elegil O rany... 02.05.11, 12:12 Dziewczyno.. proszę Cię.. One pewnie robią sobie żarty. 14 lat? Mój brat ma tyle!! Masakra.. Co do mnie, mam już prawie 17 lat i jakoś na randkach byłam aż dwóch. To nie jest kwestia tego, że faceci na mnie nie lecą, wręcz przeciwnie, ale kwestia tego, że nie widzę w tym sensu. Po co w ogóle są te "randki"? To określenie? Jak chcesz się spotkać z chłopakiem to się po prostu spotkaj, a nie nazywa tego "randką", bo możesz go wystraszyć. Wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: O rany... 02.05.11, 12:21 Ja jeszcze nigdy nie byłam na żadnej randce i nigdy nie miałam chłopaka i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu. Na jaką cholerę mi jakieś randki? Jakiś chłopak ? Ja jestem wolnym duchem i bosko się z tym czuję. Nie zamierzam miec żadnych nastoletnich miłości... Dla mnie to ludzka głupota. Jestem jeszcze dzieckiem i mam zamiar bawic... Odpowiedz Link Zgłoś
solarka Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:15 się nie martw, za pół roku skończę 17 lat i nie byłam na ani jednej i nawet tego nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
kiziamizia260 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:16 Ja Zaczełam chodzić na randki w wieku 12 lat I nie martw sie to nic zlego ze nie byłas nigdy na randce toświadczy tylko o tym że czekasz na tego właściwego Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:22 miałam 1 chłopaka i tylko raz byłam na randce . tez mam 14 lat i dla mnie to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
reneesme_cullen Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:33 Ja niedługo skończę 13 lat i też nie byłam na randce, ale nie przejmuję się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:35 ja też nie byłam na żadnej randce, nie przejmuje się tym . Odpowiedz Link Zgłoś
randki!! 02.05.11, 12:37 Nie przejmuj się laskami, które się tym tak strasznie chwalą, Ja mam prawie 17 i jeszcze nigdy nie byłam na prawdziwej randce bo tu nie chodzi o ilość tylko o jakość !! Odpowiedz Link Zgłoś
dancing_vampire Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:44 ja mam to samo xd mam 13 lat i i moje koleżanki z klasy gadają tylko o chłopakach, randkach i o całowaniu aż do pożygu! a ja czekam na tego jedynego którego spotkam nawet i w wieku 20 lat i kij. albo nie spotkam wcale i tak będę happy na cholerę mi teraz chłopak? w tym wieku to takie chodzenie że ja j*bie ;/ 12 dni i koleś zrywa bo jesteś za gruba albo za chuda xd po za tym nie chcę też zostać tak poniżona i dlatego nie szukam na razie nikogo. chyba że znalazłam bym mniejszą wersję damona w moim wieku to w tedy waliłabym już to co napisałam. za takim to bym poszła na drugi koniec świata ;* mam swój ideał i teraz tylko na niego czekam wariuję ... xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziula97 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 23:49 Mam 14 lat. <br /> Nie byłam i nie zanosi się żebym była. Bo po co mi chłopak w tym wieku? Żeby sobie cześć mówic na przerwach? Dla szpanu? Nie to nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:50 to nic złego a na temat takich dziewuch co przebierają w chłopakach jak w rękawiczkach to nie mogę powiedzieć nic dobrego... Ja miałam 15 lat gdy zaczęłam...i w tym czasie zaczął się mój pierwszy związek....trwa do tej pory i jest suuper! Odpowiedz Link Zgłoś
zloto96 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:51 nie przejmuj się , każdy ma swój czas na chodzenie na randki , po za tym nie ma sensu chodzić na randki z jakimś idiotą , tylko po to by przyszpanować w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:56 ja mam 13 i też nie byłam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
becia240 :) 02.05.11, 12:58 Nie przejmuj się!<br /> Ja mam 16 lat i jakoś mi się nie śpieszy żeby mieć chłopaka....no i jeszcze go do tej pory nie miałam....<br /> a koleżanki skoro miały tylu chłopców widocznie nie trafiły na odpowiedniego.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 12:59 ja tez mam 14 lat prawie ze 15 i tez nie byłam jeszcze na zadnej randce , nawet się jeszcze nie całowałam :p Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 dheuwifhewfnh 02.05.11, 13:07 Ja uważam, że jesteś jeszcze trochę za młoda, żeby chodzić na randki Chodzi mi o to, że w tym wieku niekoniecznie jest to prawdziwe zauroczenie. Poza tym nie masz się czym przejmować, a raczej chwalić się, że nie lecisz na pierwszego lepszego, tylko że czekasz na coś więcej Swoją drogą, życie to nie Amerykański film, w którym 11nastolatka chodzi na randki co tydzień, a Twoje koleżanki niekoniecznie muszą mówić prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:08 ja też dopiero skończe 14 lat i nie miałam chłopaka i nie byłam na randce ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sandramissmagic Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:11 ja mam 12lat i nie śpieszy mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
pani.kaa Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:13 hm, hm nie przejmuj sie : ) szczerze.? mam 17 laat a chłopaka nie : / to nie taak, że z żadnymi się nigdy nie spotykałam, bo spotykałaam ale z żadnym mi tak na serio nie wyszło.. dziwnee troszku, no ale bywa tez i tak ; / w każdym raziee pocieszenie jest takie, że każda z was/nas znajdzie w końcu tego jedynegoo : ) nie trzeba się śpieszyć z niczym ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:16 też nie długo będe mieć lat i nie byłam na randce Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle hohoho masz dużo czasu! 02.05.11, 13:17 nie zaczynaj w wieku 14 lat bo to nie ma sensu, źle się skończy, chodzenie na 'randki' w takim wieku to dziecinada, żałosne próby chęci bycia dorosłym Odpowiedz Link Zgłoś
alis. Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:17 Ja mam 13 i też nie byłam. Czasami denerwują mnie takie dziewczyny, które są młodsze a miały z 10 chłopaków. Dla mnie w tym wieku to jeszcze się nie da poznać prawdziwej miłości, a takie chodzenie to takie krótkotrwałe jest i bardziej opiera się na przyjaźni niż miłości, a czasem nawet są tacy którzy chodzą ze sobą "dla szpanu" Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;))) 02.05.11, 13:21 ja w tym roku skończę 15 lat i nigdy nie byłam na żadnej randce. oczywiście nie jest tak,że w ogóle nie gadam z chłopakami itp.,czasem jest miło,ale chłopaka nigdy nie miałam. być może mam za wysokie wymagania,szukam `ideału`,no ale cóż. młoda jestem,mogę poszaleć Odpowiedz Link Zgłoś
martusia18 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:23 ja mam 17lat i niestety jeszcze nigdy nie byłam na randce ( a bardzo chciałabym mieć żebym mogła się czasami do niego przytulić, zawsze mieć z kim porozmawiać i w ogóle.. ale cóż, rzeczywistość jest nieubłagalna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:29 martusia18 napisał(a): > ja mam 17lat i niestety jeszcze nigdy nie byłam na randce ( a bardzo chciałab > ym mieć żebym mogła się czasami do niego przytulić, zawsze mieć z kim porozmawi > ać i w ogóle.. ale cóż, rzeczywistość jest nieubłagalna ;/ ja tez mam 17 lat i nie bylam ;x i wgl mam dokladnie taka sama sytuacje jak martusia18.. przytulic czasem strasznie potrzeba, bo do rodzicow niee, a przyjaciolka i tak nie zastapi chlopaka,, no coz -.- nie no w sumie raz bylam w podstawowce, 2 laski na 2 chlopakow, ale to bylo bardzej takie spotkanie wiec sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
qazudi Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:30 Mam 15 i nie byłam na takiej typowej randce, jak już to poszłam z kolegą na spacer rozmawialiśmy sobie o wszystkim potem buziak no do widzenia i tyle żadne jakieś typowo randkowe sprawy jak przytulanie, chodzenie za ręke.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stefffcia randki 02.05.11, 13:31 Nie musisz się martwić, że jeszcze na żadnej randce nie byłaś. Nie porównuj się do koleżanek. Przyjdzie taki czas, że spotkasz odpowiedniego chłopaka i z nim będziesz się spotykać. Ja mam prawie 15 lat i wiele razy byłam zakochana, byłam na paru randkach i było fajnie. Nie szukaj miłości na siłę, sama przyjdzie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnisie133 Re: kiedy zaczęłyście chodzić na randki? 02.05.11, 13:37 Ja miałam już kilka związków za sobą ,ale z nikim nie byłam na randce. Odpowiedz Link Zgłoś