Dodaj do ulubionych

problemy z cerą???

• Gość: Karolina Piegi :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.31.* 29.03.09, 12:05
      Ja mam piegi sad( niestety jak ja bardzo chciałabym się ich pozbyc stosowałam juz kremy za 100 zł i nic uncertain żall a zabieg u kosmetyczki na całą twarz kosztue ok. 1 000 zł na co mnie raczej nie stac jeśli znacie jakieś sposoby lub ktos juz się ich pozbył proszę napiszcie jak to zrobiliście bo ja juz poprostu z moją skórą nie wytrzymuje sciana
    • Gość: ... Re: problemy z cerą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:15
      Ja też nie mam faceta przez pryszcze ;/
      Z resztą się nie dziwie, sama bym nie chciała takiego czegoś ;/
      Dzisiaj jakieś głupie dziecko powiedziało mi ze mam gó... na twarzy;/
      Super nie?
      Tabletki i te wszystkie mleczka i żele mi nie pomagają...devil
    • nicola_16 Re: problemy z cerą??? 07.04.09, 20:25
      nie przejmuj się ( gość nade mną ) pryszcze i tak muszą zniknąć a ile masz lat? bo jak np. 14 i masz już jakieś parę lat pryszczę to się nie przejmuj, niedługo zejdą i pomyśl sobie że jak inni będą mieli po 17 lat to ty już nie będziesz mieć pryszczy a ich to " dopadnie" wink pozdro kiss a tym dzieckiem to się nie przejmuj nieraz słuszałam gorsze słowa kierowane do mnie od dzieci i niestety nie tylko sad ale to nic wink
    • Gość: ... Re: problemy z cerą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:01
      Nicola tak się składa, że mam już 16 lat. Do 17 mi na pewno nie zejdą ;|sciana
    • nicola_16 Re: problemy z cerą??? 15.04.09, 19:04
      wiem że łatwo mi mówić (pisać) "nie przejmuj się" ale wiem co przeżwasz, też nie jest mi łatwo crying a ile lat juz masz
      trądzik???? przeczytałam książdkę co ma dwieście ileś stron pt: "trądzik młodzieńczy" także mogę wam coś poradzić,
      bo wiem jak okropnie się czujecie...
      • twoja_stara Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 18:07
        mam piegi! fuj! pomocy!
        • nicola_16 Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 18:51
          twoja_stara nie przejmuj sie, jesteś śliczna, widziałam twoje zdjęcia na "zdjęcia z realu"
          • twoja_stara Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 20:17
            no tak, ale mi się to strasnzie nie podoba. w ogóle jakieś kompleksy mam, nie
            mogę na siebie patrzeć ;/ głupie piegi. głupi ryj. głupia waga. wszystko feee!
            • nicola_16 Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 21:41
              ja tez tak ostatnio mam, ale jakbym ja miała piegi to bym była w siódmym niebie, ale mam
              niestety pryszcze i pełno blizn i to ja moge powiedzieć "głupi ryj" bo naprawde nie za
              dobrze ze mną uncertain a ty sie nie przejmuj, napewno nie chciałabyś byc na moim miejscu
              więc ciesz sie
              • twoja_stara Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 22:06
                ale ja naprawdę mam głupi ryj. i też mam pryszcze. jestem strasznie blada. mam
                pieprzyk nad ustami. i mam te głupie piegi! aghrrr! ;'/
                • nicola_16 Re: problemy z cerą??? 04.06.09, 19:56
                  wiem jak to jest uncertain
    • Gość: Agaluk Re: problemy z cerą??? IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 11:34
      Moja cera też pozostawia sobie wiele do życzenia, mam tłustą cerę, zatem i
      zaskórniki i krostki, a także plamy na twarzy oraz piegi. Skusiłam się kilka
      tygodni na zakup Cerabitu (tabletki) i otrzymałam gratis żel Cerabit. Zauważyłam
      już lekką poprawę mojej cery choć na pewno to jeszcze za szybko na napisanie o
      efektach, gdyż takie leki działają po dłuższym okresie stosowania.
    • mileydemi Re: problemy z cerą??? 06.07.09, 20:19
      a ja mam pełno pryszczy na czole! Stosuje toniki, kremy, żele itd. przechodzą ale na zime
      znów przychodzą! Itd. W lato odkrywam grzywke i pryszcze usychają na słońcu, ale w
      zime nie ma słońca i strasznie wychodzą wiec muszę mieć grzywke, ale to też częściowo
      przez grzywke bo na wf sie poci i też wychodzą syfki. Jakoś sobie radze, i nie myśle o nich,
      ale nie raz strasznie mnie wkurzają!
    • th4ever Re: problemy z cerą??? 03.09.09, 18:25
      Mam wszystko co mozliwe
      pryszcze(fuuu)
      tłusta cere (sad)
      i wagry...
      używam tonikow,maseczek,kremow,bylam u kosmetyczki ale to wszystko na nic...
      juz nie chce mi sie patrzec w lusterko...Ale musze...żeby choc troche zakryc te
      wszystkie niedoskonalosci x(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka