle to słyszęęę ! a piosenki już dawno nie słucham uncertainuncertain
    • vanilia0207 .. 24.10.10, 10:43
      Mi się nigdy nie podobał Harry Potter. Lecz w końcu koleżanka zmusiła mnie do przeczytania wszytskich tomów i teraz go po prostu uwielbiam ;]
    • cesautres Zmierzch ;d 24.10.10, 10:55
      wogóle mi sie nie podobał i nie doczytałam nawet 1 części , nie wiem co inni w tym widzą , ale
      są różne gusta ;d
    • koniczynka Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:13
      Pewnie, że tak wink
    • emilka11 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:20
      Kochana i to nie raz ! ; PP Ale nie wiem teraz co to było ... Nie mogę sobie przypomnieć ; ))
    • fanka7137 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:28
      NIe lubię żadnych piosenek które nagłaśniają, bo niestety jest to tylko słitaśny pop, albo
      pół hip hop. Nigdy nic fajnego!!
      Co do zmierzchu naprzykład, to podobał mi się tylko księżyc w nowiu, bez tych
      melodramatycznych wątków i romantycznych wyznań edzia.
    • x.pati.x Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:31
      tak. kiedyś nie lubiłam Hp, teraz jest to jedna z moich ulubionych książek smile
      nie lubiłam też piosenki Eminema - not afraid, ale kiedy siostra puszczała ją
      cały czas mi też zaczęła się podobać smile
    • dosia321 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:32
      no u mnie tak samo ze zmierzchem byłosmile)
    • sarenka88888 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:38
      moja koleżanka też nie lubiła "Zmierzchu" i się ze mnie śmiała, że to lubię, a
      jak przypadkowo obejrzało, to takie wow! pożycz mi książkę wink
      • xaneczkax :) 24.10.10, 14:44
        Ja też tak miałam z moją koleżanką. Pierw wielki śmiech, ze mnie że co ja czytam a później jak
        obejrzała film to wielki szok, że to takie fajne jest. :0 Wiadomo, ja byle czego nie czytam wink tongue_out
    • miastowa. Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:49
      do autorki postu miałam tak samo , a teraz Saga Zmierzch jest moim numerem 1 ; ) ,
    • marcepanka13 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:53
      np. adam lambert 'if i had you' .
    • katsuumi_17 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 14:55
      Wiele rzeczy jest zbyt przereklamowanych.
    • wiktoria_ no... 24.10.10, 14:57
      zmierzch, lady gaga, wampiry to wszystko jest przereklamowane i nudne. mnie sie
      to nie podoba.
      wole takie "nie odkryte" piosenki filmy i książki bo one są najlepsze
    • corba . 24.10.10, 15:27
      ja miałam podobnie jeśli chodzi o sagę Zmierzch .

Na początku , gdy pojawiła sie u nas w szkolnej bibliotece , chciałam ją
      przeczytać , ponieważ wydawała się ciekawa . Ale jakoś jej nie wypożyczyłam ...
      Przez cały rok jakoś mi się odechciało tej książki ...
      I po tym całym roku jakoś miałam dość tych ciągłych informacji na Kotku
      dotyczących tej całej sagi Zmierzch ... Postanowiłam obejrzeć film i się
      przekonać co to za zdzierstwo .
      Okazało się , że no nawet nawet było .. Obejrzałam kolejną część sagi Zmierzch i
      ... spodobało mi się nawet .
      Spotkałam się z wieloma komentarzami w internecie , iż książki są o wiele lepsze
      od całej ekranizacji . Więc postanowiłam je przeczytać .. Przeczytałam i jakoś
      się przekonałam ..
      Teraz jestem wielką fanką sagi Zmierzch i Roberta Pattinsona . ; D
    • g_o_s_i_a Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 15:43
      Zmierzch, a szkoda, bo bardzo lubię całą serię, no i jeszcze kilka innych rzeczy
      oczywiście.
    • laleczka. Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:20
      Katy Perry - California Gurls
    • gabi_989 Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:27
      Ja myślałam że Avatar będzie głupi a jak go pooglądałam to okazał się zarąbisty smile
    • adelinde Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:38
      Hm. Kiedyś, ale to kiedyś, kiedyś, kiedy nie był sławny to podobał (o mój Boże)
      mi się Justin Bieber. Potem jak wszędzie zaczęli o nim mówić, on sam przestał
      być jak... hm, chłopak to zaczęłam go nienawidzić. No i jestem antyfanką. big_grin
    • xnamex Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:51
      Ja nie lubiłam Muse itp. , a teraz to mój ulubiony zespół
    • xnamex Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 18:52
      Muse itp. , a teraz to mój ulubiony zespół
    • zajc. ja wręcz przeciwnie - 24.10.10, 19:00
      lubiłam zmierzch, ale te walnięte zmierzchomaniaczki mi go obrzydziły,
      + zdałam sobie sprawę ,że to bardzo banalna saga.
      od zmierzchu ogólnie zaczęłam zakochiwać się w tego typu książkach i zauważyłam,
      że jest pełno dużo lepszych, aczkolwiek mniej popularnych książek.
    • marsjanka115 x__x 24.10.10, 19:13
      film - księżyc w nowiu -.-"
      masakra!
    • kotek.bieberka Re: Przereklamowane :-) 24.10.10, 19:16
      Mi sie podoba książka zmierzch, ale film jest daremny, i aktorzy wgl nie umieją
      grać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka