werii225 23.08.11, 15:13 Joanna Krupa i Anja Rubik ostatnio nie dogadują się w spr. futer. Ja oczywiście zgadzam się z Joanną, a wy ??? Którą z nich wolicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemampomyslu . 23.08.11, 15:21 jeśli chodzi o sprawę z futrami, jestem za Joanną, ale ogólnie wolę Anję. Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Krupa czy Rubik??? 23.08.11, 15:22 popieram Joannę. ona ma złote serce <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Krupa czy Rubik??? 23.08.11, 15:36 w tej sprawie stoję po stronie Aśki. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: Krupa czy Rubik??? 23.08.11, 18:55 żadnej z nich nie lubię, ale jeśli chodzi o tą sprawę z futrem popieram Krupę. Odpowiedz Link Zgłoś
gagacorn Re: Krupa czy Rubik??? 23.08.11, 19:48 Jestem za Anją.Obdzieranie zwierząt żywcem ze skóry nie jest dobre,ale Krupa już troszkę przesadza.Uważa się za najlepszą obrończynię zwierząt... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Krupa czy Rubik??? 23.08.11, 19:50 Krupnik i rybnik? Nie lubię żadnej z zup, jak już pomidorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Krupa czy Rubik??? 23.08.11, 20:32 Krupa trochę przesadza. dyskutuje z ludźmi na swoim facebooku i za każdą sprzeczną z jej poglądami wypowiedz krytykuje i obraża autora. a przecież panuje wolność słowa. jednak według mnie Rubik źle postępuje zachwalając kupowanie futer u projektantów. podobno zwierzęta są zabijane wtedy w humanitarnych warunkach. chociaż dla mnie zabijanie to zabijanie, nie ważne w jaki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś