Dodaj do ulubionych

test jak wam poszedł?

02.04.09, 10:44
hey właśnie wróciłam z testu szóstoklasisty jak wam poszło? opowiadanie o
przyjaźni z psem było dosyć proste ale niektóre zadania wymagały koncentracji
na ile punktów liczycie? ja chciała bym mieć co najmniej 30
Obserwuj wątek
    • lolaboa Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 11:43
      też bym chciała mieć 30. najgorsze byy zadna z maty i to z paliwem. a z tą działką sie pomyliłam bo zapomniałam
      jak sie liczy pole równoległoboku .hahaha. napisałam 1/2 razy a razy h. xDDD zamiast a razy h. ;P
      • majson Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 14:27
        a ja właśnie z matmy wszystko mam znakomicie ale z zamkniętymi i takimi drobnymi
        coś powaliłam
    • ankao Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 15:42
      Ja se sprawdziłam na stronce odpowiedzi i wyszło mi 37/40 nie licząc tego ostatniego ;p ale raczej miałam dobrze smile
      PozdRawiam z Rudy Śląskiej kisskiss
    • szysza_xd Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 16:04
      Milo by bylo, gdybys podaławink Ja zawalilam to zadanie o paliwiesad boje sie
      wyników, mi nie dziala to na www.gazeta.pl, ale wam moze dziealac, spróbujcie!
      mam nadzieję ze tez cos kolo 30
      • Gość: nia Re: test jak wam poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:18
        ja tam na probnym mialam 37 powalilam ortografie a ten to bylo latwe latwe balam
        sie ze cos z przyry dadza ale to co bylo to bylo latwe najlatwiejsze to bylo to
        z paliwem znaczy nie najlatwiejsze tylko latwe wszystko bylo latwe i licze na
        conajmniej 36 bo nie wiem jak tam orografia bo z tym to kiepsko czasem ale
        staralam sie sprawdzac i myslec jak pisze to moze nie bedzei tak zle tongue_out
        • Gość: isa Re: test jak wam poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:14
          ja tam mialam problemy z ta matma szczegulnie z tym paliwem.........a tak to nawet nawet prosty był
    • gorzka Re: test jak wam poszedł? 03.04.09, 20:51
      Ja mam ( nie licząc opowiadania) 1 błąd wink
      • Gość: Samba Re: test jak wam poszedł? IP: *.interia.pl 23.04.09, 11:36
        Na interii po 14:00 będą wyniki egzaminów z przedmiotów ścisłych
        fakty.interia.pl/raport/egzamin-gimnazjalny-2009

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka