aniaaaxd 14.06.12, 14:56 hej. większość z nas jest w kimś zakochana. tutaj opowiedzcie o swoich stosunkach z tą osobą oraz opiszcie jej charakter i wygląd . ; > . ja nic nie napisze, gdyż zawsze gdy mysle o tym chłopaku plakac mi sie chce ;x . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwkaxd Re: ukochany chłopak . 15.06.12, 12:17 ten chłopak który mi się podobał też nie był najlepszy. Kiedy o nim piszę to płaczę i obiecuję sobie, że nigdy mu nie wybacze! A to się zaczeło zwykłym spacerkiem kiedy szliśmy razem ze szkoły. Byliśmy przyjaciółmi, mieliśmy takie same zaintersowanie ( bo kto nie lubi historii 2 wojny światowej?).. Pewnego dnia powiedział, że mu się podobam. Okazało się że powiedział to wszystkim oprócz mnie. Mimo to, że trochę mnie wkurzył przebaczyłam mu, ale potem nie odbierał na moje telefony i nie wracaliśmy razem do domu. Wstydził się mnie i unikał jak ognia. Potem zaprosił mnie na walentynki do pizzeri, do której poszliśmy jak się potem okazało tylko na promocję! Potem rozgadał, że lubię 2wojnę światową tylko po to żeby się przed nim popisać! To mnie wkurzyło. Zaczął na mnie wyklinać a to bolało... Więc wiem co czujesz. A teraz idę wytrzeć łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaaxd Re: ukochany chłopak 18.06.12, 16:03 jejuu . to Ty słonce masz sie gorzej. do mojego to nie dociera co czuje.. nie raz mu pokazywalam ze go klocham .. wyznalam mu to.. ale on itak łazy z taką pustą lalą ;c. dzisiaj do mnie od 1roku milczenia sie odezwal . powiedzial 'cześć' i sb poszedl ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mesajahforever Re: ukochany chłopak . 17.06.12, 20:47 Ta choler.na milośc już powoli mi przechodzi, jednak nadal trwa. Blondyn, sredniego wzrostu, skejcik^^, cudowny charakter, bardzo się przywiązuje i wgl. To było dziwne. Chodziliśmy ze sobą 2 razy. Ja zrywałam 2 razy przez swoją cholerną głupote. Teraz żałuję. Tęsknię nadal za nim, ale on ma już dizewczynę. W dodatku moją przyjaciółkę.. Ehh bylo, minęło... Odpowiedz Link Zgłoś
finesse mój punk ♥ 19.06.12, 09:02 Mimo, że nigdy nie przepadałam za punkowym stylem, zakochałam się właśnie w takim chłopaku. Jest blondynem z niebieskimi oczami, wiecznie w glanach, z kilkoma wspaniałymi tatuażami własnego autorstwa i (czasami postawionym, ale raczej w wakacje i w święta) irokezem Ma 18 lat, jest ode mnie starszy o 3 lata, a mimo to nie czuję tej różnicy. Jest wrażliwy, bardzo oddany, potrafi podnieść mnie na duchu i lubi dobrą zabawę. Wiele się przy nim nauczyłam... Myślę, że to poważny związek Odpowiedz Link Zgłoś