Gość: Karolina Piegi :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.31.* 29.03.09, 12:05 Ja mam piegi ( niestety jak ja bardzo chciałabym się ich pozbyc stosowałam juz kremy za 100 zł i nic żall a zabieg u kosmetyczki na całą twarz kosztue ok. 1 000 zł na co mnie raczej nie stac jeśli znacie jakieś sposoby lub ktos juz się ich pozbył proszę napiszcie jak to zrobiliście bo ja juz poprostu z moją skórą nie wytrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: problemy z cerą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:15 Ja też nie mam faceta przez pryszcze ;/ Z resztą się nie dziwie, sama bym nie chciała takiego czegoś ;/ Dzisiaj jakieś głupie dziecko powiedziało mi ze mam gó... na twarzy;/ Super nie? Tabletki i te wszystkie mleczka i żele mi nie pomagają... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: problemy z cerą??? 07.04.09, 20:25 nie przejmuj się ( gość nade mną ) pryszcze i tak muszą zniknąć a ile masz lat? bo jak np. 14 i masz już jakieś parę lat pryszczę to się nie przejmuj, niedługo zejdą i pomyśl sobie że jak inni będą mieli po 17 lat to ty już nie będziesz mieć pryszczy a ich to " dopadnie" pozdro a tym dzieckiem to się nie przejmuj nieraz słuszałam gorsze słowa kierowane do mnie od dzieci i niestety nie tylko ale to nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: problemy z cerą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 15:01 Nicola tak się składa, że mam już 16 lat. Do 17 mi na pewno nie zejdą ;| Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: problemy z cerą??? 15.04.09, 19:04 wiem że łatwo mi mówić (pisać) "nie przejmuj się" ale wiem co przeżwasz, też nie jest mi łatwo a ile lat juz masz trądzik???? przeczytałam książdkę co ma dwieście ileś stron pt: "trądzik młodzieńczy" także mogę wam coś poradzić, bo wiem jak okropnie się czujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 18:51 twoja_stara nie przejmuj sie, jesteś śliczna, widziałam twoje zdjęcia na "zdjęcia z realu" Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 20:17 no tak, ale mi się to strasnzie nie podoba. w ogóle jakieś kompleksy mam, nie mogę na siebie patrzeć ;/ głupie piegi. głupi ryj. głupia waga. wszystko feee! Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 21:41 ja tez tak ostatnio mam, ale jakbym ja miała piegi to bym była w siódmym niebie, ale mam niestety pryszcze i pełno blizn i to ja moge powiedzieć "głupi ryj" bo naprawde nie za dobrze ze mną a ty sie nie przejmuj, napewno nie chciałabyś byc na moim miejscu więc ciesz sie Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: problemy z cerą??? 03.06.09, 22:06 ale ja naprawdę mam głupi ryj. i też mam pryszcze. jestem strasznie blada. mam pieprzyk nad ustami. i mam te głupie piegi! aghrrr! ;'/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaluk Re: problemy z cerą??? IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 11:34 Moja cera też pozostawia sobie wiele do życzenia, mam tłustą cerę, zatem i zaskórniki i krostki, a także plamy na twarzy oraz piegi. Skusiłam się kilka tygodni na zakup Cerabitu (tabletki) i otrzymałam gratis żel Cerabit. Zauważyłam już lekką poprawę mojej cery choć na pewno to jeszcze za szybko na napisanie o efektach, gdyż takie leki działają po dłuższym okresie stosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: problemy z cerą??? 06.07.09, 20:19 a ja mam pełno pryszczy na czole! Stosuje toniki, kremy, żele itd. przechodzą ale na zime znów przychodzą! Itd. W lato odkrywam grzywke i pryszcze usychają na słońcu, ale w zime nie ma słońca i strasznie wychodzą wiec muszę mieć grzywke, ale to też częściowo przez grzywke bo na wf sie poci i też wychodzą syfki. Jakoś sobie radze, i nie myśle o nich, ale nie raz strasznie mnie wkurzają! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: problemy z cerą??? 03.09.09, 18:25 Mam wszystko co mozliwe pryszcze(fuuu) tłusta cere () i wagry... używam tonikow,maseczek,kremow,bylam u kosmetyczki ale to wszystko na nic... juz nie chce mi sie patrzec w lusterko...Ale musze...żeby choc troche zakryc te wszystkie niedoskonalosci x( Odpowiedz Link Zgłoś