mileymandy Eh,ta młodość 26.10.10, 16:06 Zbierałam je,jak miałam 8 lat.Nadal gdzieś na strychu mam segregator wypchany karteczkami z Barbie,Księżniczkami,Witch,Winx i Diddla.Eh,chciałoby się powrócić do tamtych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ^^ 26.10.10, 16:09 Miałam manię, ale po jakimś czasie przeszło.. Wszystkie karteczki oddałam młodszej kuzynce, która 'srała', żeby je mieć xD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Karteczki? 26.10.10, 16:39 haha , pamiętam to . ja gdzieś mam jeszcze swoje . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 26.10.10, 17:31 O tak,to było wspaniałe zajęcie.Do tej pory gdzieś tam mam segregator z pamiętnymi karteczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Karteczki? 26.10.10, 16:44 Ze cztery lata temu to cała szkoła na przerwie z segregatorami,wszyscy się tym wymieniali Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Karteczki? 26.10.10, 17:08 Oczywiście. Do dzisiaj mam segregator z najróżniejszymi karteczkami z Witch, Kubusia Puchatka itd. Mieć karteczki z Winx czy z Diddla to był prawdziwy prestiż... Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: Karteczki? 26.10.10, 17:24 Ja uzbierałam 18 segregatorów karteczek Witch, Winx, ksieżniczki wszelkiego rodzaju, Diddl i takie różne. Ehh...tamte czasy ;p Miałam tego mnóstwo! Zwykłe, śliskie, błyszczące, naklejki. to była moja mania Odpowiedz Link Zgłoś
gypsy Re: Karteczki? 26.10.10, 17:28 aaaa.... jasne, że pamiętam, chociaż mineło już ponad 10 lat, jak nie więcej. Pamiętam, że miałam z Spice girls i Titanickiem i Leo... Ah... fajne czasy I Tom i Jerry, 101 dalmatyńczyki Bo moja siostra zbierała niedawno i miała te wszystkie Hany Montany czy coś i stwierdzam, że to już nie jest to samo, co za moich czasów. Moje dzieciństwo było magiczne;D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justin137a Re: Karteczki? 26.10.10, 17:38 mialam tego pelno wszystkie tytanic krol lew to i jerry ksiezniczki myszka miki zwierzaki itd wydalam wiekszosc mlodszej sąsiadce a reszta gdzies tam lezy moje dziecinstwo naprawde bylo magiczne uwielbiam tamte czasy . teraz to juz sa inne karteczki niz za moich czasow moge to powiedziec bo minlo juz 8 lat od kiedy ich nie zbieram Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Karteczki? 28.10.10, 20:03 pamiętam.jedyne zajęcie na przerwach.to to były czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Karteczki? 28.10.10, 20:06 oczywiście . to był szał : q pamiętam gdy nosiłam segregatory do szkoły , aby móc się wymienić . teraz to tylko wspomnienia . karteczki schowałam do pudełka na wieczną pamiątkę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Oczywiście...;) 28.10.10, 20:09 Nadal ma 3 segregatory wypachne po brzegi karteczkami z kubusia puchatka, księżniczek, witch i różnych innych... To był kiedyś szał.! Odpowiedz Link Zgłoś
mika1604 Re: Karteczki? 28.10.10, 20:12 u mnie podobnie jak u ciebie gdzis daleko daleko one są pamietam ten szał Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Karteczki? 28.10.10, 20:16 Pamiętam! Małam prawie same z Witcha i troszkę z Diddla ) Dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Karteczki? 28.10.10, 20:23 oj , zbierałam takie około 4-5 lat temu . Gdy wczoraj jeszcze zobaczyłam je u piątoklasistki , śmiałam się na cały hol .XD Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Karteczki? 28.10.10, 20:34 miałam chyba pięć pełnych segregatorów karteczek, ale większość oddałam z dwa lata temu córce koleżanki mojej mamy. zostawiłam sobie tylko pojedyncze egzemplarze np. z brokatem czy błyszczące. xD Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Karteczki? 30.10.10, 21:35 oj taak ! 1 , 2 klasa < 33 pamiętne czasy ; ) gdzieś tam na półce stoi pełny segreagor z witchem , leżą w broszurce karteczki diddla i winxa : DD Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa ;> 30.10.10, 21:38 Ale to była moda na to, jeej. Pamiętam jak miałam całkiem zapełnione segregatory, dawne czasy . Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 heh 30.10.10, 21:41 pamiętam to, ale ja się w to nie wciągnęłam tak bardzo nadal wśród małych dziewczynek trwa ta moda na karteczki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: ;> 30.10.10, 21:41 Oo tak .. Pamiętam . Mam jeszcze przepełnione segregatory . Dawno ich nie wyjmowałam .. Szkoda mi ich oddawać a co dopiero wyrzucać . Przypominają mi dawne czasy i dorobiłam się całkiem sporej kolekcji . c; Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa ;> 30.10.10, 21:41 pamiętam, że miałam chyba z trzy segregatory, dwa wydałam a 1 spaliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
buuum Re: Karteczki? 30.10.10, 21:40 kurde no. ja juz sie w to nie bawie ;D ale ....masz troche jeszcze upchanych po katach tych papierkow. nie chce ich wywalac. w koncu kupywalam nie ktore. kasy troche poszlo. wiec sobie je zatrzymam. i ...moze za jakis czas cos z nimi zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: Karteczki? 30.10.10, 21:41 witch i didl oczywiscie ale oddalam wszystkie sasiadce.;p Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Karteczki? 30.10.10, 21:42 hahah, pamiętam jak w 2-3 klasie podstawówki na każdej przerwie się wymieniałyśmy i jakie awantury były, jak ktoś nie chciał Ci dać wystarczająco dużo karteczek za tę jedną błyszczącą. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Karteczki? 30.10.10, 21:54 pamiętam, pamiętam ;p najwięcej miałam z Witch. kolega był zakochany w tej blondynie. na każdej przerwie całował karteczkę z jej podobizną xd Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Karteczki? 30.10.10, 21:55 witch < 3 w pudle, w piwnicy lub spalone. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Karteczki? 30.10.10, 22:04 pamiętaam : D to był szał, nie było chyba dziewczyny (nawet większość chłopaków to robiło) nie posiadającej segregatora i nie szpanującej nim na kazdym kroku na każdej przerwie się biegło wymieniać z każdym nieważne czy znanym czy nie xd to były czasy ; d Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Karteczki? 30.10.10, 22:07 yeah, to było modne jak chodziłam do zerówki xD pamiętam latałam z 3 segregatorami do szoły, żeby się wymieniać. masakra . xD Odpowiedz Link Zgłoś