mariusz1233 26.10.05, 20:11 citrosept zaczalem brać 1 dzień i na noc jak sikałem to nie moglem sikać bo tak mnie ostro piekło jakby nożem mi ktoś jechał, i takie moje pytanie czy to moze byc od tego citroseptu?? juz go nie biore i pieczenie minelo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: odnośnie citroseptu 26.10.05, 21:24 W ulotce masz napisane że trzeba pić duuużo wody. Przy zażywaniu citroseptu wytrąca się piasek w nerkach i drogach moczowych. Mnie zaczęło napierd... po 1,5 miesiącu brania citroseptu. 2 litry wody nie wystarczy. Sugeruje Ci pić 3 litry wody (oczywiście tylko źródlanej !!!) na dzień. Jak to nie pomoże to zmniejsz dawkę do minimum albo przerwij branie. Odpowiedz Link
grakit Re: odnośnie citroseptu 26.10.05, 21:42 A mnie podczas brania citrosetu zwiekszaja sie dolegliwosci zwiazane z zatokami. Dzisiaj dostalam skierowanie do laryngologa bo zalezy mi na przeswietleniu. Odpowiedz Link
9956jaga Re: odnośnie citroseptu 27.10.05, 20:27 Kochani- ja zazywam citrosept wedlug J.Sloneckiego. tzn. 35 kropli na pol litra wody i taki rozrzedzony pije od pol roku i nic nie odczuwam z tym, ja stosuje go do mikstury Pana Sloneckiego www.bioslone.pl pozdrawiam i zycze zdrowia Odpowiedz Link