majson 02.04.09, 10:44 hey właśnie wróciłam z testu szóstoklasisty jak wam poszło? opowiadanie o przyjaźni z psem było dosyć proste ale niektóre zadania wymagały koncentracji na ile punktów liczycie? ja chciała bym mieć co najmniej 30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolaboa Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 11:43 też bym chciała mieć 30. najgorsze byy zadna z maty i to z paliwem. a z tą działką sie pomyliłam bo zapomniałam jak sie liczy pole równoległoboku .hahaha. napisałam 1/2 razy a razy h. xDDD zamiast a razy h. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 14:27 a ja właśnie z matmy wszystko mam znakomicie ale z zamkniętymi i takimi drobnymi coś powaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
ankao Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 15:42 Ja se sprawdziłam na stronce odpowiedzi i wyszło mi 37/40 nie licząc tego ostatniego ;p ale raczej miałam dobrze PozdRawiam z Rudy Śląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: test jak wam poszedł? 02.04.09, 16:04 Milo by bylo, gdybys podała Ja zawalilam to zadanie o paliwie boje sie wyników, mi nie dziala to na www.gazeta.pl, ale wam moze dziealac, spróbujcie! mam nadzieję ze tez cos kolo 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nia Re: test jak wam poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:18 ja tam na probnym mialam 37 powalilam ortografie a ten to bylo latwe latwe balam sie ze cos z przyry dadza ale to co bylo to bylo latwe najlatwiejsze to bylo to z paliwem znaczy nie najlatwiejsze tylko latwe wszystko bylo latwe i licze na conajmniej 36 bo nie wiem jak tam orografia bo z tym to kiepsko czasem ale staralam sie sprawdzac i myslec jak pisze to moze nie bedzei tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: test jak wam poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:14 ja tam mialam problemy z ta matma szczegulnie z tym paliwem.........a tak to nawet nawet prosty był Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: test jak wam poszedł? 03.04.09, 20:51 Ja mam ( nie licząc opowiadania) 1 błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samba Re: test jak wam poszedł? IP: *.interia.pl 23.04.09, 11:36 Na interii po 14:00 będą wyniki egzaminów z przedmiotów ścisłych fakty.interia.pl/raport/egzamin-gimnazjalny-2009 Odpowiedz Link Zgłoś