Dodaj do ulubionych

Co będziemy nosić tej jesienni?

30.08.11, 16:38
cześć wam. smile lato się niestety kończy, w czwartek rozpoczęcie roku, 1 września. chodź do kalendarzowej jesieni jeszcze daleko trzeba się zastanowić, co będziemy w tą złotą porę roku nosić. smile. Więc pytam się was, co najchętniej będziecie zakładać, do szkoły, na wyjście ze znajomymi i czy zaczęłyście kompletować jesienną szafę? Co musicie dokupić żeby osiągnąć pełnię zakupowego szczęścia? smile

to może ja zacznę, muszę kupić botki ( www.butyk.pl/towar.13185.Kozaki_botki_platformy_Marc_O_Polo_Aldonza_16MW91412.html albo www.butyk.pl/towar.10492.Kozaki_botki_platformy_Blink_Nugget_300587.html ) , skórzaną kurtkę, chciałabym też jakąś spódniczkę i ''motocyklowe'' buty. serce

jak było - kosz. wink
Obserwuj wątek
    • mickey66 A więc tak ... 30.08.11, 16:47
      ja będę jesienią nosić ..... ubrania
      • smileyy776 Re: A więc tak ... 30.08.11, 17:12
        Takie drogie botki? Ha ha ha ha.Co będę nosiła jesienią przede wszystkim jakieś ubrania.Muszę kupić sobie parę bluzek na długi rękaw: taka tylko nie śmiać się,że noszę ubrania na 152 cm. taka bluzka i taka

Butów nie potrzebuję już kupiłam:takie tylko,że są za kostkę i z falbankami

spodnie mam jedną parę,ale może jeszcze coś kupię...
        kurtkę też mam...

mi dużo do szczęścia nie potrzeba!
        • kala. Re: A więc tak ... 30.08.11, 22:00
          tak, takie drogie. ;p każdy kupuje to na co go stać. big_grin tongue_out
    • pony Glany ! ! ! ! ! ! 30.08.11, 19:01
      • gabi_989 Re: Glany ! ! ! ! ! ! 30.08.11, 19:12
        Sama jeszcze nie wiem .. jak zobaczę coś ładnego to sobie kupie wink
      • roksanaroxana Re: Glany ! ! ! ! ! ! 30.08.11, 22:05
        ditto
        • chilling Re: Glany ! ! ! ! ! ! 30.08.11, 22:12
          hmm, jakieś husty musze kupić, kilka bluzek, _>zawsze się przydają cool

xo
    • anja_ Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 31.08.11, 10:10
      chciałabym nową kurtkę albo płaszczyk, ale raczej nie kupię. sweterki i t-shirty <33
      • roxy11 Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 31.08.11, 11:22
        dżinsy, t-shirty i sweterki.
    • never_ Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 31.08.11, 11:31
      mam większość rzeczy na jasień więc planuję tylko kupić martensy. zakochałam się w takich w kwiatki ale nie wiem czy je znajdę. najwyżej zadowolę się granatowymi albo bordowymi.
    • miley138 Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 03.09.11, 00:30
      Szczerze mówiąc to mi nie podobają się te buty w linkach.

Zobacz te: www.aukoala.com/women/new-women-footwear/monica-feather-boots.html

Polecam jeszcze takie młodzieżowe sklepy jak H&M, New Yorker, Orsay, Zara ( nie młodzieżowy ) tam zawsze są fajne ciuchy smile Na pewno coś Ci wpadnie w oko wink
    • miley138 Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 03.09.11, 00:34
      Jak pojadę na zakupy to będę chciała przynajmniej ze dwie pary rurek, buty, ze dwie bluzy, parę bluzek i kilka jakiś wymyślnych ciuchów smile
    • replacement Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 03.09.11, 13:08
      Dziewczyny, w najkach chodzić, póki nie jest deszczowo! wink
    • cameron Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 03.09.11, 19:50
      Będę chodzić w płaszczyku, kurtce, botkach, najkach, muszę jeszcze kupić jakąś chustę i kilka bluzek z długim rękawem. c:

+ botki świetne big_grin
    • zenamarta Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 03.09.11, 20:58
      a może kolorowe rajstopy?
      zena.net.pl/
      jak się zrobi trochę chłodniej to do kozaków będą jak znalazł, tym bardziej że krótkie spódniczki i szorty są w modzie więc można pokazać nogi wink
    • sanderstje10 Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 04.09.11, 16:26
      Motocyklowe buty są również na mojej liscie must have tej jesieni, ale chyba ze sztucznej skóry bo z tamtego roku dałam troszke kasy i niestety zdarły się na czubkach. Podpowiem Wam co bedzie modnej tej jesieni, abys mądrze kompletowały szafę.

Więc kolory morze takie jak granaty, błękity czy butelkowe zielenie. Warto miec w tym kolorze bluzke czy sweter, ponieważ mozna łączyc z nimi wiele rzeczy np w kolorze czarnym, szarym, białym, burgundem i pomarańczem.

Lśniące rzeczy są bardzo modne. Wystarczy np top czy bluzka aby nie przesadzic, w wersji imprezowej żakiet czy sweter, ale są dużo droższe. Mozna tez zainwestować w dodatki jak błyszczaca opaska czy spinka.

Burgund i pomarancz to kolory jesieni. Kojarzą sie z lismi ktore spadaja z drzew. Bardzo szeroko promowany kolor czesto pojawiał sie m.in. w garniturach czy płaszczahc. Podejrzewam ze macie cos w szafie w takim kolorze. Szałowo wyglądają w nim brunetki o ciemnych karnacjach.

Lata '40 to proste sukienki i spódnice oraz skrojone żakiety. Bardziej elegancko niż luźnie, ale można czesciowo wyciągac elementy.

Militarne rzeczy chyba nie wyszły od poprzedniej jesieni i nie chodzi mi tu o wzór z moro rodem z Afganistanu ale o żakietu w ciemnych kolorach ze złotymi gusikami czy pagonami jak u McQueena. Biel i beż doskonale wyglądają z takim trendem.

Poza tym botki za kostke i buty w stylu lat '40 czyli z jezykiem na wierzchu.

Kapelusze i toczki jako dodatki na głowę.

Ciepłe grube swetry i płaszcze jako okrycia na zime. Hitem jest również poncho czyli pelerynka, ale to bardziej w stylu plotkary i dla nieco odważniejszych.

Jeśli chcecie być na bieżąco zapraszam na bloga, tam również jak się umalować i uczesać zgodnie z jesiennymi trendami

Zainspiruj się!
      about-inspirations.blogspot.com/
    • sandrolaxd Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 04.09.11, 18:53
      Ja mam chyba wszystko. Pewnie dokupię jakieś botki czy bluzki a tak to to spoko. ;d
    • kama182 Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 04.09.11, 19:01
      botki są piękne tongue_out
    • antoninaa Re: Co będziemy nosić tej jesienni? 21.09.11, 16:00
      must have tej jesieni smile koniecznie przeczytajcie jeżeli chcecie być modne w tym sezoniesmile
      www.stylomierz.pl/artykuly/wpisz-tytul-artykulu-jak-sie-ubierac-moda-porady-1011

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka